خبرگزاری کار ایران

رئیس دفتر تلویزیون سی سی تی وی چین در ایران:

ایران، وطن دوم من است / رسانه‌های خارجی فرصت خوبی برای معرفی خود در نمایشگاه مطبوعات ایران دارند

ایران، وطن دوم من است / رسانه‌های خارجی فرصت خوبی برای معرفی خود در نمایشگاه مطبوعات ایران دارند
کد خبر : ۵۵۱۹۷۰

جین یان وانگ رئیس دفتر تلویزیون «سی سی تی وی» چین در ایران با حضور در میز تخصصی بخش بین‌الملل بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات وخبرگزاری ها شرکت کرد و به بیان دیدگاه‌ها و فعالیت‌های این رسانه پرداخت.

به گزارش خبرنگار ایلنا، «جین یان وانگ» رئیس دفتر تلویزیون «سی سی تی وی» عصر امروز -شنبه- در نشست تخصصی بخش بین‌الملل نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها، گفت: ایران یکی از کشورهای مهم و کلیدی  است و به ثبات منطقه کمک می‌کند به همین جهت پوشش اخبار این کشور برای ما اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه تلویزیون ما اخبار ایران را برای بینندگان چینی و غیرچینی با دیدگاه خودمان پوشش می‌دهد، تاکید کرد: بعد از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی 1+5 ، تلویزیون سی سی تی چین مجموعه‌ای درباره رسانه‌های نوین در ایران مانند دیجی کالا و رسانه‌های مشابه ساخت. ما با ساخت این مجموعه به دنبال آن بودیم که نشان دهیم ایران مکان خوبی برای سرمایه‌گذاری و حضور هیئت‌های خارجی است.

رئیس دفتر تلویزیون سی سی تی چین در ایران در ادامه تاکید کرد: روابط ایران و چین در چند سال اخیر گسترش قابل توجهی پیدا کرده است و مردم بارها وقتی مرا در خیابان می‌بینند با زبان چینی به من سلام می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه ایران و چین همواره برای بهبود روابط تلاش کرده‌اند، افزود: هفت سال است که در ایران کار و زندگی می‌کنم چین وطن من و ایران خانه دوم من است.

جین یان وانگ در ادامه با تشریح فعالیت‌های تلویزیون سی سی تی چین گفت: تلویزیون سی سی تی وی چندین دفتر در سراسر جهان دارد که همگی به تولید محتوا و خبر مشغول هستنند. در دفتر واشنگتن تلویزیون سی سی تی وی ۱۲۰ نیرو و در دفتر کنیا هم اکنون ۲۰۰ نفر مشغول به کار هستند. مرکز دفتر این تلویزیون نیز قرار است سال آینده افتتاح و برای تولید محتوا و خبر اقدام کند.

وی با بیان اینکه ماموریت ما تولید محتوا برای بینندگان خارج از کشور است، گفت: در چین ۷۰۰ میلیون نفر از اینترنت و رسانه‌های مجازی استفاده می‌کنند که ۹۶ درصد از آنها از طریق موبایل به محتوای اخباردسترسی پیدا می‌کنند.

این خبرنگار خارجی در ادامه با اشاره به اینکه نه تنها در چین بلکه دردنیا عادت‌های سنتی مربوط به تولید محتوا و انتشار اخبار تغییر کرده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای تحقق خواسته رسانه‌ها با هدف رساندن اخبار به دست مردم هم اکنون اولویت نخست ما گوشی‌های تلفن همراه است.

جین یان وانگ همچنین گفت: در چین از برنامه‌هایی مانند وی چت و وی بلاگ که همانند تلگرام در ایران است برای انتشار اخبار در فضای مجازی استفاده می‌کنیم. تلویزیون سی سی تی وی چین هم اکنون در فضای مجازی بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر دارد و سرعت افزایش کاربرها ماهانه ۵ میلیون نفر است.

وی با بیان اینکه بیننده‌ها نه تنها از طریق تلویزیون بلکه از طرق مختلف باید به اخبار دسترسی داشته باشند، گفت: تکنولوژی در حال تغییر است و خواست ما تغییر شیوه های سنتی به مدرن است.

وی در پایان برگزاری نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها در ایران را اتفاقی مهم ارزیابی کرد و گفت: نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها محل خوبی برای حضور رسانه‌های خارجی و محلی و مردم است و رسانه‌های خارجی فرصت خوبی برای معرفی خود در این نمایشگاه در اختیار دارند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز