ایلنا بررسی میکند؛
موساد در پاریس، تلاش برای تحکیم پایگاه قدرت صهیونیسم در اروپا
در حالی که مدت زیادی از حمله تروریستی به دفتر نشریه «شارلی ابدو» و پس از آن فروشگاه یهودیان در فرانسه نمیگذرد، رسانهها از حضور نیروهایی از بخشی خاص از موساد در این کشور خبر میدهند. بر مبنای این خبر، نیروهای موسوم «پیتسور» که وظیفه آموزش مهاجران یهودی در کشورهای دیگر را بر عهده دارند، به بهانه افزایش حملات ضدیهودی در فرانسه وارد این کشور شده و در شهرهای مختلف استقرار یافتند.
«موساد» نامی است که با ترور و خشونت گره خورده و همواره سعی میکند تا خود را در سایه نگه دارد. ریشه این سرویس اطلاعاتی به سالهای پیش از تشکیل رژیم صهیونیستی باز میگردد. در سالهایی که سرزمین فلسطین تحت نظر انگلستان قرار داشت، گروههایی مانند «هاگانا»، «لحی» و «اتسل» با اعمال خشونت علیه غیریهودیان، زمینه را برای مهاجرت اجباری آنها فراهم میکردند.
پس از شکلگیری نیروهای نظامی و امنیتی اسرائیل، گروه افراطی هاگانا هسته اولیه موساد را تشکیل داد و در نتیجه، ترور و خشونت و تزویر برای رسیدن اهداف، تبدیل به الگوی این سازمان شد.
در حالی که مدت زیادی از حمله تروریستی به دفتر نشریه «شارلی ابدو» و پس از آن فروشگاه یهودیان در فرانسه نمیگذرد، رسانهها از حضور نیروهایی از بخشی خاص از موساد در این کشور خبر میدهند. بر مبنای این خبر، نیروهای موسوم «پیتسور» که وظیفه آموزش مهاجران یهودی در کشورهای دیگر را بر عهده دارند، به بهانه افزایش حملات ضدیهودی در فرانسه وارد این کشور شده و در شهرهای مختلف استقرار یافتند.
کریف و اعلام خطر برای زندگی یهودیان در فرانسه
چند روز قبل از حملههای تروریستی در پاریس، «روژه کوکرمن» رئیس شورای نمایندگی سازمانهای یهودی در فرانسه(کریف) در جریان گردهمایی مخالفان یهودی ستیزی، طی مصاحبهای با شبکه تلویزیونی «فرانس ۲۴»، حمله به یهودیان را عملی توسط بدکاران و آشوبطلبان ارزیابی کرده و آن را به غدهای سرطانی تشبیه کرد. به عقیده کوکرمن، آموزش یهودیان تنها راه ریشهکن کردن این غده سرطانی است. این صهیونیست فرانسوی در بخش دیگری از مصاحبه خود اعلام میکند که حمله ضد یهودیان در سال گذشته میلادی ۸۰ درصد افزایش داشته و دستگاههای امنیتی فرانسه در بازداشت عاملان حملههای ضد یهود کوتاهی نکردهاند؛ اما بار روانی این حملهها زندگی را برای یهودیان این کشور سخت و غیرممکن کرده است.
مدتی بعد از این گردهمایی، حملههای تروریستی پاریس اتفاق افتاد و پس آن نیز، راهپیمایی بزرگ ضد تروریسم با حضور سران کشورها، به علاوه «بنیامین نتانیاهو» برگزار شد. تحلیلگران با قرار دادن این وقایع در کنار هم، معتقد هستند که بهرهبرداری گستردهای توسط رژیم صهیونیستی از این حملات صورت گرفته است. شرکت کردن نتانیاهو در این راهپیمایی، به عملی تبلیغاتی برای کسب وجهه ضدتروریستی توسط این رژیم تبدیل شد.
امروز نیز به بهانه همان حملهها و برای آموزش یهودیان فرانسوی در راستای مقابله با تهدیدهای احتمالی، ماموران امنیتی اسرائیل در شهرهای مختلف این کشور مستقر شدند. نکته جالب در مورد این واقعه، همکاری موساد و گروههای شبهنظامی یهودی افراطی فرانسه است. گروههایی که در سالهای گذشته همواره به خشونت متهم بوده و پروندههای متعددی در محاکم قضایی داشتند، امروز در کنار ماموران موساد به دنبال آموزش نظامی به یهودیان هستند.
سکوت فرانسه در قبال اقدامهای فراقانونی این گروهها نیز در جای خود قابل تامل است. اعضای یکی از این گروههای شبهنظامی به نام «پیتارد» به دلیل درگیری با گروههای حامی فلسطین و جرائم خشونتبار دیگر، دارای پروندههای قضایی مختلف در دادگاههای فرانسه هستند و دستور تعطیلی دفتر این گروه صادر شده است. اما پیتارد از اجرای این حکم خودداری کرده و دولت فرانسه نیز اقدامی در مجبور کردن این گروه برای قبول حکم انجام نداده است.
موساد و تشویق یهودیان به مهاجرت
رژیم صهیونیستی برای رسیدن به آرزوی نهایی خود و تشکیل کشور یهود، به دنبال مهاجرت هرچه بیشتر یهودیان صهیونیست به سرزمینهای اشغالی است. بنابراین باید بهانهای برای مهاجرت آنها به سرزمین موعودشان فراهم باشد. ناامن کردن محل زندگی این افراد میتواند یکی از روشها برای کوچاندن آنها به سرزمینهای اشغالی باشد. در کنار حمله به شارلی ابدو که در جای خود دارای ابهامات زیادی است، حمله به فروشگاه یهودیان نیز نقاط تاریک بسیاری دارد. چرا باید از میان تمام نقاطی که میتوانست مورد حمله قرار بگیرد، این محل انتخاب شد؟
القای حس ناامنی به یهودیان دیگر کشورها، در طول تاریخ این رژیم بسیار موثر بوده و مهاجرت صهیونیستها به سرزمینهای اشغالی را رقم زده است. در حال حاضر نیز فرانسه به عنوان نقطه ناامن برای یهودیان معرفی شده و عوامل امنیتی تلآویو، برای آموزش این افراد راهی شهرهای مختلف این کشور شدهاند.
آموزش یهودیان در کشورهای دیگر توسط عوامل موساد، امتیازهایی را به دنبال دارد. نفع رژیم صهیونیستی در داشتن عوامل شبه نطامی در کشورهای دیگر است که در مواقع لزوم به کار گرفته میشوند. مساله بعدی، حضور جاسوسان این سرویس در کشورهای مقصد به بهانه آموزش یهودیان است که میتوانند به جمع آوری اطلاعات بپردازند.
آموزش یهودیان میتواند به بهانهای برای افزایش درگیریها در آینده تبدیل شود که در آن صورت، بهانهای برای ناامن جلوه دادن محل زندگی فعلی فراهم شده و تشویق به مهاجرت به سرزمینهای اشغالی صورت میگیرد.
گزارش: محسن صالحیخواه