حکیم در وبینار روز قدس، روز مستضعفین:
امام خمینی (ره) فلسطین را به مسئلهای زنده و پویا در وجدان امت اسلامی تبدیل کرد/ رژیم صهیونیستی از درون پاشیده خواهد ماند
رهبر جریان حکمت ملی عراق در وبینار روز قدس، روز مستضعفین تاکید کرد که وجدانهایی که فلسطین و مصائب آنرا نادیده میگیرند، همه ارزشهای دیگر را نیز نادیده میگیرند.
به گزارش ایلنا، «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی عراق در وبینار «روز قدس، روز مستضعفین» که عصر امروز (یکشنبه) به همت مجمع جهانی بیداری اسلامی برگزار شد، گفت: آخرین جمعه ماه مبارک رمضان یادآور ابتکار عمل بزرگ امام خمینی (قدس سره الشریف) در جاودانه کردن قدس شریف و اراضی مقدس آن و ملت مظلوم و صبور و استوار فلسطین در وجدان انسانی و اسلامی است.
وی با بیان اینکه این پیشنهاد همزمان با مبارکترین و شریفترین زمانها در ماه اطاعت و ایستادگی و ایثار و جهاد با نفس مطرح شد، ادامه داد: امام خمینی (ره) با بصیرت نافذ و نگاه آیندهنگر خود مسئله قدس را به مسئلهای حاضر و زنده و پویا در وجدان امت اسلامی تبدیل کرد و آن را به جهاد نفس و ایستادگی مسلمانان و ارزشهای اسلامی در ماه خداوند پیوند زد و این زمانبندی ایمانی یکپارچه را حلقه وصلی برای اتحاد امت اسلامی در مسائل سرنوشتساز و وجودیشان ساخت. و این همان روش رهبران و علما و مراجع معظم تقلید در هر زمان و مکان است.
رهبر جریان حکمت ملی عراق با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با انقلاب مبارک و رهبری اندیشمندانه خود که امروز در امام خامنهای (دام ظله الوارف) جلوهگر است، ۴۰ سال است که در مسائل سرنوشتساز امت اسلامی در همه ایستگاهها و بزنگاهها پیشگام میشود، عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران در این راه از هزینههای سنگین و چالشهای سخت باکی ندارد. این همان موضع شجاعانهای است که حوزه عملیه نجف اشرف از دههها پیش گرفت. از زمان مرحوم آیتالله العظمی سیدمحسن حکیم (قدس سره) تا حضرت آیتالله العظمی سیستانی (دام ظله)، در دفاع از فلسطین و ملتش و قدس شریف و آرمان آن.
حکیم در ادامه تاکید کرد که این مواضع یکپارچه در ایران و عراق و جهان اسلام جز بر بیداری وجدان این امت دلالت نمیکند و بر بصیرتش درقبال آرمانها و بر اراده آهنینش در دفاع از دین و ارزشها و حقوق و کرامتش.
وی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی علیرغم همه تلاشهایش برای نمایش قدرت در منطقه رژیمی شکننده و ضعیف و از درون پاشیده خواهد ماند، گفت: اولین دلیل ضعف رژیم صهیونیستی وابستگی این رژیم به سلاح بیضابطه و رفتار نظامی دژخیمانه در قبال ملت مظلوم و مستضعف و تقریبا بیدفاع فلسطین است.
وی ادامه داد: هر انسانی بهحکم فطرت بشری خود میداند که فقط ضعیفان و شکنندگاناند که دربرابر کودکان و زنان و بی دفاعان و کهنسالان قدرتنمایی میکنند. آنان روزی نیست که جنایت شرمآور تازهای در حق ملت استوار فلسطین مرتکب نشوند. و آخرین آنها حمله به نمازگزاران در مسجد الاقصی در حین انجام عبادت نماز و ایستادن در محضر خداوند بود.
رهبر جریان حکمت ملی عراق دومین دلیل ضعف رژیم صهیونیستی را تکیه این رژیم بر پشتوانهها دانست و ادامه داد: این رژیم بیش از آنکه بر پای خود ایستاده و وابسته به ملتش و قوام درونیاش باشد وابسته به غیر است. اگر این حمایت و پشتیبانی خارجی نبود این رژیم هرگز موجودیت قابل توجهی نداشت و وجودش ادامه پیدا نمیکرد. بر خلاف اصالت ملت مسلمان فلسطین که پشتیبانش حقوق و تاریخ و جغرافیا و سرزمین است، در کنار حمایت گسترده اسلامی و عربی از حضور و حقوق این ملت اصیل.
حکیم در ادامه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی رژیمی است که از دودستگی و تفرقه و اختلاف ارتزاق میکند، این امر را سومین دلیل ضعف این رژیم دانشت و افزود: این را در رفتار و سیاست و عملکردش میبینیم. تجربه انسانی نشان میدهد که چنین رژیمهایی با چنین رفتارهایی خودش به خود ضربه میزند و خودش راه را برای فروپاشی خود هموار میکند. دهها سال جنایت و ظلم و نقض حقوق و توطئه و ماجراجویی و دخالت در امور منطقه برای این رژیم دستاوردی جز دشمنان بیشتر و نفرت و کینه بیشتر نداشته است.
وی با بیان اینکه کشورهای طبیعی و اصیل برخلاف رژیمهای تصنعی در پی افزایش اعتماد و برقراری پلهای ارتباط با دیگر کشورها و ملتها برمیآیند، عنوان کرد: اما رژیم صهیونیستی هرجا که دری به رویش باز شده نشان داده که شایسته اعتماد نیست و شایستگی یک رابطه واقعی را ندارد. چون کانون توطئه و معادلههای مبتنی بر فریبکاری و حقهبازی و تفرقهافکنی میان همسایگان است.
رهبر جریان حکمت ملی عراق اینکه رژیم صهیونیستی با گذشت دهها سال همچنین گرفتار عقده جماعت شکستخورده وحشتزده و منزوی و نگران سرنوشت خویش است و هنوز نتوانسته با خودش از در آشتی درآید تا بتواند در زمین ریشه بدواند را چهارمین دلیل ضعف رژیم صهیونیستی دانست و گفت: علیرغم صدها شهرک و با وجود غصب زمینها و حکم و تصمیم ها با رفتار ددمنشانه و تحمیل قدرت، رژیم صهیونیستی همچنان مانند جسمی غریب در میان کشورهای باثبات و استوار و اصیل جهان است، چون رژیمی معیوب و ساختگی است که چه در سطح افراد و چه در سطح تجمعات نامنسجم خود هنوز در مرحله سرگردانی و بلاتکلیفی به سر میبرد.
عمار حکیم با تاکید بر اینکه مسئله فلسطین باید مسئله نخستین و محوری و اصلی امت اسلامی بماند، در ادامه به دلایل اهمیت این امر اشاره کرد و اظهار داشت: نخست دلیل این است که مسئله فلسطین مسئلهای عادلانه و برحق است و نمیتوان آن را نادیده گرفت یا از آن کوتاه آمد. وجدان بیدار و امت زنده از کرامت خود کوتاه نمیآید و آرمانهایش را نادیده نمیگیرد.
وی در ادامه بیان دلایل اهمیت موضوع فلسطین تصریح کرد که فلسطین فقط یک مسئله اسلامی نیست بلکه یک مسئله انسانی و جهانشمول است. آنچه بر فلسطین و ملتش گذشت اگر بهصورت واقعی حل نشود و نقطه توقفی برای آن تعیین نشود نقطه ضعفی میماند که همه شعارهای بشردوستانه و ارزشهایی والا همچون آزادی و حقوق بشر و صلح جهانی را زیر سوال میبرد.
رهبر جریان حکمت ملی عراق تاکید کرد که وجدانهایی که فلسطین و مصائب آن را نادیده میگیرند، همه ارزشهای دیگر را نیز نادیده میگیرند. از این باب است که دفاع از فلسطین فقط دفاع از فلسطین نیست بلکه دفاع از بشریت و ارزشها و اصول آن است.
حکیم با تاکید بر اینکه امت اسلامی باید مسئله فلسطین را محور ارتباط و وحدت و همبستگی خود بسازد، این وحدت را سومین دلیل اهمیت مسئله فلسطین دانست و ادامه داد: هر اختلافی بر سر این مسئله وجودی میتواند موجب تضعیف مسلمانان شود و دشمن را بر آنان مسلط کند و این خطری بزرگ است که باید با وحدت کلمه و اتحاد در نگاه و هدف و سرنوشت از آن جلوگیری کنیم و مسئولیتپذیر باشیم و اختلافات جنبی را کنار بگذاریم.
رهبر جریان حکمت ملی عراق در پایان از خداوند برای امت اسلامی عزت و شوکت و قدرت طلب و تاکید کرد: فلسطین مسئله نخستین ما خواهد ماند و ما فرزندان وفادار آن خواهیم ماند