خبرگزاری کار ایران

وزیر بهداشت این کشور اعلام کرد:

ادعای گسترش بیماری سل در مالزی از طریق کارگران خارجی

ادعای گسترش بیماری سل در مالزی از طریق کارگران خارجی
کد خبر : ۱۱۶۰۶۷

چکیده: «اتباع برخی کشورهای خارجی که در کشور عمدتا به کارهای خدماتی مشغول هستند، از عوامل اصلی گسترش بیماری سل در مالزی محسوب می‌شوند.»

وزیر بهداشت مالزی کارگران خارجی مشاغل خدماتی را عامل اصلی گسترش بیماری سل در این کشور دانست.

به گزارش دریافتی ایلنا، «اس. سوبرامانیام» امروز در کنفرانسی با موضوع وضعیت بهداشتی کارگران خارجی اعلام کرد: اتباع برخی کشورهای خارجی که در کشور عمدتا به کارهای خدماتی مشغول هستند، از عوامل اصلی گسترش بیماری سل در مالزی محسوب می‌شوند.

او در این باره افزود: شمار مبتلایان به بیماری سل در کشور از ۱۶ هزار نفر در سال ۲۰۰۸ میلادی به ۱۸ هزار نفر در سال ۲۰۱۰ افزایش یافته است که ۱۳ درصد آنان کارگران خارجی شاغل در مالزی هستند.

وی افزود: در سال ۲۰۱۱ میلادی نیز در مجموع ۲۰ هزار نفر به بیماری سل مبتلا شده‌اند و هزار و ۶۰۰ نفر از آنان جان خود را از دست داده‌اند.

وزیر بهداشت مالزی گفت: حدود ۱۳ درصد از مبتلایان به بیماری سل را کارگران خارجی تشکیل می‌دهند.

سوبرامانیام تاکید کرد: کارگران خارجی که خواستار کار در مالزی باشند، باید علاوه بر آنکه در کشور مبدا آزمایش سلامت انجام دهند، به محض ورود به مالزی نیز این آزمایش را انجام دهند و در صورتی که مشخص شود از نظر سلامتی با مشکل مواجه هستند، باید به کشور خود بازگردند.

به استناد برخی گزارش‌ها، حدود دو میلیون و ۴۰۰ هزار کارگر خارجی در مالزی مشغول به کار هستند و در سال ۲۰۰۹ میلادی حدود هفت میلیارد دلار از این کشور حوزه جنوب شرق آسیا خارج کرده‌اند.

شمار قابل توجهی از کارگران خارجی در مالزی به صورت غیرقانونی در این کشور مشغول به کار هستند و دولت ˈنجیب تون رزاقˈ تلاشهایی را برای شناسایی آن‌ها آغاز کرده است.

هزینه صدور روادید کار در مالزی برای کارگران معمولی معادل دو هزار دلار(شش هزار رینگیت) در سال است، این میزان هزینه ازجمله انگیزه‌های اتباع کشورهای خارجی علاقه‌مند به کار غیرقانونی در مالزی است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز