۳۴ هزار نفر در استان بوشهر عضو کتابخانه هستند
مدیرکل امور کتابخانههای عمومی استان بوشهرگفت: هم اکنون ۳۴ هزار نفر در این استان با عضویت در کتابخانههای عمومی از خدمات این مرکز برخوردار هستند.
مدیرکل امور کتابخانههای عمومی استان بوشهرگفت: هم اکنون ۳۴ هزار نفر در این استان با عضویت در کتابخانههای عمومی از خدمات این مرکز برخوردار هستند.
به گزارش خبرنگاز خبرگزاری ایلنا، سید علی هاشمی شامگاه امروز در جمع خبرنگاران افزود: براساس بررسی انجام شده بیشتر افرادی که به کتابخانههای عمومی مراجعه میکنند درخواست کتابهای ادبیات و دینی دارند که تفسیر نمونه از بیشترین درخواستهای کتاب دینی است.
وی اضافه کرد: کتابخانههای عمومی به عنوان تامین کننده غذای روح و روان مردم نقش بالایی در آگاهی بخشی دارند و باید ازطریق کتاب افکار خود را به خارج مرزها گسترش دهیم.
مدیرکل امور کتابخانه های عمومی استان بوشهر از خیرینی که با همراهی صمیمانه و دلسوزانه، وقف زمین، ساختمان و اهدای کتاب، باعثفرزانگی و کمال انسانهای جامعه میشوند، قدردانی کرد.
وی بیان کرد: با توجه به سند چشم انداز ۱۴۰۴ کتابخانههای شهرستان دیر نسبت به کتابخانههای دیگر استان بوشهر از وضعیت بهتری برخوردارند و دربخش عضویت درکتابخانهها ۶ درصد و درمنابع کتاب ۱۲درصد از میانگین استانی جلوتر است.
هاشمی با تشکر از فرماندار دیر به خاطر تامین اعتبار و توجه به کتابخانههای عمومی گفت: درسال جاری با تلاش فرماندار این شهرستان سه میلیارد و ۶۰۰میلیون ریال به تجهیز و توسعه کتابخانههای عمومی دیر اختصاص یافته است که در این ارتباط کتابخانه بردخون در ۲۱ بهمن ماه به بهرهبرداری میرسد.
وی در ارتباط با وضعیت کتابخانههای بردستان و دوراهک بیان کرد: کتابخانه عمومی شهر بردستان توسعه خواهد یافت و کتابخانه عمومی دوراهک به همت شهرداری، خیرین و شورای اسلامی شهر راهاندازی خواهد شد.
مدیرکل امور کتابخانه های عمومی استان بوشهر در مورد قطع سهمیه کتاب کتابخانه های دیر گفت: اکنون بیش از یک سال است که به علت نبود فضا و مخزن، سهمیه کتاب کتابخانه های عمومی دیرقطع شده و نیاز است که مدیران، خیرین دست به دست هم دهند و در راه توسعه فضای کتابخانه ها تلاش کنند.
وی به کمبود فضای کتابخانه شهر دیر اشاره کرد و افزود: براساس استاندارد باید در شهر دیر چهار هزارمترمربع فضای کتابخانه ای داشته باشیم اما اکنون یکهزار و۲۰۰ مترمربع فضا موجود است که باید تصمیم جدی در این زمینه گرفته شود.
هاشمی اضافه کرد: هم اکنون سامانه های کتاب من، نمایه نشریات، شبکه کتابخوانان حرفه ای و سامان در حوزه مجازی به علاقه مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی و اعضا کتابخانه ها خدمات ارائه می دهند.
وی با تقدیر از امام جمعه دیر در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی گفت: علما، روحانیون و مسوولان فرهنگی و سیاسی دیر دست به دست هم دهند تا کتابخانه های این شهرستان به چشم انداز ۱۴۰۴ برسد.