مدیرکل ارشاد استان بوشهر:
نظارت بر کانونهای تبلیغاتی در بوشهر ضروری است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: با توجه به وجود بیش از ۱۰۰ کانون آگهی و تبلیغات در بوشهر، نظارت بر فعالیت این کانونها ضروری است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: با توجه به وجود بیش از ۱۰۰ کانون آگهی و تبلیغات در بوشهر، نظارت بر فعالیت این کانونها ضروری است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا، حمیده ماحوزی پنجشنبه شب در نشست هماهنگی تشکیل اتحادیه کانونهای آگهی و تبلیغات در بوشهر افزود: تشکیل اتحادیه کانونهای تبلیغاتی میتواند بخشی از این ضرورت را تامین کند.
وی با اشاره به تابلوها و اسامی سردرب واحدهای صنفی در شهر بوشهر تصریح کرد: برای پاسداشت زبان فارسی و منع استفاده از اسامی بیگانه، شرایطی ایجاد شود که قبل از صدور پروانه کسب، متقاضیان برای استعلام نام واحد صنفی خود به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ارجاع شوند تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.
رییس اتاق اصناف استان بوشهر نیز ضمن اعلام آمادگی اتاق اصناف برای همکاری با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مورد اسامی سر درب مغازه ها و واحدهای صنفی، درخواست از سوی اتاق اصناف به کمیسیون نظارت استان برده می شود و با اخذ مصوبه اقدامات لازم صورت میگیرد.
مصطفی گراشی افزود: باتوجه به تعداد کانونهای تبلیغاتی در شهرستانها پیشنهاد می کنیم اتحادیه کانونهای آگهی و تبلیغات به صورت استانی تشکیل شود.
رییس اداره امور اصناف و تشکلهای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیز گفت: براساس ماده ۲ قانون نظام صنفی هر کسی به هر نحوی فعالیتی دارد که ارتباط مستقیمی با مصرف کننده داشته باشد باید پروانه کسب بگیرد.
رضا جمالی افزود: براساس قانون نظام صنفی صدور پروانه کسب برای واحدهایی که به صورت تخصصی و فنی فعالیت می کنند منوط به تایید فنی دستگاه مربوط است.
وی یادآور شد: براساس قانون در شهرستانهای زیر ۵۰۰ هزار نفر جمعیت اگر ۵۰ واحد صنفی مشابه وجود داشته باشد امکان تشکیل اتحادیه صنفی وجود دارد.
وی بیان کرد: پیشنهاد تشکیل اتحادیه صنفی باید از سوی اتاق اصناف به کمیسیون نظارت استان آورده شود و و واحدهای پروانه دار می توانند صاحب اتحادیه شوند.
جمالی گفت: بنابراین ابتدا کانون هایی که پروانه ندارد پروانه کسب بگیرند و پس از رسیدن به ۵۱ کانون مقدمات تشکل هیات رییسه و رای گیری هیات مدیره انجام میشود.