خبرگزاری کار ایران

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر؛

بسیاری از متکدیان از طریق افراد سودجو ساماندهی می‌شوند

کد خبر : ۱۸۶۴۳۹

بسیاری از متکدیان موجود در استان بوشهر از افراد غیر بومی هستند که از طریق گروه ها و افراد سودجو در بیرون از استان ساماندهی می شوند و در بازه زمانی معینی به تکدی گری می‌پردازند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر گفت: بیشتر متدکدیان در این استان از اتباع خارجی و یا غیر بومی هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایلنا محمدحسن پرآور افزود: بسیاری از متکدیان موجود دراین استان از افراد غیر بومی هستند که از طریق گروه‌ها و افراد سودجو در بیرون از استان ساماندهی می‌شوند و در بازه زمانی معینی به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی اضافه کرد: دستگاه قضایی باید با همکاری دستگاه‌های اجرایی، گروه‌ها و افرادی که به صورت سازمان یافته اقدام به تکدی‌گری می‌کنند را شناسایی و بجد برخورد قاطع کنند.

پرآوراضافه کرد: با عزمی که درمجموعه مربوط در استان وجود دارد و برنامه ریزی مدون شهرستان‌های استان بوشهر، امیدواریم در مدت زمان کوتاهی آسیب تکدی‌گری در این استان ریشه کن شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر با اشاره به اینکه تکدی‌گری در قانون مجازات اسلامی ایران به عنوان یک جرم مشخص شده است، تصریح کرد: متکدیان خارجی به صورت غیرقانونی وارد کشور می‌شوند و با ورود خود به کشور انواع مختلفی بیماری‌های غیرقابل درمان و دیگر آلودگی‌ها وارد می‌کنند.

وی اولویت اصلی را جمع آوری متکدیان خارجی در استان بوشهر عنوان کرد و گفت: همه فرمانداران استان تا زمان پاکسازی کامل متکدیان ایرانی و خارجی در سطح شهرستان‌ها ستاد ساماندهی متکدیان را به صورت مستمر برگزار و ماهانه گزارش‌ها را به اداره کل امور اجتماعی استانداری بوشهر ارسال کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار بوشهری افزود: در زمینه جمع آوری متکدیان دستگاه قضایی به عنوان نقطه آغاز کار است و باید با دستگاه‌های اجرایی برای جمع آوری آنان همکاری لازم داشته باشد.

پرآور بیان کرد: پشتیبانی جمع آوری متکدیان و تدارکات بر عهده شهرداری هاست که باید با کمک بهزیستی متکدیان ایرانی و خارجی را تفکیک کرده و با گرفتن اثر انگشت و تصویر آنان را در سامانه خود ثبت کنند.

وی عنوان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بوشهر نیز باید افراد زیر پوشش خود را که در حال تکدی‌گری هستند جمع آوری و با ارائه مشاوره اجتماعی و مساعدت‌های لازم از حرکات آنان جلوگیری کند.

وی یادآور شد: اداره کل بهزیستی استان هم با روان‌شناسی اجتماعی و آموزش شغلی در ارودگاه خود از متکدیان جامعه هدف خود نگهداری کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر اظهارکرد: دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر باید با حضور در اردوگاه‌های بهزیستی و اتباع امور خارجه استان از متکدیان آزمایش‌های لازم را بگیرد تا باعثشیوع بیماری و مشکلات از این قبیل نشوند.

پرآور افزود: صداوسیما در موضوع آگاه سازی مردم و اجتماع در ارتباط با موضوع تکدی‌گری نقشی مهم دارد و می‌تواند در قالب برنامه‌های اجتماعی خود در مورد این پدیده بپردازد.

وی اظهار کرد: متکدیانی که دچار اعتیاد و دیگر بیماری‌ها هستند باید توسط بهزیستی به صورت مجزا نگهداری شوند و تحت درمان قرار گیرند.

پرآور گفت: بعضی از متکدیان آنقدر حرفه‌ای شده‌اند و با وجود سرمایه و ثروت زیادی که دارند باز هم دست به گدایی می‌زنند و باید آن‌ها را با شرایط ویژه‌ای ساماندهی و تحویل خانواده‌ها قرار دهند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شهرستان بوشهر و دشتستان برای جمع آوری و برخورد با متکدیان در دستور کار استان بوشهر قرار دارد و امیدواریم بتوانیم این موضوع را با فرهنگ سازی و برنامه ریزی دقیق در اجتماع پاکسازی کنیم.

ارسال نظر