با گذشت بیش از یک ماه از زلزله؛
۳۱ کارگاه پس از زلزله بوشهر بازسازی نشدهاند / امکان بروز حادثه
چکیده: بر اثر زلزله، دیوارها ترک خوردهاند یا بخشی از سقف کارگاهها فرو ریخته است و هر لحظه امکان فروریزی ساختمانها وجود دارد، اما با این حال کارگران ناچارند همچنان در چنین ساختمانهایی کار کنند.
رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان بوشهر از ایمن نبودنکارگاهها و کارخانههای این استان پس از زلزله ۵/۷ دهم ریشتری آذرماه خبر داد.
«محمداسماعیل دشمنزیاری» تعداد واحدهای صنعتی آسیبدیده بر اثر زلزله را ۳۱ مورد عنوان کرد و به ایلنا گفت: کارگران این واحدها که عمدتا در شهرک صنعتی برازجان قرار دارند در کارگاههایی کار میکنند که بر اثر زلزله آذرماه به شدت آسیب دیدهاند و طبیعتا فاقد ایمنی هستند.
او در توصیف آسیبهای وارده به کارگاهها گفت: بر اثر زلزله، دیوارها ترک خوردهاند یا بخشی از سقف کارگاهها فرو ریخته است و هر لحظه امکان فروریزی ساختمانها وجود دارد، اما با این حال کارگران ناچارند همچنان در چنین ساختمانهایی کار کنند.
این فعال کارگری به نام چند واحد تولیدی آسیبدیده اشاره کرد و گفت: کارخانههای «بستنی سازی، سس و رب گوجه فرنگی موسوی»؛ سردخانه میلگی، اکسیژن صنعت، دشت خرم(کارخانه بسته بندی خرما) زرین چوب، پویا شیمی و کارخانه فولاد دشتستان(آبگرمکن سازی) نمونهای از واحدهای آسیب دیدهاند که بیشترین خسارات ناشی از زلزله را متحمل شدهاند.
او با بیان اینکه بعد از گذشت بیش از یک ماه از زلزله بوشهر، هنوز دولت اعتبارات لازم را برای احیاء این واحدها در نظر نگرفته است، افزود: بعد از زلزله آذرماه، دولت و سایر مسئولان استانی به صاحبان این واحدهای تولیدی وعده دادند که با تخصیص اعتبار مالی، این واحدها را مجددا احیاء خواهند کرد.
این فعال کارگری میزان خسارات وارده به این واحدهای تولیدی را از ۴ میلیون تا ۵۰۰ میلیون تومان ذکر کرد و در خاتمه یادآور شد: دولت باید برای پیشگیری از هر حوادثشغلی، هر چه سریعتر بودجهای را برای ترمیم و تجهیز کردن این واحدها، اختصاص دهد.