خبرگزاری کار ایران

ابوترابی‌فرد عنوان کرد:

عرضه دارایی‌های فکری در فرابورس فرصتی جدید در برابر کارآفرینان

عرضه دارایی‌های فکری در فرابورس فرصتی جدید در برابر کارآفرینان
کد خبر : ۱۷۲۶۷۶

عصری که اقتصاد آن مبتنی بر منابع طبیعی بود گذشت و امروز هر حوزه اقتصادی که مبتنی بر اقتصاد دانش‌بنیان نیست محکوم به شکست است و هیچ جایگاهی را در اقتصاد امروز و فردا ندارد. کارآفرینان و صاحبان سرمایه برای حفظ موجودیت خود نیز باید به دنبال اقتصاد دانش‌بنیان باشند.

نایب رئیس اول مجلس با اشاره به ضرورت اقتصاد دانش‌بنیان در کشور گفت: عرضه دارایی‌های فکری در فرابورس فرصت جدیدی برای کارآفرینان است.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در افتتاحیه بازار دارایی‌های فکری در مرکز همایش‌های صدا و سیما، گفت: امروز گام مهمی در عرصه توسعه علمی و رشد اقتصادی کشور برداشته شد و حضور بازار گران قیمت دارایی‌های فکری در فرابورس یکی از بلندترین، موفق‌ترین و تعیین‌کننده‌ترین گام‌ها در عرصه توسعه علمی و اقتصادی کشور است.

وی افزود: این حرکت می‌تواند به عنوان آغاز جهش و یک حرکت پرشتاب در عرصه تولید علم و رشد اقتصادی کشور منجر شود.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه علم و دانش ابزار تقرب به خداست، گفت: اگر علمی در راستای رسیدن به خدا باشد ابزاری برای رشد انسان می‌شود و اگر علم منهای رب باشد ریشه بسیاری از طغیان‌ها و ویرانی‌ها خواهد شد.

ابوترابی‌فرد ادامه داد: علم ریشه و اساس هر چیزی است که می‌تواند خیر و معرفت را برای انسان‌ها به همراه داشته باشد و راهگشای انسان برای سعادت باشد.

وی با بیان اینکه پیوند علم و دانش از مسائلی بوده که از گذشته مطرح شده و مسئولان به آن تاکید داشته‌اند، یادآور شد: رهبر انقلاب به این امر تاکید داشتند، اما به دلایل فراوانی حتی تا امروز ما شاهد این پیوند نبودیم.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی افزود: پیوند علم با مدیریت، علم با صنعت، علم با تجارت و علم با کشاورزی و البته همه حوزه‌های زندگی بشر می‌تواند به انسان‌ها کمک کند و نیازهای آنها را برطرف کند.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد گفت: کار بزرگی که دوستان ما در بورس و فرابورس ایجاد کردند فراهم کردن پیوند علم با صنعت و حوزه‌های تولیدی در زندگی بشر است که کار بسیار مبارکی است.

وی با بیان اینکه ریشه توفیق و موفقیت ما در عرصه بورس به کارهایی برمی‌گردد که در سال‌های اخیر صورت گرفته است، افزود: در حوزه سرمایه‌گذاری در سال‌های اخیر تحولاتی در بورس وجود داشته که بدون تردید مسئله سیاست‌های ابلاغی رهبری در آن بی‌تاثیر نبوده و البته در کنار آن نقش مجلس در ایجاد قوانینی در این زمینه بی‌تاثیر نیست.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: امروز تقریبا ۹۵ درصد از بنگاه‌های اقتصادی در بورس فعالیت دارند که باعثفعالیت بازار سرمایه شده و البته در کنار این جوانان عالم و مستعدی مانند دکتر صالح‌آبادی نیز زحمات فراوانی را متحمل شده‌اند.

ابوترابی‌فرد افزود: قطعا ایده‌پردازان، مبتکران و اندیشمندان و کارآفرینان از این کار بزرگ بهره فراوان می‌برند، زیرا بسیاری از مخترعان ما از نبود بازار و خریداری برای اینکه بتوانند ایده و اختراع خود را به آن عرضه کنند نگران بودند که امروز با این حرکت این مسئله دیگر وجود نخواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه امروز عصر اقتصاد دانش‌بنیان است، گفت: عصری که اقتصاد آن مبتنی بر منابع طبیعی بود گذشت و امروز هر حوزه اقتصادی که مبتنی بر اقتصاد دانش‌بنیان نیست محکوم به شکست است و هیچ جایگاهی را در اقتصاد امروز و فردا ندارد. کارآفرینان و صاحبان سرمایه برای حفظ موجودیت خود نیز باید به دنبال اقتصاد دانش‌بنیان باشند.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: عرضه دارایی‌های فکری در فرابورس فرصت جدیدی را در برابر کارآفرینان صرف کرده تا از آن بتوان برای ارزش‌گذاری واقعی بر روی دارایی‌های فکری و رقابت میان صاحبان ایده فکر و اندیشه بهره گرفت.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز