جدیدترین رنگ ساختمان برای خانههای مدرن و سنتی
اگر میخواهید فضای شاد و جدیدی را با کمترین هزینه و زمان برای خانه خود به ارمغان بیاورید، با ما همراه شوید تا شما را در این مقاله شما را با جدیدترین رنگهای ساختمان برای خانههای مدرن و سنتی آشنا کنیم.
همیشه رنگ آمیزی ساختمان بهترین و کم هزینهترین راه برای تغییر دادن به فضای خانه است. در زیر بهترین رنگها را برای رنگآمیزی دیوارهای خانه آوردهایم:
- آکریلیک
این نوع رنگ جدید است و در سه نوع براق، نیمه براق و مات وجود دارد. دوام و سازگاری خوبی با محیط زیست دارد و چون غلظت بالایی دارد سطوح را به خوبی میپوشاند. از این رنگ میتوان برای سطوح گچی، بتنی، سیمانی و همچنین سطوح رنگ شده استفاده کرد. مثلا برای دیوار حیاط و پارکینگ.
- رنگ روغن
این رنگ یکی از قدیمیترین رنگها است و مانند آکریلیک سه نوع براق، نیمه براق و مات دارد. دوام، پوشش دهی و همینطور قابلیت شستشوی رنگ براق از نوع مات آن بیشتر است. از رنگ روغن برای در و پنجره و همینطور فضاهای خارجی مثل حصار و نردهها استفاده میشود. همچنین میتوان در فضاهای مرطوب مانند سقف حمام و دستشویی استفاده کرد.
- رنگ پلاستیک
این رنگ نیز از قدیمیترین رنگها است و بیشتر برای سقف ساختمانها استفاده میشود. دوام کمتری نسبت به رنگ روغن دارد. عایق نیست و همچنین رطوبت را جذب میکند.حلال آن آب است و برای سطوح چوبی و فلزی نباید استفاده شود.
- مولتی کالر
این رنگ بسیار جدید با اسپرس قابل رنگ کردن است و همچنین قابلیت رنگ کردن سریع و راحت روی هر سطوحی را دارد. مانند آهن، سنگ، شیشه، چوب و...
این رنگ ضد رطوبت است و دوام بسیاری دارد. برای مکانهای شلوغ مناسب است، چون دود و غبار روی آن نمینشیند.
- بلکا
بلکا نیز یکی از جدیدترین رنگهاست که شبیه به کاغذ دیواری است و الیاف سلولزی در آن وجود دارد. این رنگ عایق خوبی است و ضد آب و همچنین ضد حساسیت است.
- پتینه
پتینه یکی از جدیدترین و پرطرفدارترین رنگها است. این رنگها دوام بالایی دارند و قابل شستشو هستند. همچنین به خوبی قابل ترمیم و لکهگیری هستند. با این نوع رنگ میتوانید هر طرحی که دوست دارید روی دیوار پیاده کنید.
همانطور که میدانیم طراحی نمای ساختمان شخصیت و هویت آن ساختمان را نشان میدهد و در زیبایی شهر و نمای ساختمان تاثیر زیادی دارد. ولی دکوراسیون داخلی و رنگ آمیزی ساختمان نیز به همان نسبت اهمیت دارد و در روحیهی افراد تاثیر به سزایی میگذارد.
رنگهای پیشنهادی برای دکوراسیون داخلی منزل ایرانی
برای دکوراسیون داخلی خانه مدرن و سنتی معمولا به تراکم مبلمان و اثاثیه و همچنین نور توجه زیادی میشود. مثلا برای اتاق نشیمن با تراکم زیاد و نور کم، از رنگهای روشن استفاده میشود. ولی اگر در بعضی قسمتها تراکم مبلمان کمتر است و نور کافی وجود دارد، میتوان از رنگهای تیرهتر استفاده کرد.
همیشه باید بین سبک و رنگ آمیزی ساختمان هماهنگی وجود داشته باشد. در صورتی که فضای پذیرایی شما به سبک سنتی باشد، باید از رنگهای زرد، سبز، آبی، قرمز، کرم و خاکستری برای دیوارها استفاده کرد. ولی رنگهای خنثی مانند سفید، برنزی، نقرهای، بژ و طلایی و ... برای فضاهای مدرن مناسب هستند. همچنین میتوان از ترکیب چند نوع رنگ برای دیوارها استفاده کرد ولی باید رنگها مکمل هم و در یک طیف باشند.
هارمونی رنگ با دکوراسیون
اگر میخواهید یکی از دیوارهای اتاق خود را رنگ بزنید که بیشترین تاثیر را داشته باشد، بهتر است دیواری انتخاب شود که یکی از عناصر اصلی معماری در آن آمده است. مانند گچ کاری، شومینه، تخت خواب و ... گاهی هم سادهترین دیوار که هیچ مانعی مقابل آن نیست، بهترین گزینه است.
معمولا برای اتاق خواب رنگهای آرامبخش و ملایم مانند سبز و سفید استفاده میشود. ولی برای آشپزخانه رنگهایی که بادوام و مقاوم در برابر حرارت هستند، مانند رنگهای لاتکس.
در ادامه تکنیکهای مختلفی آمده که میتوان از آنها برای رنگ آمیزی ساختمان استفاده کرد:
- تکنیک استنسیل
در این تکنیک میتوان با استفاده از یک شابلون و رنگهای جدید ساختمان، هر طرحی را روی دیوار منتقل کرد.
- تکنیک color wash
در این تکنیک ابتدا دیوار را با هر رنگ جدیدی که مایلید رنگ کرده و سپس رنگها را با استفاده از یک برس و به طور نامنظم پخش کنید. برای سبکهای مدرن از رنگهای سرد مانند خاکستری و برای سبکهای سنتی از رنگهای گرمتر میتوان استفاده کرد.
- تکنیک اسفنج یا پارچه
در این طرح از پارچه یا اسفنج به جای قلمو استفاده میشود. همچنین میتوان سطح را کامل رنگ کرد و سپس با اسفنج بر روی آن طرح انداخت.
- تکنیک لوزی
از این تکنیک برای اتاق خواب، آشپزخانه یا اتاق کار استفاده میشود. که معمولا از ترکیب رنگ سفید با رنگهای دیگر است.
- تکنیک راه راه یا خال خالی
برای بلندتر نشان دادن دیوارها از تکنیک راه راه عمودی استفاده میشود. همچنین میتوان از تکنیک خال خالی و با استفاده از جدیدترین رنگها، دایرههای نامنظم و پراکنده در سایزهای متفاوت بر روی دیوار ترسیم کرد.
هر گاه میخواهید دیوارهای منزلتان را رنگ کنید، باید در درجه اول به رنگ وسایل منزلتان توجه کنید تا رنگ دیوار با وسایلتان همگون باشد. ما در ادامه این مطالب برای راحتتر کردن تصمیم شما به رنگآمیزی ساختمان منزلتان چند طرح پیش نهادی آوردهایم:
- دکوراسیون فندقی ، زیبا
این رنگ برای رمانتیک کردن فضای خانه خیلی مناسب است و با هر رنگی زیبا و روحافزا میشود. ولی باید در استفاده از رنگ کرم و قهوهای زیاده روی نشود.
- دکوراسیون خاکستری و بنفش
خاکستری رنگی مدرن است که وقتی با بنفش و یاسی ترکیب شود، فضای گرم و بسیار خاصی را ایجاد میکند. ترکیب خاستری و صورتی هم بسیار نشاطآور است.
- دکوراسیون سبز یشمی
این رنگ، طبیعت و سرسبزی را در ذهن هر بینندهای ایجاد میکند و بسیار نشاطآور است. ولی بهتر است برای فضاهای تاریک و کوچک استفاده نشود، چون فضا را کوچکتر جلوه میدهد.
- دکوراسیون رنگهای گچی ، ملایم
این رنگها بسیار باشکوه، زیبا و آرامبخش هستند. میتوان از ترکیب رنگهای گچی با طلایی و نقرهای، سالنی باشکوه و در اوج قدرت ایجاد کرد.
- دکوراسیون ماهاگونی
این رنگ را میتوان جایگزین رنگ قهوهای کرد. چون این رنگ تناژی از رنگ قرمز دارد، فضا را پرهیجان، باشکوه و جذاب میکند.
- دکوراسیون آبی مرواریدی
این رنگ هم برای سنتی پسندها و هم برای مدرن پسندها مناسب است. رنگ آبی به فضا نور میدهد و همچنین فضا را بزرگتر نشان میدهد و حس آرامش و امنیت را به همراه دارد.
- دکوراسیون خردلی
این رنگ خیلی خاص و جذاب است و میتوان آن را جایگزین رنگ طلایی کرد. حتی استفاده کمی از خردلی میتواند چشمها را خیره کند.
- دکوراسیون بژ، شیک
رنگ بژ را میتوان جایگزین سفید و کرمی کرد و فضایی خیلی شیک و خاص ایجاد کرد. از این رنگ در هر جایی میتوان استفاده کرد.
- دکوراسیون رنگ رنگی، تنوع
این طرح یکی از شادترین طرحها است. اگر شده از این طرح برای یک اتاق استفاده کنید و از هر رنگی برای ورود به زندگیتان بهرهمند شوید.
- رنگ نارنجی روشن
این رنگ گرم و خاص به زندگی شادی و نشاط میدهد. میتوان از این رنگ و با استفاده از وسایل زرد، سبز و قهوهای یک هارمونی زیبایی ایجاد کرد.
- رنگ سبز نعنایی روشن
میتوان از این رنگ جذاب و زیبا برای سالن پذیرایی استفاده کرد و حس آرامش و امنیت را به ارمغان آورد.
- رنگ صورتی ملایم
این یک رنگ منحصر به فرد، زیبا، آرامش بخش و جذاب است و میتوان از آن برای دیوار پذیرایی استفاده کرد.
شرکت ساختمانی رایاکو با 25 سال تجربه و تخصص در امر طراحی دکوراسیون داخلی و خارجی، آماده ارائه هر گونه خدمات در این زمینه هستند.