در صورت نیاز به مشاوره حقوقی تلفنی، چه نکاتی را رعایت کنیم؟
مقدمه: هر صبح که خورشید در آسمان قد علم میکند شهروندانی با نیت طرح دعوی و شکایت از منزل بیرون میروند، برخی دیگر نیز از پیش در محاکم دچار مسائل حقوقی هستند و ممکن است برای حضور در جلسه رسیدگی رهسپار دادگاه شوند و بعضی نیز به دلیل ترس از دوندگی و هزینهها از پیگیری حقوق تضییع شده خود صرف نظر کرده و عطای آن را به لقایش میبخشند اما سؤال اینجاست که حقیقتاً چه میزان از این دعاوی واجب بوده و چه میزان از آن قابلیت اجتناب و پیشگیری داشته است؟ در علم پزشکی همواره اعلام داشتهاند که پیشگیری بهتر از درمان است و شاید بتوان با وحدت ملاک از این جمله معروف به این نتیجه برسیم که در هر زمینه علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد. پس بهتر است در مسائل حقوقی قبل از اینکه خودسرانه تصمیم بگیرید، از یک وکیل مشاوره حقوقی تخصصی دریافت نمایید که در آینده با مشکلات بیشتری مواجه نشوید.
شیوع کرونا و لزوم ارائهی مشاوره حقوقی تلفنی به هموطنان
یکی از اموری که افراد میتوانند به وسیله آن خطر ابتلا به دعاوی و شکایات حقوقی را در آینده تقلیل دهند، بهرهجویی از مشاوره حقوقی دقیق وکلا و مشاورین حقوقی متخصص پیش از عقد قرارداد، پیش از طرح دعوی، در تعاملات روزانه، هنگام ازدواج، هنگام خرید و فروش اموال و غیره است که از این طریق با پایین آوردن میزان خطر رفتار ارتکابی از منظر حقوقی امکان بروز اختلاف و دعوی حقوقی یا شکایت کیفری در آینده کاهش مییابد.
این روزها با فراگیری جهان شمول ویروس منحوس کرونا، تردّد در سطح شهرها برای مراجعه به وکلا علاوه بر هزینههایی که تا پیش از این داشت از جمله زمان و اعصاب و بنزین و جای پارک خودرو و ...، امری پر مخاطره بوده و اصولاً افراد از تردّدهای غیرضروری اجتناب میکنند اما چه امری ضروریتر از مسائل قانونی؟ بسیاری از مواردی که افراد برای طرح آن خود را نیازمند جلسه حضوری میدانند، از طریق تماس تلفنی و تبادل مدارک از طریق شبکههای پیامرسان مجازی نیز میتوانند انجام شوند اما وکلا اصولاً به صورت تلفنی مشاوره ارائه نمیدهند و پیدا کردن تلفن آنان نیز امری دشوار است. اما گسترش روزافزون فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی باعث گردید که بسیاری از مردم ترجیح دهند که نیازهای خود در رابطه با کالا و خدمات را به صورت غیرحضوری مرتفع کنند. به دلیل وجود این نیاز، سامانههای مجازی حقوقی این امکان را مهیا نمودهاند تا با پرداخت هزینهای بسیاز ناچیز امکان تماس تلفنی با وکیل و دریافت مشورت از ایشان را داشته باشید.
لزوم وجود اطلاعات کافی در رابطه با وکیل در مشاوره حقوقی تلفنی
مشاوره حقوقی تلفنی در کنار مزایایی که به همراه دارد ممکن است دارای معایبی باشد. افراد در مشاوره حقوقی حضوری به دفتر وکیل مراجعه کرده و از طریق مصاحبت رودررو، صلاحیت وکیل را احراز مینماید. اما در مشاوره حقوقی تلفنی این امر وجود ندارد. برای همین بایستی از قبل برای افراد مشخص گردد که چه کسی به ارائه مشاوره حقوقی تلفنی میپردازد و اطلاعات در رابطه با اعتبار پروانهی وکالت و تجارب مشاور از قبل در دسترس مردم قرار گیرد. در این صورت افراد میتوانند برای دریافت مشاوره حقوقی تلفنی، پروفایل وکلا و مشاوران حقوقی را بررسی نمایند و پس از مقایسهی قیمت خدمات و تخصص اقدام به دریافت خدمت مشاوره حقوقی تلفنی نمایند.
ایجاد امکان بررسی اسناد و مدارک در مشاوره حقوقی تلفنی
در رابطه با موضوع مشاوره حقوقی تلفنی، منتقدان معتقد هستند از آنجایی که صرفا در مراجعهی حضوری امکان بررسی اسناد و مدارک وجود دارد؛ پس به صورت پیش فرض مشاوره حقوقی تلفنی منجر به تضییع حق فرد میشود. در این صورت در صورتی که مشکل حقوقی شما، نیازمند بررسی مدارک و اسناد میباشد، از سامانهای خدمت مشاوره حقوقی تلفنی را تهیه کنید که امکان بررسی اسناد را برای شما فراهم نمایند. به عنوان مثال بتوانید پیش از گفتگو اطلاعات را به صورت الکترونیک در اختیار وکیل قرار دهید.
به دنبال مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی باشید
امروزه با توجه به تورّم قوانین، مقررات، آیین نامهها، عرف و ... تخصص یک نفر وکیل و حقوقدان در تمامی زمینههای علم حقوق عقلاً منتفی است و وکلا نیز به مرور به سمت تخصصی کار کردن پیش میروند و به عنوان مثال قاعدتاً بایستی فردی که در امور قراردادها به فعالیت میپردازد نباید نسبت به جرایم رایانهای اظهار نظر نماید لذا اخذ مشاوره حقوقی زمانی مفید خواهد بود که از مشاور با تخصص مرتبط اخذ شود. پس در صورتی که مشاوره حقوقی تلفنی میخواهید، دقت داشته باشید که از مشاوره تلفنی حقوقی تخصصی بهره بجویید.
راه حلی به نام سامانه مشاوره حقوقی و انتخاب وکیل دادیاب
در بالا به شما نکات مهم در رابطه با مشاوره حقوقی تلفنی را گوشزد نمودیم. حال آیا بستری وجود دارد که کلیهی نکات فوق در آن رعایت شود؟ سامانهای که این روزها به ارائه خدمات حقوقی تخصصی و با کیفیت به شهروندان میپردازد و در میان وکلا و شهروندان جای خود را باز کرده است، "سامانه دریافت مشاوره و انتخاب وکیل دادیاب" میباشد و کلیهی نکات فوق در رابطه با مشاوره حقوقی تلفنی نیز در آن به چشم می خورد. البته شاید دادیاب را بتوان یک پلتفرم جامع فناوری حقوقی دانست که خدمات آن تنها محدود به مشاوره حقوقی تلفنی نیست. شما از طریق سامانه دادیاب میتوانید خدمات مشاوره حقوقی، مشاوره حقوقی آنلاین رایگان و مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی در یافت نمایید. دادیاب با احترام به اصول اقتصاد آزاد، امکان درج قیمت دلخواه وکلا را فراهم میآورد و این موضوع به صورت شفاف در ابتدا برای دادجویان نمایش داده شده است. در قسمت مشاوره حقوقی تلفنی، شما پس از انتخاب موضوع مشاوره و انتخاب زمان مورد نیاز خود به صورت بستههای 30 یا 60 دقیقهای، امکان مقایسه قیمت وکلا را خواهید داشت و پس از خرید بسته مشاوره، ساعت تماس برای شما ارسال خواهد شد و شما با وکیل مورد نظر در زمان مدنظر صحبت کرده و یک مشاوره حقوقی تلفنی جامع و دقیق دریافت مینمایید. نکته مهم این که در دادیاب صرفاً وکلای دادگستری و متخصصین حقوقی امکان ارائه خدمات خواهند داشت و ارائه مشاوره به صورت تخصصی صورت میگیرد و وکلا نمیتوانند در تمام زمینههای مشاوره اعلام آمادگی نمایند. در کنار آن، هر وکیل دادگستری دارای پروفایل اختصاصی خود میباشد و شما میتوانید با بررسی و مقایسهی تخصص وکلا و نرخ اعلامی توسط آنها برای مشاوره حقوقی تلفنی، به خرید بسته 30 یا 60 دقیقهای مشاوره حقوقی تلفنی بپردازید.