خبرگزاری کار ایران

علیرضا علی‌سلیمانی، معاون برنامه‌ریزی و نوآوری:

افزایش 23 درصدی تولید حق‌بیمه در شش ماهه نخست سال جاری

افزایش 23 درصدی تولید حق‌بیمه در شش ماهه نخست سال جاری
کد خبر : ۹۸۴۱۴۰

​معاون برنامه‌ریزی و نوآوری شرکت بیمه ملت، از افزایش 23 درصدی تولید حق‌بیمه در شش ماهه اول سال‌جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

علیرضا علی‌سلیمانی با تاکید بر تحقق بیش از 70 درصدی بودجه، در نیمه نخست سال بیان کرد: حق‌بیمه صادره بیمه ملت در شش ماهه ابتدایی امسال با رشدی 23 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به حدود 1130 میلیارد تومان رسید. در واقع، در این تحقق دوره 6 ماهه، تحقق بودجه بیش از 150 درصد بوده است.

وی رشد حق‌بیمه تولیدی در رشته‌های بیمه‌ای کشتی، بدنه، خودرو، مهندسی و زندگی را در شش‌ماهه نخست سال بسیار مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: نمایندگان حقیقی و نمایندگان تخصصی زندگی نیز نسبت به سال گذشته به ترتیب 42 درصد و 58 درصد در تولید حق‌بیمه رشد داشتند.

معاون برنامه‌ریزی و نوآوری شرکت بیمه ملت، همچنین به پرداخت خسارت به مبلغ 359 میلیارد تومان در این شش ماه اشاره کرد و گفت: این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل حدودا 46 درصد رشد را نشان می‌دهد.

وی با برشمردن اهم اقدامات انجام شده در واحدهای زیرمجموعه معاونت برنامه‌ریزی و نوآوری بیان کرد: مجموعا 83 دوره آموزشی برای کارکنان و شبکه فروش در 6 ماهه نخست سال برگزار شده که 70 دوره آن به صورت مجازی بوده است.

علی‌سلیمانی با اشاره به همکاری مدیریت ریسک در «تکمیل و اصلاح داشبوردهای مدیریتی و سامانه BI شرکت» و نیز مشارکت واحد مزبور در «تحلیل و اصلاح نرخ‌های پایه در رشته‌های بیمهای از قبیل درمان و بدنه» افزود: مدیریت ریسک برای کمک به تصمیم‌گیری در خصوص نحوه تمدید قراردادهای بیمه‌گزاران بزرگ، نسبت به ارزیابی و تحلیل ریسک قراردادهای مزبور اقدام کرد.

معاون برنامه‌ریزی و نوآوری شرکت بیمه ملت، با تأکید بر اهمیت حرکت در مسیر درست جهت نیل به اهداف و چشم‌انداز، گفت: اقدامات متعددی توسط همکاران در مدیریت طرح و توسعه انجام شده که «مطالعه و طراحی نمودار سازمانی جدید شرکت»، «عارضه‌یابی و تدوین مستندات سازمانی از قبیل آیین‌نامه معاملات و آیین‌نامه وصول مطالبات» و انجام پروژه‌های مطالعاتی از قبیل «شیوه ویروس کووید 19 و اثرات آن بر صنعت بیمه» از جمله آنها است.

وی به در جریان بودن تدوین استراتژی شرکت در افق 1404 اشاره کرد و افزود: با انجام مطالعات پیش‌نیاز همچون «سناریوهای اقتصاد سیاسی در افق 1404»، «سناریوهای محتمل صنعت بیمه در افق 1404» و «روند تغییرات اقلیمی و اثرات بیمه‌ای آن» در نیمه نخست سال، تدوین مستندات استراتژیک شرکت آغاز شده و در آینده نزدیک به جمع‌بندی خواهد رسید.

علی‌سلیمانی «توسعه محصولات بیمه‌ای» را مدنظر قرار داد و بیان کرد: بیمه‌نامه سایبری از جمله این محصولات است که بخش اعظمی از برنامه‌های آن با همکاری معاونت فنی بیمه‌های اموال و مسئولیت به انجام رسیده است.

وی همچنین به اقدامات انجام شده برای تأسیس «صندوق خرید ذخایر و منافع بیمه‌های زندگی» اشاره کرد و گفت: در صورت اجرای این طرح، ریسک بازخرید بیمه‌نامه‌های زندگی کمتر می‌شود. موافقت بیمه مرکزی در این خصوص دریافت شده و مراحل بعدی کار در سازمان بورس در حال پیگیری است.

معاون برنامه‌ریزی و نوآوری شرکت بیمه ملت، با اشاره به اقدامات متعدد و گسترده در حوزه فناوری و اطلاعات اظهار کرد: با انجام تحلیل سیستم‌های بیمه‌ای کشتی، هواپیما و مهندسی، کار توسعه این سیستم‌ها آغاز شده و طبق برنامه آماده بهره‌برداری می‎‌شوند.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پیاده‌سازی الزامات بیمه مرکزی در حوزه وب‌سرویس‌های بیمه‌های زندگی، آتش‌سوزی و باربری از دیگر اقداماتی بوده که انجام شده است.

علیرضا علی‌سلیمانی با اشاره اهمیت حوزه کسب‌وکار دیجیتال بیان کرد: با تشکیل این واحد در بیمه ملت در سال گذشته و با همکاری نزدیک مدیریت فناوری اطلاعات، اولین پلت‌فرم بیمه‌گری باز صنعت بیمه کشور به نام «ملت‌تِک» در بیمه ملت راه‌اندازی و رونمایی شد که توسعه زیرساخت فنی، تولید محتوا و تدوین مستندات کسب‌وکاری و نیز فنی APIهای بیمه ملت و بارگذاری آنها به مرور در حال تکمیل و به‌روزرسانی است. با راه‌اندازی این زیرساخت، بیمه ملت همکاری مشترک با ارائه‌کنندگان کالا و خدمات در حوزه‌های مختلف از قبیل گردشگری، حمل‌ونقل، خانه‌های هوشمند و نیز API MarketPlace ها را در دستور کار خود قرار داده است.

وی در همین خصوص ادامه داد: بیمه بدنه استفاده محور یا UBI با استفاده از دستگاه‌های تلمتیکس و پیگیری تکمیل زنجیره ارائه خدمات برای صدور آنلاین بیمه بدنه از جمله اقداماتی است که در شش ماهه نخست پیگیری شده است.

معاون برنامه‌ریزی و نوآوری بیمه ملت، با اشاره به تصمیم بیمه ملت برای ورود به حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر، از استارتاپ‌ها و فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور برای طراحی و اجرای پروژه‌های مشترک با همکاری بیمه ملت دعوت به عمل آورد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز