خبرگزاری کار ایران

در جلسه هم‌اندیشی شرکت بارز و دانشکده فنی دانشگاه تهران مطرح شد؛

41 درصد تولید لاستیک کشور توسط شرکت بارز انجام می‌شود/ بازیافت لاستیک‌های فرسوده برای کمک به محیط زیست

 41 درصد تولید لاستیک کشور توسط شرکت بارز انجام می‌شود/ بازیافت لاستیک‌های فرسوده برای کمک به محیط زیست
کد خبر : ۹۷۱۴۱۲

مدیرکل بهره‌برداری گروه لاستیک بارز گفت: ما می‌توانیم در صنایعی مانند لاستیک با استفاده از طرح‌های روز، محصولاتی تولید کنیم و خودمان صادرکننده برتر باشیم و نشست امروز می‌تواند سرآغاز یک همکاری خوب بین دانشگاه تهران و لاستیک بارز باشد.

نشست هم‌اندیشی مسئولان کارخانه لاستیک بارز و مدیران ارشد و اساتید دانشکده فنی دانشگاه تهران با تمرکز بر لاستیک بارز سیرجان عصر امروز (دوشنبه 31 شهریور ماه) در محل داشکده فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

علی‌اکبر مشرفی سرپرست گروه صنعتی بارز با استقبال از برگزاری این جلسه اظهار داشت: متاسفانه ارتباط صنعت و دانشگاه آن طور که باید تاکنون محقق نشده است و ما پیش از این برای تولیدات به تکنولوژی‌های خارج از کشور متکی بودیم اما امروز تحریم باعث شده تا این فرصت به وجود بیاید که به جای اتکا به خارج، از بزرگان، فرهیختگان و اساتید دانشگاه‌های خودمان استفاده کرده و به صنعت علمی‌تر نگاه کنیم.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم در صنایعی مانند لاستیک با استفاده از طرح‌های روز، محصولاتی تولید کنیم و خودمان صادرکننده برتر باشیم و نشست امروز می‌تواند سرآغاز یک همکاری خوب بین دانشگاه تهران و لاستیک بارز باشد.

زنده‌روح مدیرکل بهره‌برداری گروه لاستیک بارز نیز گفت: لاستیک بارز در سال 72 با ظرفیت 25 هزار تن تایر شروع به کار کرد و امروز بعد از 25 سال ظرفیت تولید به 140 هزار تن در سال رسیده است و شرکت‌های دیگری همچون بارز کردستان، سامان بارز و بارز سیرجان زیرمجموعه شرکت بارز هستند. هم‌اکنون 41 درصد تولید لاستیک کشور توسط شرکت بارز انجام می‌شود و به نوعی این شرکت رهبر تایرسازان ایران است.

وی ادامه داد: لاستیک بارز در رنکینگ جهانی رتبه 54 را دارد اما متاسفانه با توجه به نرخ ارز و پایین آمدن ارزش پول ملی، ما هم‌اکنون در حال عقب افتادن در بازار جهانی هستیم.

زنده‌روح افزود: شرکت بارز سیرجان در سال 74 به بهره‌برداری رسیده و نقش مهمی در تولید بید بایر و فنر دارد. هچنین ما در این شرکت به بازیافت لاستیک‌های فرسوده و کمک به محیط زیست نیز توجه زیادی داریم.

کارن ابری نیا رئیس دانشکده فنی دانشگاه تهران نیز با ابراز خرسندی از این جلسه گفت: امروز همه بر لزوم همکاری صنعت و دانشگاه تاکید دارند و ما به دنبال اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی در دانشکده با همکاری شرکت بارز هستیم و خوشبختانه امروز اساتید و نخبگان زیادی هستند که خدمت در کشور را به سفر به خارج ترجیح می‌دهند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز