خبرگزاری کار ایران

قیمت لوله مبلی معمای حل نشدنی تولید کنندگان؟

قیمت لوله مبلی معمای حل نشدنی تولید کنندگان؟
کد خبر : ۹۶۵۷۶۹

برای بهتر نتیجه گرفتن درباره قیمت لوله مبلی و قیمت پروفیل مبلی باید بدانیم تاثیر گذار ترین عامل بر قیمت لوله مبلی روابط و شرایط سیاسی ایران در چند سال گذشته در جهان بوده است.

تحریم های ظالمانه علیه ایران و خروج آمریکا از برجام و تاثیرات روانی حباب گونه این خروج در بازار باعث شد قیمت این کالا از هر کیلو 50.000 ریال در اردیبهشت  سال 98  پس از فراز و فرود های فراوان، به قیمت 210.000 ریال در تابستان 99 برسد، البته بسیاری از مردم افزایش بها دلار در مدت مشابه را باعث این افزایش می دانند.

جالب است بدانید قیمت دلار در اردیبهشت 98 با میانگین 120.000 ریال ثبت شده  که تفاوت آن با قیمت دلار در تابستان 99 با متوسط 230.000 برای هر دلار افزایش حدود 2برابر داشته؛ اما قیمت لوله مبلی حدود 4 برابر رشد داشته پس هیچ گاه افزایش 2 برابری قیمت دلار نمیتواند خود به تنهایی 4 برابر قیمت یک کالا را فزایش دهد.

ورود عرضه ورق روغنی در بازار بورس در این مدت به عنوان تنها مرجع قانونی قیمت گذار در ورق روغنی و افزایش هفتگی قیمت ورق روغنی در بورس و افزایش قیمت ورق سیاه در بازار بورس باعث شد قیمت این محصول استراتژیک افزایش بی سابقه ای داشته باشد.

شاید به نظر بیاید افزایش قیمت لوله و ورق روغنی تاثیر زیادی در بازار مصرف کننده ندارد ولی جالب است بدانید همین افزایش غیر معقول قیمت باعث افزایش بی سابقه بسیاری از محصولات تولیدی با این ماده اولیه شده است.

 قیمت ورق روغنی عرضه شده در بورس حدود 40.000 ریال کمتر از بازار است ولی زمان تحویل محصولات خریداری در بورس حدود 3 ماه است که این طولانی شدن زمان تحویل خود باعث افزایش قیمت می شود.

گرانی قیمت ورق روغنی از یک سو و عدم تامین ورق روغنی در سایز های مختلف از سوی دیگر به چالش بزرگی برای تولید کنندگان لوله و پروفیل مبلی شده است. شاید این سوال به وجود آید که در وضعیت کنونی چگونه قیمت یک کالا می تواند تاثییر زیادی برو روی قیمت تمام شده خیلی از تولیدات داخلی شود. بدیهی است که تمام محصولاتی که از فلز باشد و فلز مصرفی آن از ورق روغنی یا لوله و پروفیل سبک تامین گردد در این فراز و فرود قیمت مصون نخواهند ماند.

قیمت لوله مبلی معمای حل نشدنی تولید کنندگان؟قیمت لوله مبلی معمای حل نشدنی تولید کنندگان؟

لوله مبلی چیست و چه کاربردی دارد؟

لوله مبلی و پروفیل مبلی به دلیل خاصیت خم پذیری، شکل ظاهری مطلوب و وزن پایین (بدلیل تنوع در ضخامت) مورد مصرف بسیاری از صنایع قرار می گیرد. رونق در کارخانه و کارگاه های تولیدی مانند ساخت مبلمان اداری، صنعت خودرو سازی، ساخت درب ضد سرقت، ساخت انواع میز وصندلی دکوراتیو، صنایع تزینی، صنایع کشاورزی، لوازم خانه و آشپز خانه و بسیاری از صنایع کوچک و بزرگ دیگر در گرو قیمت پروفیل مبلی یا لوله مبلی می باشند.

لوله مبلی از ورق روغنی بر پایه استاندارد DIN 2394(1) 94 و EN 10 219 -2 آلمان و از نوع آلیاژ ST12  می باشد.این نوع ورق دارای شکل پذیری مناسبی است و در خم و کشش انعطاف پذیر هستند. خاصیت رنگ پذیری و آبکاری شدن یکی دیگر از دلایل محبوبیت لوله و پروفیل مبلی می باشد.ضخامت این نوع از لوله و پروفیل های فلزی دارای تنوع زیادی می باشد از ضخامت سه دهم میلمتر تا ضخامت 2 میلمتر یافت می شود. لوله مبلی یا لوله سبک از فرایند نورد سرد تولید می گردد.لوله پروفیل مبلی دارای ظاهری درخشنده، یکدست و دارای دقت ابعادی بالا وهمچنین به دلیل استفاده از روش جوشکاری High Frequency Welding ،کیفیت جوش بسیار بالا دارد.

نحوه ساخت لوله مبلی:

لوله مبلی به روش نورد سرد تولید می شود، و پس از ورود ,ورق روغنی به خط تولید ورق فرم میگیرد و تبدیل به لوله میشود بعد از تولید لوله مبلی با فرآینده فرمینگ پروفیل مبلی تولید می گردد. در زیر به فعالیت های مختلف در خط تولید اشاره می کنیم:

ابتدا ورق روغنی با دستگاه رشته بر به صورت نوار در سایز مورد نظر برش می خورد. سپس این نوارها به صورت کلاف شده و پس از عبور از غلطک های با فشار زیاد بدون موج و یک دست می گردد. کلاف های رشته شده در ابعاد مختلف وارد خط تولید می شوند.قالب های که روی خط تعبیه شده اند رشته های ورق روغنی را بشکل لوله تبدیل و با جوش فرکانس بالا درز لوله پوشیده می شود. لوله جوش خورده با عبور از قسمت خنک کننده کم کم و بتدریج خنک می شوند و با گیوتین برش انتهای دستگاه در متراژ های مختلف و از قبل مشخص شده برش میخورد.

کارخانه های تولید کننده لوله پروفیل مبلی

در حال حاظر کارخانه خاور صنعت هما یکی از بزرگترین و با کیفیت ترین کارخانه های تولیدی این گونه لوله و پروفیل ها می باشد. شرکت پرشین آیرون نماینده رسمی فروش محصولات این کارخانه در ایران می باشد.

کارخانه لوله مبلی ساوه دیگر کارخانه های تولید لوله و پروفیل در ایران می باشد که قدمت زیادی در این صنعت دارد. کارخانه خلیج فارس، کارخانه مهدی، کارخانه سهند تبریز، کارخانه لوله پروفیل آمل از دیگ قیمت لوله مبلی معمای حل نشدنی تولید کنندگان؟ ر تولید کنندگان این محصولات می باشند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز