خبرگزاری کار ایران

نکات مهم و کلیدی در راه اندازی تولیدی پوشاک

نکات مهم و کلیدی در راه اندازی تولیدی پوشاک
کد خبر : ۹۳۷۶۱۰

از آنجا که استخدام یا قرار دادن بخش خیاطی در یک سازمان یا شرکت و یا موسسه آموزشی مشکلات و هزینه‌های خود را به دنبال داشت، تولیدی پوشاک این مشکلات را برطرف کردند.

نیاز به لباس در فرم‌ها و طرح‌های مختلف در تمام تولیدی پوشاک وجود دارد. جمعیت رو به رشد هر روز با طرح ها و نمونه های جدیدی از پوشاک در تابستان و زمستان روبرو می باشد. گاهی اوقات نیز برای یکسان سازی و هماهنگی بین نیروهای یک مجموعه لازم است تا تولید یک طرح در سایزهای مختلف انجام پذیرد. از آنجا که استخدام یا قرار دادن بخش خیاطی در یک سازمان یا شرکت و یا موسسه آموزشی مشکلات و هزینه های خود را به دنبال داشت ،تولیدی پوشاک این مشکلات را برطرف کردند.

چون می‌توانستند با تعداد مشخص از افراد در زمان مناسب تولید پوشاک یک مجموعه را به عهده بگیرند فقط کافی بود در یک روز مشخص سایز و اندازه های افرادی را تهیه کنند و پس از گذشت زمان کوتاهی تولیدات را در اختیار مخاطبان قرار دهند. هزینه تمام شده این روش تهیه پوشاک هم برای تولیدی به صرفه بود و هم برای شرکت ها و موسسات آموزشی که نیازمند تهیه پوشاک در تعداد بالا و کیفیت و قیمت مناسب بودند. در آغاز کار باید چند نکته مهم برای داشتن یک تولیدی پوشاک موفق در نظر داشته باشید:

  1.  برای شروع کار یک طرح اجرایی مناسب داشه باشید
  2. محدوده فعالیت تولیدی خود را مشخص کنید
  3. اولویت کار خود را مشخص کنید
  4. در نظر داشته باشید تا چه مدت زمانی بدون سود دهی می توانید فعالیت کنید
  5. بازار خرید و فروش محصولات خود را به دقت زیر نظر داشته باشید
  6. مراحل قانونی کار خود را به دقت شناسایی کنید
  7. یک نام تجاری یا لوگو مناسب برای خود طراحی کنید
  8. از افراد خلاق در طراحی برای پیشرفت کار خود استفاده کنید
  9. از فضای مجازی برای تبلیغ کار خود استفاده کنید
  10. تبلیغات مناسب و کاربردی داشته باشید
  11. تولید مجموعه کارهای خود را با توجه به فصل در نظر بگیرید

 تولیدی پارچه

چه نکاتی در راه اندازی یک تولیدی پوشاک مهم است

  1. هزینه تولید لباس

برای هر تولیدی پوشاک  چه آنکه تازه راه اندازی شده است و چه تولیدی های باسابقه توجه به هزینه تمام تهیه لباس بسیار مهم است و موارد متعددی روی آن تاثیر گذار است که همه آنها باید در نظر گرفته شود تا از ضرر مالی برای تولیدی جلوگیری کند.

2. توجه به کیفیت

تولید انبوه نیازمند استفاده از پارچه و مواد اولیه مناسب می باشد، اما باید توجه داشت که برای کاهش هزینه ها نباید کیفیت تولید را فدا کنید چون اینکار به اعتبار همیشگی شما  به عنوان تولیدی لطمه خواهد زد.

3. توجه به هزینه های اضافی و جانبی

در بیشتر موارد یکی از دلایلی که مشکلات زیادی برای تولیدی ها بوجود می آور همین  هزینه های اضافی یا پرت می باشند که ممکن است در نگاه اول به نظر نیاید ولی به اندازه کافی مهم هستند تا آینده یک  لباس عمده را با مشکل مواجه کند. این بخش از هزینه ها شامل هزینه حمل و نقل، اضافه های پارچه وهزینه های مرتبط با کارمندان باشد.

4. هزینه های پیش بینی نشده

گاهی اوقات مواردی خاصی پیش می آید که هزینه های تولیدی پوشاک به ناگاه اضافه می شود و اگر از قبل برای آن برنامه ریزی نکرده باشید ممکن است ناخودآگاه به ورشکستگی نزدیک شوید. این هزینه ها می تواند  شامل خرابی ماشین آلات، تعطیلی طولانی مدت تولیدی ، تغییر هزینه خرید مواد اولیه و حتی حوادث طبیعی نیز باشد.

نکات مهم و کلیدی در راه اندازی تولیدی پوشاک

5. مکان تولیدی

محل و مکان تولیدی هم بر هزینه تولید لباس تاثیر گذار است و هم بر رونق کار، بهتر است برای کاهش هزینه ها مکانی انتخاب شود که تا حد امکان هزینه هایی مانند حمل و نقل و هزینه رفت آمد کارگران را کاهش دهد.

6. نوع و کیفیت پارچه

اگر با تولیدی پارچه یا مکانی در ارتباط هستید که می تواند پارچه با کیفیت و با قیمت مناسب را در اختیار شما قرار دهد شما می توانید نیازمندیهای خود را با قیمت مناسب از آنها تهیه کنید و هزینه اضافی دیگر یا حتی هزینه واسطه گری از آن کم می شود.

7. هزینه دوخت و حقوق کارکنان

استفاده از نیروی کار با تجربه و با وجدان در کیفیت تولیدات و اعتبار تولیدی پوشاک بسیار تاثیرگذار است.پرداخت حقوق کارکنان با توجه به قراردادی که شما با آنها می بندید متفاوت می باشد ومی تواند به صورت مزدی دوزی یعنی پرداخت اجرت دوخت در ازای تعداد دوختی که انجام می شود و یا هزینه های روزمزدی باشد.

نکات مهم و کلیدی در راه اندازی تولیدی پوشاک

 نکات مهم دیگری که به کاهش هزینه های تولید لباس کمک می کند

  1. هزینه های خدماتی مانند آب و برق و بیمه و مالیات را مدیریت کنید
  2. روی اضافه های پارچه های تولیدی انبوه نظارت کافی داشته باشید
  3. دخل و خرج خود را با کمک یک حسابدار با تجربه  مدیریت کنید
  4. تبلیغات مناسب برای تولیدی پوشاک خود انجام دهید
  5. از ایجاد هزینه های غیر ضروری برای تولیدی خودداری کنید

اگر قصد راه اندازی یک تولیدی پوشاک موفق را دارید حتما از تجربیات دیگر تولیدی ها چه موفق بوده باشند و چه ورشکسته شده باشند حتما استفاده کنید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز