خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل هلدینگ پارس مطرح کرد:

قوانین و دولت، مانع بزرگ کارآفرینی در کشور

قوانین و دولت، مانع بزرگ کارآفرینی در کشور
کد خبر : ۹۳۲۹۱۳

مدیرعامل هلدینگ پارس گفت: بزرگ ترین مانع کارآفرینی در کشور دولت ها هستند.

میثم شکری ساز افزود: در ایران موانع زیادی پیش روی کار آفرینی است که دولت در صدر آن قرار دارد و بعد از آن فاکتورهای تحریم، فساد سازمان یافته، عدم پاسخگویی و شفافیت، رانت خواری و فساد درون سازمانی است.

وی با اشاره به قوانین دست و پاگیر که پیش روی کارآفرینان قرار دارد، ادامه داد: در اصفهان کار آفرینان علاوه بر موانع فوق با مشکل فرار سرمایه روبرو هستند که بسیار مشکل بزرگی است.

مدیرعامل هلدینگ پارس خاطر نشان کرد: فضای اصفهان بسیار محدود و بسته است و بروکراسی بسیار بالا است. به طوری که قوانینی که در کشور به خودی خود سختگیرانه و مشکل ساز هستند، در اصفهان بسیار سختگیرانه تر و با شدت بیشتری اجرا می شود.

وی تاکید کرد: در دنیا 70 درصد کارآفرینی به محیط بستگی دارد و معمولا کارآفرینان با حمایت و قوانین تسهیل کننده روبرو هستند. درست برعکس ایران و به ویژه اصفهان که شرایط محیطی کار را برای کارآفرینان دشوار کرده به گونه ای که ما در اصفهان با فرار مغزها و سرمایه گذاران در حوزه کارآفرینی روبرو هستیم.

شکری ساز با بیان اینکه کار آفرینی مانند فنر است تصریح کرد: این فنر در ایران ضخیم است و به سختر فشرده می شود، اما بعد از رهایی شتاب و قدرت بیشتری دارد، اما در خارج از ایران این فنر نرم و راحت فشرده می شود و بعد از رهایی شتاب و سرعت کمی دارد. این تنها مزیت ما در حوزه کار آفرینی نسبت به خراج از کشور است.

وی اذعان داشت: بی شک قوانین موجود بیش از صد درصد روی کارآفرینی تاثیر منفی دارد و اصلا تسهیل کننده و راهگشا نیستند.

مدیرعامل هلدینگ پارس گفت: ایده شرط لازم برای کار آفرینی است، اما کافی نیست؛افرادی که در زمینه کار آفرینی تجربه عملیاتی دارند می توانند ایده های کارآفرینی را شناسایی و اجرایی کنند. ما در هلدینگ پارس چنین خدماتی را به کارآفرینان ارائه می دهیم.

 شکری ساز تاکید کرد: دانشگاه کار آفرین تربیت نمی کند و این اتفاق مختص کشور ما نیست بلکه در همه دنیا شاهد این اتفاق هستیم. البته با تاسیس نسل پنجم دانشگاه در دنیا شاهد تغییر رویکرد سیستم آموزشی در حوزه کارآفرینی هستیم. در ایران نیزتلاش می شود با پارک های علم و فناوری و شهرک های علمی و تحقیقاتی این خلاء را جبران کنند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز