نکات مهم برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تجهیزات آشپزخانه صنعتی طوس در زمینه واردات و تولید تجهیزات و ماشینآلات آشپزخانههای صنعتی از قبیل تجهیزات آشپزخانه رستوران، تجهیزات فست فود، تجهیزات کافی شاپ فعالیت مینماید. خدمات این شرکت در عرضه تجهیزات آشپزخانههای صنعتی شامل موارد زیر میباشد:
تجهیزات آشپزخانه صنعتی طوس در زمینه واردات و تولید تجهیزات و ماشینآلات آشپزخانههای صنعتی از قبیل تجهیزات آشپزخانه رستوران، تجهیزات فست فود، تجهیزات کافی شاپ فعالیت مینماید. خدمات این شرکت در عرضه تجهیزات آشپزخانههای صنعتی شامل موارد زیر میباشد:
- تهیه و ارائه محصولات آشپزخانه صنعتی با برندهای معتبر روز دنیا
- ارائه مشاوره خرید تجهیزات متناسب با محیط کاری و راندمان کاری
- مشاوره قبل از راهاندازی آشپزخانههای صنعتی
- طراحی نقشههای دو بعدی و سه بعدی چیدمان تجهیزات
در این مقاله تعدادی از تجهیزات و وسایل لازم را که برای راهاندازی آشپزخانههای صنعتی یا تجاری معرفی خواهیم کرد. سپس به در رابطه با چیدمان و خرید این تجهیزات در آشپزخانه صنعتی، فست فودها و کافی شاپ نکاتی بیان مینماییم.
- سالماندر برقی: یک کالای محبوب در بسیاری از کافهها، رستورانها و غذاخوریها است. این دستگاه المنتها بالا و پایین مستقل دارد که انواع گزینههای کباب کردن را ارائه میدهند. المنتها درون کوارتز (شیشهای) یا روکش فلزی قرار دارند که سطح کباب کردن یکنواخت و مسطحی را فراهم میکند. سالماندر برقی کاملاً عایقبندی شده و دارای یک تایمر است. این دستگاه برای نان تست، کباب کردن، آب کردن پنیر و در کل برای هر چیزی که نیاز به کباب کردن داشته باشد، ایده آل است.
پاستا پز تور: پاستا پز تور شامل سبدهای هم اندازه، کنترل تایمر، کنترل ترموستات و شیر تخلیه است. بدنه استیلی ضد زنگ و صفحه نمایش الکتریکی پاستا پز برای آشپزخانهها با محدودیت فضا یک انتخاب ایده آل هستند. پاستاپز قابل اطمینان و کارآمد است و از آن میتوان برای تهیه سریع هر نوع پاستایی استفاده کرد. این دستگاه علاوه بر کاربرد در آشپزخانههای صنعتی، از جمله تجهیزات فست فود و تجهیزات کافی شاپ نیز میباشد.
تستر ریلی تور: این دستگاه با جنس بدنه استیل ضد زنگ قابلیت پخت همزمان دو عدد نان برگر را دارد. این دستگاه قابلیت گرم کردن 600 نان در یک ساعت دارد.
تستر ریلی
- اره استخوان بر: این دستگاه دارای تیغههای آنادایز شده است و قابلیت بریدن انواع استخوان و گوشت منجمد در اندازههای مختلف را دارد. از آنجایی که مکانهایی مانند آشپزخانههای صنعتی، قصابیها و حتی رستورانها به طور کل سر و کارشان با گوشت است، به وسیلهای مانند دستگاه اره استخوان بر نیاز دارند تا بتوانند از آن برای برش گوشت و استخوانها استفاده کنند. از این محصول برای برش ماهی نیز میتوان استفاده کرد. برای برش گوش کافیست آن را روی صفحه دستگاه قرار دهید تا گوشتها را برش دهد.
اره استخوان بر
- دستگاه اسپرسو: دستگاه اسپرسو WEGA یک محصول با کیفیت و مقرون به صرفه در سطح بازار میباشد. دستگاه اسپرسو WEGA دو دسته بوده و برنامهریزی دستگاه بهگونهای است که میتوان ۴ دوز مختلف را برای هر دسته به طور مستقل تعریف کرد. هر دستگاه دارای ۲ نازل بخار و یک شیر خروجی آب داغ میباشد، میتوان از ماگ هم برای دریافت هر شات اسپرسو استفاده نمایید. اگر به فکر خرید تجهیزات کافی شاپ هستید حتماً این دستگاه اسپرسو را در فهرست خرید خود قرار دهید.
اسپرسو ساز
- اجاق گاز رومیزی تور: از اساسیترین اجزای هر آشپزخانهای میتوان به اجاق گاز اشاره کرد برای پختوپز غذا با آن سر و کار داریم. جنس بدنه این اجاق گاز استیل میباشد که با گاز شهری کار میکند.
اجاق گاز رومیزی
دستگاههایی که معرفی شدند تنها تعداد محدودی از وسایلی هستند که شما برای مجهز کردن آشپزخانه و کافی شاپ نیاز خواهید داشت. شما میتوانید با دیدن بخش محصولات، تجهیزات دیگری که نیاز خواهید داشت را به همراه کاتالوگ محصول مشاهده نمایید.
چیدمان تجهیزات آشپزخانه صنعتی
وقتی که نوبت به چیدن این تجهیزات در یک آشپزخانه صنعتی یا کافی شاپ و همچنین دیگر مکانهای این چنینی میرسد، توجه داشته باشید که تک تک تجهیزات فست فود یا همان تجهیزات آشپزی شما باید در زیر یک هود قرار بگیرد. وظیفه هود این است که گازهای و دودهای سمی و همچنین حرارت اضافی را به بیرون تخلیه کند تا بدین ترتیب ایمنی آشپزخانه حفظ شود. بر حسب اینکه چند قطعه از تجهیزات فست فود و آشپزی در آشپزخانه صنعتی خود دارید، احتمالاً نیاز به چند هود هم دارید تا تهویه کافی برای آشپزخانه فراهم شود. در زیر چند نکته مهم را برای قرار دادن تجهیزات در آشپزخانه به شما ارائه میدهیم:
- اجاقهای گاز و کبابپزها را در مرکز قرار داده شوند. تجهیزات آشپزی که سطح آشپزی روباز دارند مانند اجاق و کبابپز حرارت زیادی تولید میکنند به همین جهت باید مطمئن شوید که آنها هود مخصوص به خود را دارند یا در زیر یک هود بزرگ متمرکز شدهاند تا تمام حرارت اضافی و دود از آشپزخانه بیرون به بیرون هدایت شوند.
- فرها را در زیر هود مخصوص به خود قرار داده شوند. معمولاً، رستورانهایی که دارای فرهای مستقل از هم هستند از قبیل فر پیتزا ریلی و فر پیتزای طبقهای، نیاز به یک هود برای آن فر هم دارند. با این حال، اگر شما از چند روش پخت استفاده میکنید (مثلاً پخت، سرخ کردن، گریل کردن)، اطمینان حاصل کنید که فرها را در زیر هودهای مخصوص به خود قرار میدهید بدین شکل یک هود تنها در آشپزخانه مجبور به بیش از اندازه کردن نمیشود و به علاوه دچار گرفتگی ناشی از دود و گاز هم نمیگردد.
- سرخکنها را جدا نگه داشته شوند. در رابطه با سرخکن پاشیدن روغن همیشه یک دغدغه است. برای پیشگیری از این که روغن داغ بر روی کابینت بپاشد، بهتر است سرخکنها از سایر تجهیزات آشپزخانه صنعتی به کمک قرار دادن یک میز کار جداگانه یا محفظه نگهدارنده و لامپ حرارتی جدا شوند.
- مایعات در حال جوش جدا شوند. کتریهای بخار، ماهیتابه و اجاقگازها اغلب برای جوشاندن مایعاتی مانند سوپ، خورشت و آب استفاده میشوند. اگر از آنها برای به جوش آوردن استفاده میکنید، سعی کنید آنها را نزدیک انتهای قسمت آشپزی خود قرار دهید. قرار نیست به دقتی که برای اجاق گاز یا کبابپز خرج میکنید، آنها را بازرسی کنید.