طرز تهیه 3 غذای خوشمزه و سریع را هم اکنون بیاموزید
لازانیا یا خمیربرگ نوعی غذای ایتالیایی است که از لایههای سهگانه پاستا ورقهای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شدهاست. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست میشود.
ایلنا؛ برای تهیه غذای خوشمزه و سریع حتما به گوشت، مرغ و یا مواد اولیه گرانقیمت نیاز ندارید. در این مقاله قصد داریم شما را با بهترین غذاهای سریع و خوشمزه آشنا کنیم. پس با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
چگونه لازانیا درست کنیم؟
لازانیا یا خمیربرگ نوعی غذای ایتالیایی است که از لایههای سهگانه پاستا ورقهای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شدهاست. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست میشود.
مواد لازم
- خمیر لازانیای آماده یک بسته
- گوشت چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
- سس سفید ۲ فنجان
- پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
- روغن ۱۰۰گرم
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت میدهیم و میگذاریم با یک لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را میزان میکنیم. از این مایه گوشتی برای انواع غذاهای ماکارونی و لازانیا استفاده میکنیم.
طرز تهیه لازانیا ( مثل ماکارونی )، در یک قابلمه بزرگ آب ریخته، میگذاریم تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یک آبکش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد میریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یکپارچه تمیز میگذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه کنید که موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.
در ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، ۲ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ردیف خمیر لازانیا قرار میدهیم و یک ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن میریزیم. سپس روی آن یک ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه میدهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار میدهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن کمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را میتوانید از سوپرها نیز تهیه کنید.
چگونه سالاد ماکارونی درست کنیم؟
این سالاد برای وعده شام یا به عنوان یک سالاد متفاوت و شیک برای پذیرایی در مهمانیها گزینه بسیار مناسبی به شمار میرود که طرز تهیه آن در قسمت زیر نوشته شده است.
مواد لازم
- ماکارونی فرمی --- ۱ بسته
- کالباس --- ۵۰۰ گرم
- ذرت --- نضف پیمانه
- نخود فرنگی --- نصف پیمانه
- خیارشور --- نصف پیمانه
- سس مایونز یا فرانسوی ---به میزان لازم
- لیمو ترش --- ۱ عدد
- سیب زمینی --- ۲ عدد
طرز تهیه
طرز تهیه سالاد ماکارونی یا سالاد پاستا ابتدا پاستاها را با کمی نمک و روغن در آب جوش بپزید، اما توجه کنید که مدتزمان جوشیدن پاستا در آب برای تهیه سالاد ماکارونی باید بیشتر از زمانی باشد که قصد تهیه ماکارونی را دارید و پاستاها باید نرمتر از همیشه آبکش شوند.
ماکارونی پختهشده را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
کالباس یا سینه مرغ پختهشده را به شکل نگینی خرد کنید.
خیارشورها را نیز نگینی خرد کنید.
در صورتیکه دوست دارید از سیبزمینی در تهیه سالاد ماکارونی استفاده کنید، باید سیبزمینی را نیز مانند ماکارونی بپزید و وقتی کمی خنک شد، آن را به شکل نگینی خرد کنید. مواظب باشید که سیبزمینی خیلی پخته نشود، زیرا در این صورت موقع مخلوط کردن مواد سالاد ماکارونی، سیبزمینیها له میشوند.
در انتها سیبزمینی، خیارشور، کالباس، ذرت و نخودفرنگی و ماکارونی آبکش شده را با هم در ظرفی ریخته و مخلوط کنید و به سراغ آمادهکردن سس سالاد بروید.
میتوانید سس فرانسوی یا سس مایونز را به تنهایی به سالاد ماکارونی اضافه کنید، اما از آنجا که غلظت سس مایونز زیاد است میتوانید آن را با مقداری ماست و آبلیمو رقیقتر کنید که در این صورت مقدار سس مایونز کمتر شده و سالاد سالمتر و کمکالریتری خواهید داشت.
سس را با مواد قبلی ترکیب کنید و سالاد مارکارونی را تا زمان سرو داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد به خورد هم بروند.
سالاد ماکارونی را داخل ظرف مورد نظر بکشید و آن را با سس، گوجهفرنگی، خیارشور، زیتون و ... تزیین کنید.
چگونه سالاد سزار درست کنیم؟
سالاد سزار نوعی سالاد متشکل از کاهوی رومی، تکههای خرد شده نان تست با پنیر پارمزان، آب لیموترش، روغن زیتون، تخم مرغ، سس ووسترشر، سیر و فلفل سیاه است. تنوع زیادی در تهیهی سالاد سزار وجود دارد که از جملهی آنها میتوان به استفاده از مرغ گریلشده، ماهی کولی و بیکن اشاره کرد. در ادامه طرز تهیه سالاد سزار را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- ¼ فنجان روغن
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو
- 2 قاشق چایخوری خردل
- ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل
- 3 قاشق غذاخوری سس مایونز کم چرب
- 1 عدد کاهوی بزرگ
- ¼ فنجان پنیر پارمسان
- ¾ فنجان نان سرخ شده یا تست شده
- مواد لازم برای سرخ کردن نان
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 عدد نان ایتالیایی سنتی
- 2 قاشق چایخوری نمک
- ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
روغن زیتون، پنیر پارمسان، سرکه یا آبلیمو، خردل، نمک، فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
آنقدر این مخلوط را هم بزنید تا سس سزار حالت کرمی به خود بگیرد. در این مرحله سس را بچشید، و اگر لازم بود، مقدار بیشتری نمک، فلفل، و سرکه سفید یا آبلیمو به آن اضافه کنید.
کاهوها را بشویید و به قسمتهای کوچکتر خرد کنید.
کاهوهای خرد شده را در کاسه بزرگی بریزید.
در این مرحله باید پودر پنیر پارمسان و نان سرخ شده را به کاهو اضافه کنید و این مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط بشوند.
زمان سرو کردن سالاد، سس سزار را به آن اضافه کنید.