خبرگزاری کار ایران

در راستای فعالیت‌های دانش‌بنیان گروه صنعتی و پژوهشی زر انجام شد:

کسب تندیس جشنواره‌ علمی صنعت غذا

کسب تندیس جشنواره‌ علمی صنعت غذا
کد خبر : ۷۳۲۴۱۸

یازدهمین جشنواره علوم و صنایع غذایی (جایزه علمی دکتر هدایت) و دهمین جشنواره دکتر شهاب واعظ‌‌زاده (R&Dهای برتر صنعت غذا) در حالی برگزار شد که تندیس و لوح این دو جشنواره به گروه صنعتی و پژوهشی زر اعطا شد.

به گزارش ایلنا، این جشنواره‌‌‌‌‌ها توسط انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و با حمایت و همکاری سازمان غذا و دارو، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌‌‌ای و صنایع غذایی کشور، قطب‌‌‌‌های علمی و پژوهشگاه‌‌‌‌‌های صنایع غذایی و نیز دانشگاه‌‌‌‌ها و مراکز تحقیقاتی کشور و با حضور شرکت‌‌‌‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی برگزار شد.

آرش ارشادی، سرپرست بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام در این مراسم پس از دریافت تندیس، گفت: اعتماد مصرف‌‌‌‌کنندگان به صنایع غذایی باعث می‌‌‌شود، محصولات غذایی از سوی مصرف‌‌‌کننده با اطمینان خاطر خریداری شود.

وی ادامه داد: صنایع غذایی سطح سلامت جامعه را معین می‌‌‌‌کند.

سرپرست بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام اضافه کرد: استفاده از کارشناسان و متخصصان در بخش تحقیق و توسعه کمک در تولید محصولات سلامت‌‌‌محور و با کیفیت تاثیرگذار است.

ارشادی افزود: حضور مشاوران صاحبنظر و کهنه‌‌‌‌کار در کنار کارشناسان تحقیق و توسعه نیز در این میان نقش بسزایی در افزایش کیفیت فعالیت‌‌‌های واحد تحقیق و توسعه خواهد داشت.

وی پیشرفت هر شرکت را وابسته به تیم تحقیق و توسعه دانست و ابراز داشت: هسته مرکزی فعالیت‌‌‌های علمی و عملی هر شرکت دانش‌‌‌بنیان واحد تحقیق و توسعه آن است. 

سرپرست بخش تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی فرهیختگان زرنام اضافه کرد: خلق ارزش‌‌‌‌های پایدار، تولید سلامت‌‌محور، تولید صادرات‌‌محور و کارآفرینی از جمله اهداف راهبردی گروه صنعتی و پژوهشی زر محسوب می‌‌شود.

گفتنی است، متخصصان تحقیق و توسعه گروه صنعتی و پژوهشی زر در بخشی از این مراسم با حضور در غرفه این گروه، علاوه‌‌بر پاسخگویی به سوالات بازدیدکنندگان از نظرات متخصصان و صاحب نظران این رویداد علمی نیز استقبال کردند.

این مراسم با حضور مقامات و مسئولان، دانشگاهیان، اصحاب رسانه و جمع کثیری از مدیران و صاحبان واحدهای صنعتی با هدف بررسی مسائل و مشکلات صنعت غذا و تجلیل از مقام پیشکسوتان عرصه علم وصنعت، دانشگاهیان، بازنشستگان وزارتخانه‌‌‌ها، معرفی پیشگامان و همچنین واحدهای برتر صنعت غذایی که دارای نقطه قوت در حوزه تحقیق و توسعه سال ۹۷ هستند در محل انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور برگزار شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز