تجهیزات رستوران یا فست فود خود را از کجاتهیه کنیم؟
اگر به اندازه کافی تحقیق کردید اقدام به خرید تجهیزات مورد نیاز خود نید در نظرداشته باشد وسایلی که خرید می کنید، می توانند بیش ا ز 15سال عمرمفید داشته باشند و هم می توانند طی 2 تا 3سال اول فرسوده شوند.
ایلنا؛ امروزه با گسترش صنعت رستوران داری نیاز روز افزون به تجهیزات آشپزخانه صنعتی با کیفیت احساس می شود.باتوجه به تغییرات نرخ ارز تهیه تجهیزات خارجی مقرون به صرفه نمی باشد در مواردی تجهیزاتی که در داخل تولید می شوندهم کیفیت دلخواه بعضی ازمشتریان را ندارند.
حال چه بایدکرد؟
ابتدا باید بدانیم چه نوع تجهیزاتی نیازداریم وباچه حجم می خواهیم غذا طبخ کنیم. برای اینکار از مشاوره کمک آشپزهای حرفه ای می توانیم بهره ببریم.
درمرحله دوم باید شرکتی معتبر در زمینه تجهیزات فست فود یا تجهیزات رستوران (طبق نیاز) بیابیم.
اگرازسرآشپزان حرفه ای بپرسید که چگونه غذا راباکیفیت طبخ کنیم به شما می گویند که غذای خوب
باوسایل خوب پخته می شود.
حتما می پرسید که مگر شرکت معتبری درزمینه تجهیز آشپزخانه های صنعتی وجود دارد؟
در جواب باید گفت آری
اگربه دنبال شرکتی معتبر برای تهیه وسایل رستوران یا فست فود خود هستید به سراغ شرکتی بروید که
شمارو درخرید تجهیزات رستوران به خوبی راهنمایی نماید. رزومه کاری شرکتی که قصد همکاری
با آن را دارید حتما مطالعه فرمایید رزومه کاری می تواند بیانگر توانایی آن شرکت در تامین نیاز مشتریان باشد.
دقت کنید که شرکت مد نظر حتما توانایی ساخت تجهیزات آشپزخانه صنعتی را مطابق با استاندارهای
روز دنیا داشته باشد.
در مرحله سوم نوع تجهیزات مورد نیاز خود را مشخص می کنیم که می تواند وسایل فست فود و یا
وسایل رستوران و در برخی موارد متشکل از هردو باشد:
تفاوت تجهیزات رستوران و تجهیزات فست فود:
تجهیزات رستوران و تجهیزات فست فود در بسیاری ازموارد باهم مشترک هستند ولی باتفاوت اندک در
بعضی از آنها می شود این دو را از هم متمایز کرد در هر مورد ما به وسایل آماده سازی ،تجهیزات سرد و تجهیزات گرم نیاز داریم که بیشتر تفاوت در تجهیزات پخت و پز و شکل ظاهری تجهیزات سرد (یخچال ها) است.اگر ساده تر بیان کنیم می توان گفت وسایلی که در فست فود ها و رستوران های فرنگی (ایتالیایی،چینی،هندی) به دلیل شباهت درنحوه طبخ و سرو غذا استفاده می شود ر ا به اصطلاح تجهیزات فست فود و وسایلی که با آن منوی غذای ایرانی (رستوران سنتی،تالار،کترینگ) طبخ می شود به اصطلاح تجهیزات رستوران گفته می شود.
راه اندازی رستوران یا فست فود :
حالا با در نظرگرفتن رزومه شرکت باید در مورد کیفیت کالای ارائه شده و خدمات پس از فروش شرکتی که در نظردارید تحقیق کنید دراکثر موارد در ظاهر به شما می گویند گارانتی و خدمات پس ازفروش دارند این شما هستید که در این زمینه باید تحقیق کنید وگفته های آن ها را با شنیده ها و دیده های خود تطبیق دهید.
دراین زمینه از سرآشپزها هم می توانید مشاوره بگیرید. اکنون زمان تصمیم گیری نهایی رسیده است اگر به اندازه کافی تحقیق کردید اقدام به خرید تجهیزات مورد نیاز خود نمایید در نظرداشته باشید وسایلی که میخرید، می توانند بیش ا ز 15سال عمرمفید داشته باشند و هم می توانند طی 2 تا 3سال اول فرسوده شوند.