خبرگزاری کار ایران

نکات ضروری در استفاده بهتر از سرخ کن

نکات ضروری در استفاده بهتر از سرخ کن
کد خبر : ۵۹۶۵۷۷

اگر به این نتیجه رسیدید که روغن کمتر، زندگی سالم تری را به دنبال خواهد داشت و سرخ کن وسیله ای است که شما را به این سلامتی نزدیک تر می کندبه فروشگاه اینترنتی زنبیل سر بزنید

به گزارش ایلنا، سرخ کن یکی از وسایل کمکی آشپزخانه است که یک کار مهم و پر تکرار را راحت تر می کند: سرخ کردن! آشپزی ایرانی با سرخ کردن عجین است، برای مثال،سرخ کردن پیاز یکی از اولین کارهایی است که برای پختن یک غذا مانند خورش قیمه انجام می‌گیرد. غیر از این، ما دوست داریم بسیاری از غذاها را به صورت سرخ شده مصرف کنیم؛ غذاهای خوشمزه‌ای مثل ماهی، مرغ و سیب زمینی که گاهی به صورت یک وعده غذایی کامل سرو می‌شوند. سرخ کردن غذاها علاوه بر اینکه برای بدن، چندان سالم و مفید نیست، می تواند مضرات زیادی هم داشته باشد اما سرخ کن بدون روغنباعث می شود که روغن کمتری مصرف شود و دمای یکنواخت سرخ کردن، مانع از سوختن و سرطان‌زا شدن غذاها شود.اگر به این نتیجه رسیدید که روغن کمتر، زندگی سالم تری را به دنبال خواهد داشت و سرخ کن وسیله ای است که شما را به این سلامتی نزدیک تر می کندبه فروشگاه اینترنتی زنبیل سر بزنید و با کسب اطلاعات کافی،سرخ کن مناسب خود را بخرید. البته برای استفاده بهتر از سرخ کن، نکاتی وجود دارد که می تواند بسیار مفید باشد، این نکات را در ادامه بخوانید.

نکات ضروری در استفاده بهتر از سرخ کن

روغن خوب انتخاب کنید

روغن های بکر طبیعی، انتخاب خوبی برای حفظ سلامتی و طعم هستند اما بیشتر آنها زود می‌سوزند و در صورت سرخ کردن طولانی غذا، تبدیل به مواد مضر بد طعم می شوند. بنابراین بهتراست از روغن‌هایی که دمای سوختن و تحمل حرارت بیشتری دارند، استفاده کنید. روغن های مخصوص سرخ کردن و روغن هسته انگور، گزینه‌های مناسبی هستند. به یاد داشته باشید که اگر غذای شما،طعم سوختگی می‌دهد ولی ظاهر سوخته ندارد، احتمالاً روغن آن سوخته است و بهتر است آن را یک راست به سطل آشغال منتقل کنید.

سرخ کن مناسب انتخاب کنید

داشتن یک سرخ کن خوب و با کیفیت می تواند آشپزی شما را متفاوت کند، بنابراین انتخاب سرخ کن را به دقت انجام دهید و نیاز خود را در نظر بگیرید. سرخ کن خوب مانند سرخ کن تفال یا سرخ کن فیلیپس می تواند ازسوختن غذا و روغن یا هدررفتن آن جلوگیری کند اما یک سرخ کن بد و نامناسب،به زودی به یک وسیله بی مصرف تبدیل می‌شود. سرخ کن بزرگ، روغن زیادی مصرف می‌کند و سرخ کن کوچک، می‌تواند زمان سرخ کردن را چندبرابر کند. به همین خاطر باید سرخ کن را متناسب با نیاز خود انتخاب کنید و همه جوانب را بسنجید، زنبیل فروشگاه معتبری است که در کوتاه ترین زمان ممکن هم امکان بررسی دقیق و همه جانبه را به شما می دهد و هم کیفیت و گارانتی محصولات را تضمین می کند.

ایمنی قبل از هرچیز

روغن داغ بسیار خطرناک است و باید هنگام کار با آن، همه جوانب احتیاط را رعایت کرد. شما ممکن است هرروز با روغن داغ، سروکار داشته باشید اما امکان حادثه همیشه وجود دارد. همواره دمای روغن را کنترل کنید و روغن داغ را به حال خود رها نکنید. به محض اینکه دیدید روغن دود می کند، سرخ کن را خاموش کنید و هرگز روی روغن داغ، آب نریزید. مواظب باشید که کودکان در اطراف سرخ‌کن مشغول بازیگوشی نشوند.

زنبیل را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

برای آگاهی از آخرین اخبار فروشگاه اینترنتی زنبیل به اینستاگرام زنبیل و تلگرام زنبیل بپیوندید!

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز