خبرگزاری کار ایران

روغن کانولا (کلزا) زعفرانی، نوآوری دیگری از لادن؛

کشاورزی ایران همسو با سلیقه مصرف کننده

کشاورزی ایران همسو با سلیقه مصرف کننده
کد خبر : ۵۹۰۰۶۳

یکی از ادویه‌های محبوب ما ایرانی‌ها زعفران است که به خاطر عطر و طعم خاصش، در آشپزی ایرانی قهرمان بی‌نظیری است.

به گزارش ایلنا، روغن لادن به عنوان یکی از با سابقه‌ترین برندهای ایرانی تولید کننده محصولات غذاییدر صنعت روغن‌های خوراکی که همواره پیشتاز در بازار روغن‌های خوراکی بوده، اکنون با نوآوری تازه‌ای روغن جدیدی را با نام« روغن مایع لادن طلایی حاوی عصاره زعفران» وارد بازار کرده است.

این روغن محصولی کاملاً ایرانی با عصاره‌ی واقعی زعفران است که برای اولین بار متناسب با ذائقه و سلیقه‌ی سفره‌های ایرانی توسط برند لادن با افتخار تولید شده است.

روغن مایع زعفرانی لادن طلایی یک محصول متفاوت با عطر و طعم زعفران طبیعی است که می‌تواند آسان‌تر از همیشه به آشپزی روزمره عطر و طعم زعفران بدهد. عصاره‌ طبیعی زعفران به کار رفته در این محصول می‌تواند به خوبی اعتماد مصرف‌کننده‌ها را جذب کرده و نقش دستیاری تمام عیار را در آشپزخانه  های ما ایفا کند.

دکتر منوچهر بهمئی مدیر تحقیق و توسعه‌ی لادن در خصوص این نوآوری می‌گوید: اولویت لادن همواره توسعه‌ی محصولاتی با کیفیت بالا متناسب با ذائقه‌ی مصرف‌کننده‌ی ایرانی و توجه بسیار به فاکتورهای سلامت محصول بوده است.

دکتر بهمئی اضافه می‌کند:همگام با سیاست‌های وزارت بهداشت در راستای سوق دادن سفره‌های ایرانی به مصرف روغن‌های مایع با سلامت بالاتر، پس از تحقیقات فراوان در بازار به فرمولاسیون منحصر به فرد روغن‌های مایع زعفرانی رسیدیم. با توجه به پرطرفدار بودن زعفران در غذاهای ایرانی، همان طور که می‌دانید استفاده از گیاه زعفران برای مصرف روزانه ممکن است برای همه مقرون به صرفه نباشد. اما از آنجایی که روغن یکی از مواد اساسی و پایه‌ی پخت و پز است، لادن با اضافه کردن عصاره‌ی طبیعی زعفران به روغن بسیار با کیفیت کانولا (کلزا) موفق شده روغنی تولید کند که بسیار مناسب استفاده در مصرف روزانه است تا به آسانی عطر و طعم زعفران را به غذا منتقل کند.

مدیر تحقیق و توسعه‌ی لادن با تاکید بر این که روغن مایع زعفرانی لادن طلایی محصولی کاملاً ایرانی است ادامه می‌دهد که: این محصول تهیه شده از دانه‌های با کیفیت کانولا (کلزا) است .

بخش عمده‌ی دانه روغنی کانولا (کلزا) حاصل دسترنج کشاورزان ایرانی است که کشت آن از اولویت‌های وزارت جهاد و کشاورزی بوده و لازم به ذکر است که گونه‌های به عملآمده در داخل کشور به صورت طبیعی و غیرتراریخته هستند.

روغن کانولا(کلزا)از نظر ترکیب ازبالاترین چربی‌های مفید برخورداراست که از جهاتی می توان ان را همرده روغن زیتون دانست.از طرف دیگر نگهدارنده به کار رفته در این محصول از  مشتقات ویتامین C است .این محصول اولین روغن گیاهی است که در کشور بدون نگهدارنده شیمیایی عرضه می شود.که برگی دیگر از افتخارات زرین لادن محسوب می گردد.

بسیار امیدواریم که با توسعه‌ی محصولاتی از این دست بتوانیم ضمن بهبود فاکتورهای سلامت محور گام‌های دیگری در حمایت از کشاورزی کشورمان که در واقع در جهت توسعه‌ی اقتصاد تولیدی داخلی است برداریم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا باید منتظر روغن‌های جدید دیگری از این خانواده در گروه لادن باشیم، خاطرنشان کرد که لادن هر روزه علاوه بر در نظر گرفتن اخرین مقررات  سازمان های جهانی،روند توسعه محصولات در کشورهای پیشرفته، در حال پایش بازار و در نظر گرفتن رفتارهای مصرف‌کننده‌های ایرانی است و محصولات دیگری از این خانواده با اولویت سلامت و متناسب با ذائقه و سلیقه‌ی ایرانی در دست توسعه است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز