خبرگزاری کار ایران

گره رشته‌های نخ ریسندگی به صنعت

گره رشته‌های نخ ریسندگی به صنعت
کد خبر : ۱۵۵۷۹۶۸

بنیان‌گذار شرکت «نیکو نساج» گفت: ما باید تمام تلاش‌مان را برای آشنایی و شناخت نسل جدید داشته باشیم تا بتوانیم نسل جدید و جوانان را به ادامه‌ی راه این صنعت کهن و ماندگار ایرانی ترغیب کنیم.

مسعود بیات، بنیان‌گذار شرکت «نیکو نساج» در گفتگو با خبرنگار بازرگانی ایلنا اظهار کرد: این شرکت در سال ۱۳۷۴ تاسیس شد و فعالیت خود را با تولید انواع خامه فرش دستباف آغاز کرد و سپس تولید نخ‌های ریسندگی اپن اند ویسکوز را به تولیدات خود اضافه کرد.

این فعال حوزه فرش در ادامه خاطر نشان کرد: این شرکت ابتدا در حوضه‌ی تولید مواد اولیه‌ی مربوط به فرش اغاز به فعالیت کرد و به مرور وارد فرایند تولید فرش شد. ما توانسته‌ایم از تولیدات نخ پشم ایرانی وارد صنعت نخ های پشم خارجی شویم و در حال حاضر تولیدات نخ پشم ایرانی و خارجی را تولید می‌کنیم .

بنیان‌گذار شرکت «نیکو نساج» در ادامه تصریح کرد: ما ابتدا با تعداد کمی از کارگران فعالیت‌مان را آغاز کردیم اما با توجه به تقاضای بالا تولیداتمان را افزایش دادیم  بیشتر متقاضیان این فرش‌ها سمت شرق کشور هستند و در حال‌حاظر تعداد پرسنل‌مان به ۲۵۰ نفر رسیده است.

بیات خاطر نشان کرد: ما در حوضه‌ی تولیدات نخ و مواد اولیه چالش جدی نداریم. چشمگیرترین چالش در صنعت بافندگی صادرات است، صادرات فرش ایرانی کمک چشم گیری به این صنعت کرده است، اما در حال حاظر بسیار آرام به سمت پیشرفت حرکت می‌کند.

گره رج‌های فرش ایرانی به دست نسل جدید

بنیان‌گذار شرکت «نیکو نساج» افزود: ما باید تمام تلاش‌مان را برای  آشنایی و شناخت بیشتر نسل جدید داشته باشیم تا بتوانیم نسل جدید و جوانان را به ادامه‌ی این صنعت کهن و ماندگار ایرانی ترغیب کنیم. تبلیغات بیشتر و گسترده‌تر در بخش آموزش گسترده  به دانشجویان هنر و صنعت می‌تواند کمک چشم گیری به ماندگاری این صنعت با ارزش داشته باشد.

دیده نشدن گره‌های هنر فرش ایرانی

بیات در انتها  تاکید کرد: در گذشته استقبال زیادی از دنیای فرش ایرانی می‌شد، اما امسال تعداد سالن‌های نمایشگاه به۴ سالن رسیده است که بسیار کم است. این در حالی است که در سال‌های گذشته فروش ما از طریق توریست‌ها و ملیت‌های متفاوتی بود، اما این روزها بیشتر خریداران ما از داخل کشور هستند و ما و همه‌ی صنعتگران حوضه‌ی فرش دستباف ایرانی در تلاشیم تا این هنر ارزنده و بی‌نظیر رونق پیدا کند و از این رکود نجات یابد.

 

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز