خبرگزاری کار ایران

مهرام؛ فراتر از یک نام

مهرام؛ فراتر از یک نام
کد خبر : ۱۵۲۹۳۲۶

گروه صنایع غذایی "مهرام" به عنوان یکی از شناخته‌شده‌ترین برندهای صنایع غذایی است که نا‌م آشنای سفره‌های ایرانیان است و قریب به اتفاق ایرانیان این برند غذایی را می‌شناسند.

به گزارش ایلنا، گروه تولیدی مهرام در سال ۱۳۴۹ تاسیس شد و به بهره‌برداری رسید. تنوع تولیدات در ابتدا به شش نوع محصول خلاصه می‌شد که در میان آن‌ها سس مایونز توانست جایگاه ارزنده‌ای را در کشور به دست آورد. مهرام به‌مرور زمان و طی سالیان طولانی فعالیت، سبد کالایی خود را گسترده‌تر کرد و تعداد محصولات تولید شده در مهرام هم‌اکنون بالغ بر ۷۲ نوع است که در گروه سس‌های سرد شامل انواع مایونز و سس‌های سالاد، گروه سس‌های گرم شامل انواع کچاپ ساده و تند، ترشی‌جات، چاشنی‌جات، مرباجات و کنسروهای غیرگوشتی قرار می‌گیرند.

گروه تولیدی مهرام با تولید و ارایه‌ی محصولات با کیفیت و مطابق با استانداردهای روز دنیا همواره در پی رعایت اصول مشتری‌مداری بوده که استقبال عموم مردم و رضایت‌مندی آنان، نشان‌دهنده‌ی موفقیت در اجرای این استراتژی است. این نام که در ایران و جهان شناخته شده است، علاوه بر فعالیت‌های تولیدی در فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی، پژوهشی و علمی نیز مشارکت ویژه‌ای دارد که از جمله می‌توان به تاسیس دانشگاه علمی و کاربردی مهرام، درخشش باشگاه فرهنگی و ورزشی مهرام – که پرافتخارترین باشگاه خصوصی ایران و آسیا به شمار می‌آید – و افتخار کسب عنوان «آزمایشگاه همکار» توسط اداره‌ی استاندارد ایران اشاره کرد.

چشم‌انداز

مهرام، سفیر مزه‌های نو؛

مهرام همیشه می‌کوشد تا فراتر از تولید محصول، در زندگی مصرف‌کنندگان و مخاطبان خود با آن‌ها همراه باشد و آن‌ها را به تجربه‌های تازه دعوت کند. مهرام همواره خواهان حرکت بیش‌تر به سوی جست‌وجو و کاوش تجربه‌های جدید در زندگی، و گره زدن زندگی روزمره به ماجراجویی و کشف و نوآوری است؛ مهرام دوست دارد همگان با دنیاهای جدید آشنا شوند، ذائقه‌ای برتر و گسترده‌تر داشته باشند و به حداقل‌ها رضایت ندهند. مهرام از یک طرف با شناختی که از فرهنگ غذایی گوشه‌وکنار جهان دارد و هم‌چنین با سابقه‌ی خود در تهیه و عرضه‌ی مواد غذایی متنوع، فرصتی برای تجربه‌ی دستور غذاهای بین‌المللی و طعم‌های مختلف در اختیار همه قرار می‌دهد و از طرف دیگر، با درک دقیق خود از سلیقه‌ی ایرانیان، محصولاتی ارایه می‌کند که با ذائقه‌ی آن‌ها سازگار باشد.

محصولات مهرام

محصولات غذایی مختلفی از جمله انواع افشره، ترشی و شوریجات، دیپ، رب، زیتون و روغن زیتون، سرکه، سس فلفل فلیفیا، سس کچاپ و باربیکیو، سس و درسینگ، عسل و مربا، کنسرو، گوجه فرنگی خردشده، محصولات هیجان انگیز، مایونز و ... توسط شرکت مهرام، تولید و به بازار عرضه می‌شوند.

بنیان‌گذار

شاهرخ ظهیری‌زاده، کارآفرین ایرانی، بنیانگذار و مدیرعامل گروه صنایع غذایی مهرام در سال ۱۳۰۹ در ملایر متولد شد. شاهرخ ظهیری در سال ۱۳۰۹ در ملایر از پدری ملایری و مادری تهرانی زاده شد. خانواده آن‌ها وقتی شاهرخ ۲ ساله بود به تهران مهاجرت کردند و در ۴ سالگی او به قم رفتند و برای چندین سال در آنجا ساکن بودند، شاهرخ ظهیری تحصیلات متوسطه را در این شهر گذراند.

در ۱۸ سالگی پدرش را بر اثر بیماری سل از دست داد و به عنوان فرزند بزرگ، کفالت مادر، خواهران و برادرانش را عهده‌دار گرفت. ابتدا با مدرک تحصیلی پنجم دبیرستان به استخدام اداره فرهنگ قم درآمد و به عنوان معلم دبستان به تدریس مشغول شد. بعد از مدتی به قلهک انتقالی گرفت و در آنجا همزمان با ادامه تحصیل در رشته حقوق در مقطع کارشناسی، در دبستان تدریس کرد و همچنین در یک فروشگاه منسوجات مشغول به کار شد.

ظهیری در ادامه وارد گروهی از کارخانجات وابسته به تشکیلات دولتی به نام کارخانجات ماه می‌شود و پس از مدتی از طرف مهدی بوشهری مأمور ایجاد کارخانه‌ای برای تولیدات غذایی می‌شود که «مهرام» نام می‌گیرد.

رضا یادگاری و مهشید سنایی‌فرد، بنیانگذاران مجموعه کتاب‌های ١٠٠٠ جلدى زندگى‌نامه کارآفرینان و مدیران بزرگ ایرانی، به همراه على نظامى‌فرد، کتابی را تحت نام «کارآفرینی به شیوه شاهرخ ظهیری» برای دانشگاه صنعتی شریف نوشتند که مورد استقبال دانشجویان و کارآفرینان بزرگ ایرانی قرار گرفت. شاهرخ ظهیری در ۲۲ فروردین ۹۸ درگذشت.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز