منابع انسانی فراسازمانی و استراتژیهای بایسته
عضو انجمن صنفی منابع انسانی کشور در خصوص منابع انسانی فراسازمانی و استراتژیهای بایسته توضیحاتی را ارائه کرد.
به گزارش ایلنا، عماد بیرانوند عضو انجمن صنفی منابع انسانی کشور، ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: این گفتار که هوش مصنوعی آمده است، بهجای انسان بهینهتر و جذابتر فکر کند و تصمیم بگیرد مسالهای غیر قابل انکار و قطعی است.
وی با بیان اینکه بهعنوان مثال این روزها اخبار زیادی پیرامون چت GPT میشنویم و یا اینکه شاید شما فیلمهای هالیوودی تسلط رباتها بر سیاره انسانها را دیده باشید، افزود: به دنبال همین دگرش تکنولوژی، انسانهایی تحت عنوان نسل Z با ویژگیهای منحصر به فرد، بسیار متفاوتتر از نسلهای ما قبل خود در راه ورود به اجتماع بهعنوان موتور محرک و نیروی جوان جامعه هستند.
عضو انجمن صنفی منابع انسانی کشور اضافه کرد: زومرها با خصوصیاتی از قبیل، علاقه شدید به ارتباطات مجازی و رسانههای دیجیتال، جانبداری از خلاقیت و نوآوری، پایبندی به گفتگو، مصالحه و مذاکره برای بهبود وضعیت، اظهار نظرهای آزادانه و حروار، ادراک حقایق از گذرگاه واقع بینی، اهمیت به اصول حرفهای و اخلاقی و همچنین نیاز به اعتماد، دنیای تازهای از فناوری نو و انسان خردمند را رقم خواهد زد.
وی در ادامه یادآور شد: با توجه به شکاف عمیقی که بین این نسل و تبار قدیمی مدیریت و کیاست، نیروی انسانی که در سازمانها و خصوصاً دستگاههای دولتی وجود دارد آیا رویکردهای کهنه میتواند کارآمد باشد و با این سبک مدیریتی میتوان در آینده نزدیک حکمرانی کرد.
بیرانوند همچنین خاطرنشان کرد: مطمئنا متدهای جاری با نسلی که در عصر فناوری و شرایط سخت و پیچیده اقتصادی متولد شدهاند و به آنها دیجیتال مادرزاد گویند، سازگار نخواهد بود.
وی همچنین گفت: اینگونه که به چشم میرسد، لازم است صاحبنظران و متفکران حوزه مدیریت منابع انسانی قبل از مواجه با این رخداد مطالعات و راه کارهای متناسبی در جهت بهرهگیری از توانمندیها و تبدیل تهدیدها به فرصتها ارائه کنند تا هرچه بیشتر سرمایه بیبدیل انسانی و نیروی جوان با اغنای کامل در عصر خود موفق باشند.