راهنمای خرید پیچ ام دی اف در ابعاد و سایز متنوع
پیچ ام دی اف ازجمله ابزارهای پرکاربرد در صنایع چوبی است که به منظور اتصال بخشهای گوناگون محصولات به یکدیگر و همچنین به سطوح مختلف، مورد استفاده قرار میگیرد. این گونه پیچها در ابعاد، اندازه و مدلهای متنوعی موجود هستند که میتوانند برای محصولات چوبی مشخصی مناسب باشند. البته، در صنایع فلزی نیز شاهد استفاده از انواع پیچهای ضخیم برای اتصال قطعات مختلف هستیم؛ اما میزان کاربردی بودن این پیچها در صنایع فلزی بسیار کمتر از صنایع چوبی است.
باتوجهبه اینکه امروزه محصولات چوبی ام دی اف طرفداران بسیاری پیدا کردهاند، شاید بتوان گفت که پیچ MDF بیش از هر زمان دیگری کاربرد دارد. از تولید انواع میز و کتابخانه گرفته تا تختخواب و مبلمان، همگی به این مدل پیچ نیاز دارند؛ از اینرو، برای خرید انواع پیچ ام دی اف از فروشگاه آنلاین پیچ و مهره معتبر، ادامه این مقاله را از دست ندهید.
پیچ ام دی اف چیست؟
پیچ MDF یکی از ابزارهای حیاتی در ساخت محصولات چوبی، بهویژه کابینتهای ام دی اف است. این پیچها از موادی مانند آهن، استیل و سایر فلزات تولید میشوند که باتوجهبه کیفیت متفاوتی که دارند، مورد استفاده قرار میگیرند. عموما، پیچهای MDF از آلیاژ کربن استیل (فولادی) ساخته میشوند که دارای مقاومت و قدرت بسیار بالایی هستند و در انواع پروژهها بهکار میروند.
ظاهر پیچ MDF دارای رزوههای عمیق، نوک تیز، ساق کشیده و بلند است و به شکل چهارگوشه طراحی شده است. رزوههای عمیق باعث میشوند که پیچ به خوبی درون بافت نرم MDF جا بیفتد و به ثبات بیشتری برسد. این پیچها در اندازهها و طولهای متنوعی وجود دارند و برای ساخت انواع محصولات چوبی ام دی اف استفاده میشوند.
یکی از دلایل اصلی طراحی پیچهای اختصاصی برای ساخت محصولات چوبی، بهویژه محصولات ام دی اف، تطابق این پیچها با جنس و چگالی MDF است. تمامی متخصصین این حوزه از وزن سبک و انعطافپذیری بالای چوب ام دی اف آگاهی دارند و میدانند که پیچهای معمولی به دلیل سختی زیاد، برای ساخت محصولات چوبی مناسب نیستند.
انواع پیچ ام دی اف براساس طول و ضخامت
پیچ MDF باتوجهبه طول و ضخامتهای مختلفی که دارند، کاربرد متفاوتی هم دارند. ازآنجاکه تمامی محصولات ام دی اف از قطعاتی با طول و اندازه یکسان تولید نشده، طبیعی است که برای اتصال آنها به یکدیگر به پیچهایی در ابعاد و سایز گوناگون نیاز داشته باشیم تا بتوانیم برای محصولات مختلف بهکار ببریم.
همانطور که بالاتر اشاره کردیم، بهدلیل کاربرد گسترده محصولات MDF، پیچ ام دی اف نیز بهشدت مورد استفاده قرار میگیرد و در ضخامتهای متنوعی تولید میشود که اغلب شامل سه سایز: پیچ MDF با ضخامت 3.5 میلیمتر، پیچ MDF با ضخامت 4 میلیمتر و پیچ MDF با ضخامت 4.2 میلیمتر است.
این سه مدل از پرکاربردترین پیچ های ام دی اف موجود در بازار هستند؛ اما لازم به ذکر است که طول پیچها نیز دارای انواع مختلفی است. شرکتهای تولیدکننده پیچهای ام دی اف باتوجهبه استانداردهای خاصی، طول پیچ را تعیین میکنند که میتوانید باتوجهبه نیاز خود، از فروشگاه معتبر پیچ و مهره خریداری کنید.
پیچهای ام دی اف در طولهای مختلفی تولید میشوند که رایجترین آنها عبارتاند از:
-
پیچ MDF به طول 16 میلیمتر
-
پیچ MDF به طول 20 میلیمتر
-
پیچ MDF به طول 25 میلیمتر
-
پیچ MDF به طول 28 میلیمتر
-
پیچ MDF به طول 30 میلیمتر
-
پیچ MDF به طول 40 میلیمتر
-
پیچ MDF به طول 50 میلیمتر
-
پیچ MDF به طول 60 میلیمتر
-
پیچ MDF به طول 70 میلیمتر
تمامی این پیچها که در فروشگاه معتبر پیچ و مهره به فروش میرسند، ترکیبی از این طولها و ضخامتها هستند که میتوانید بسته به نوع محصول چوبی خود، مناسبترین سایز و ابعاد را انتخاب کنید.
مزایای استفاده از پیچ ام دی اف در صنایع چوبی
دلایل زیادی وجود دارند که باعث شدهاند استفاده از پیچ MDF نسبتبه پیچهای معمولی در صنایع چوبی بسیار پرکاربرد باشد؛ بهویژه برای اتصال ورقهای ام دی اف بسیار مناسب هستند. علاوهبر تمامی مزایایی که بالاتر اشاره کردیم، سایر دلایلی که سبب شدهاند خرید پیچهای ام دی اف بسیار پرطرفدار باشد، عبارتاند از:
-
پیچ MDF امکان آسیب به فیبرهای ام دی اف و ایجاد شکاف در آنها را به حداقل میرساند.
-
قیمت این پیچها باتوجهبه اینکه در بستههای 500 عددی عرضه میشوند، مقرونبهصرفه است.
-
برای ورود و خروج این پیچها به محصولات چوبی، امکان استفاده از پیچ گوشتیهای برقی وجود دارد که کار را بسیار راحت میکند.
-
مدلهای گوناگونی از پیچ ام دی اف در سایز و ضخامت متنوع در بازار موجود هستند که شما میتوانید باتوجهبه پروژه خود، مناسبترین آنها را استفاده کنید.
-
ازآنجاکه برای تولید پیچ MDF از آلیاژهای ضد زنگ مثل استیل استفاده میشود، درون محصولات چوبی زنگ نمیزنند.
-
پیچهای ام دی اف نسبتبه سایر انواع معمولی پیچ، رزوههای عمیقتری دارند که میتوانند به خوبی درون بافت چوب فرو بروند و سبب پایداری و ثبات قطعات در بیشترین سطح ممکن شوند.
خرید پیچ MDF؛ مهمترین نکاتی که باید بدانید!
در کنار آشنایی با مزایا، انواع و کاربرد پیچ ام دی اف، نکاتی نیز وجود دارند که قبل از خرید و همچنین در زمان استفاده از آنها باید در نظر داشته باشید.
-
انتخاب پیچ مناسب: پیچ MDF باید کاملا با نیازهای شما هماهنگ باشد. ابتدا ضخامت و طول فیبرهای MDF را مشخص کنید و سپس پیچ مناسب با آنها را انتخاب کنید.
-
استفاده از دریل: برای جلوگیری از آسیب به صفحه ام دی اف، قبل از وارد کردن پیچ، با استفاده از دریل یک سوراخ کوچک ایجاد کنید. این سوراخ باید نازکتر و کوتاهتر از طول و قطر پیچ باشد تا از آسیب به فیبرهای MDF جلوگیری شود.
-
استفاده از پیچگوشتی شارژی: اگر از دریل برای سوراخ کردن چوب استفاده نمیکنید، از پیچگوشتی شارژی استفاده کنید. این کار باعث میشود بهطور همزمان پیچ وارد چوب شده و در محل مورد نظر قرار بگیرد.
رعایت این نکات در انتخاب و استفاده از پیچ ام دی اف، به بهبود عملکرد و افزایش عمر مفید محصولات چوبی کمک میکند.
قیمت پیچ ام دی اف
باتوجهبه نوع پیچ، قیمت پیچ MDF مشخص میشود. بهعنوان مثال، پیچهای صنعتی و گالوانیزه از قیمت بالاتری برخوردار هستند، درحالیکه پیچهای معمولی و فولادی بهدلیل جنس خود قیمت کمتری دارند. یکی از عوامل تعیینکننده قیمت پیچهای ام دی اف، برند آن است. برندهای اروپایی و باکیفیت بهدلیل استفاده از آلیاژهای مرغوب و فرآیند تولید دقیق، قیمت بیشتری دارند. در هنگام خرید پیچ های ام دی اف، باید به این نکته توجه کنید که آنها بهصورت بستهای عرضه میشوند و عمده فروشی آنها معمولا در تیراژ بالا انجام میشود.
جمعبندی
قبل از اینکه اقدام به خرید پیچ ای ام دی اف کنید، نیاز خود را بررسی کنید. در بسیاری از مواقع، افرادی که فعالیتهای صنعتی گستردهای ندارند، به این گونه پیچها هم نیازی ندارند و کارشان با پیچهای معمولی نیز راه میافتد. برای خرید پیچ مناسب با نیازهای خود، بهتر است برای انتخاب مناسبترین سایز و ضخامت پیچ ام دی اف از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.
بهعلاوه، مهم است که خرید خود را از فروشگاه آنلاین پیچ و مهره معتبر و باسابقه انجام دهید تا علاوهبر اطمینان از کیفیت و جنس پیچها، از ارسال سریع و امن آنها نیز مطمئن باشید. فروشگاه تخصصی پیچ و مهره آلن پیچ ازجمله فروشگاههایی است که همواره تلاش کرده با عرضه بهترین کیفیتها در مناسبترین قیمتها، نیازهای صنعتگران را رفع کند.