خبرگزاری کار ایران

آشنایی با 5 روش شستشوی ممبران دستگاه آب شیرین کن صنعتی

آشنایی با 5 روش شستشوی ممبران دستگاه آب شیرین کن صنعتی
کد خبر : ۱۴۰۹۲۸۹

دستگاه آب شیرین کن صنعتی از ملزومات و تجهیزات با اهمیت در صنعت های مختلف و متفاوت می باشد که در جهت تهیه و تولید مایع آب با سطح و کیفیت بالا کاربرد و استفاده دارد. یک مورد از با اهمیت ترین قسمت های این دستگاه صنعتی ، ممبران آن می باشد. ممبران ها با گذشت زمان طولانی ، به دلیل عبور و رد شدن مایع آب خام و دارای املاح و ناخالصی ، درگیر مشکل آسیب زننده گرفتگی می شوند. این مشکل گرفتگی باعث پایین آمدن سطح و کیفیت آب تولیدی می شود.

 

گرفتگی مورد بحث در این قسمت همچنین ، پایین آمدن راندمان دستگاه آب شیرین کن صنعتی و حتی آسیب به ممبران های آب شیرین کن صنعتی و دستگاه تصفیه آب صنعتی را سبب می شود. گروه عرضه و فروش پاکاب در نظر دارد تا با معرفی 5 روش شستشوی ممبران ها ، مخاطبان را یکی از مهم ترین اقدامات جهت مراقبت و بالا بردن طول عمر آن ها آشنا سازد.

روش های شستشوی ممبران دستگاه آب شیرین کن صنعتی

در این بخش 5 روش اصلی را به صورت کامل معرفی می کنیم.

  • روش مکانیکی

از تجهیزات دستگاه آب شیرین کن صنعتی ممبران می باشد. در روش شستشوی مکانیکی از فشار آب و یا مواد ساینده به جهت از میان بردن رسوبات ممبران دستگاه آب شیرین کن صنعتی استفاده می شود و ناخالصی های روی سطح ممبران دستگاه آب شیرین کن صنعتی را حذف به همین ترتیب حذف می شوند.

  • روش شیمیایی

همان طور که پیشتر اشاره شد یکی از تجهیزات آب شیرین کن صنعتی ممبران آن است. در روش شستشوی شیمیایی از مواد شیمیایی برای حل کردن رسوبات ممبران آب شیرین کن صنعتی استفاده می شود. این امر سبب حذف ناخالص ‌های روی سطح ممبران آب شیرین کن صنعتی می شود.

  • روش شستشوی با آب بدون املاح

با این روش در دستگاه تصفیه آب صنعتی می توان ساده و کم هزینه ترین روش شستشوی ممبران را پیاده کرد. در این شیوه آب با فشار بالا بر ممبران دستگاه تصفیه آب صنعتی پاشیده می شود. این امر سبب می شود تا ممبران دستگاه تصفیه آب صنعتی از رسوبات و ناخالصی‌های روی سطح آن پاک گردد. از این روش برای شستشوی ممبران های با گرفتگی خیلی شدید استفاده می شود.

  • روش شستشوی الکتریکی

در این روش از جریان الکتریکی برای حل کردن رسوب های روی سطح ممبران استفاده می گردد. روش شستشوی الکتریکی روشی می باشد که از آن هم برای تمیز کردن و شستشوی ممبران های با گرفتگی بسیار شدید استفاده می گردد.

  • روش شستشوی التراسونیک

در این روش از امواج الکترونیکی برای حل نمودن رسوب ها و ناخالصی های روی سطح ممبران استفاده می گردد. روش شستشوی التراسونیک روشی است که از آن هم مثل دو مورد قبل برای پاک کردن و شستشوی ممبران های با گرفتگی شدید استفاده می شود.

آشنایی با 5 روش شستشوی ممبران دستگاه آب شیرین کن صنعتی

انتخاب روش خوب و مناسب برای شستشوی ممبران ها به موارد و عوامل مختلفی وابسته است. میزان گرفتگی ممبران های دستگاه، نوع و جنس رسوبات و ناخالصی های سطح ممبران ، وضعیت و شرایط آب ورودی و جنس و نوع ممبران تعدادی از مهم ترین عوامل موثر بر انتخاب روش مناسب برای شستشوی ممبران ها می باشد که متقاضیان می بایست به آن ها توجه داشته باشند.

برای اعمال شستشوی ممبران های یک دستگاه باید به نکات مهم دیگری نیز توجه نمود که در ادامه این قسمت به آن می پردازیم. فردی که می خواهد اقدام به شستشوی ممبران ها کند می بایست پروتکل های سازنده دستگاه را با دقت خوبی مطالعه کند. وی باید از مواد شیمیایی مناسب و خوب به جهت شستشوی ممبران های دستگاه استفاده نماید. فشار آب باید در محدوده مجاز آن تنظیم و ثبت گردد. همچنین طول زمان پاک سازی را نیز می بایست بر اساس دستورالعمل سازنده دستگاه تنظیم نماید. پس از پایان شستشو دستگاه باید به خوبی شسته شود تا از باقی ماندن مواد شیمیایی در دستگاه جلوگیری شود. در ادامه موارد ذکر شده به صورت خلاصه تر آمده اند:

  1. مطالعه دستورالعمل های سازنده دستگاه
  2. استفاده از مواد شوینده مناسب برای نوع رسوبات
  3. تنظیم فشار آب یا جریان الکتریکی
  4. آبکشی دستگاه پس از اتمام شستشو

در این قسمت مهمترین دلایل گرفتگی ممبران های دستگاه آب شیرین کن را ارزیابی می کنیم. یکی از مهم ترین دلیل های گرفتگی ممبران ها رسوب نمودن املاح موجود در مایع آب می باشد. املاح مورد اشاره این توان را دارند تا در اثر سختی آب ، موجود بودن فلزات سنگین و بقیه مواد معدنی ایجاد شوند. مواد آلی مثل جلبک ها ، باکتری ها و سایر میکروارگانیسم ها هم می توانند سبب گرفتگی ممبران ها بشوند. به کار بردن مواد شیمیایی در فرآیند تصفیه آب هم می تواند موجب گرفتگی شود.

مسئله گرفتگی ممبران ها تاثیراتی منفی بر عملکرد دستگاه دارند که همین امر لزوم نگهداری و شستشوی منظم و به موقع ممبران را گوشزد می کند. این اتفاق می تواند باعث پایین آمدن دبی آب تولیدی شود. همچنین گرفتگی ممبران موجب بالا رفتن غلظت املاح در آب تولیدی بشود. گرفتگی با آسیب زدن به ممبران می تواند به راحتی از طول عمر مفید آن برای دستگاه بکاهد. همه این موارد و تعدادی دیگر از مسائل و آثار منفی سبب آسیب پذیرفتن ممبران دستگاه آب شیرین کن یا تصفیه آب صنعتی می شود.

این ویژگی ها ، خصوصیات و بعضاً مزیت ها به علاوه کیفیت قابل توجه محصول و عملکرد درخشان و تحسین شده تیم عرضه و فروشنده پاکاب : pakabmehr.com سبب گشته تا که متقاضیان و علاقه‌مندان جدی به تهیه دستگاه های تصفیه آب و آب شیرین کن ، این تیم و برند محبوب و خوش سابقه را به جهت ساخت ، آماده سازی و تامین‌کردن نیاز خود برگزینند.

روش شستشو

ماده استفاده شونده در فرآیند

مورد مناسب بودن

روش مکانیکی

فشار آب و یا مواد ساینده

گرفتگی شدید

روش شیمیایی

مواد شیمیایی

گرفتگی شدید

روش شستشوی با آب بدون املاح

آب با فشار بالا

گرفتگی شدید

روش الکتریکی

جریان الکتریکی

گرفتگی شدید

روش التراسونیک

امواج الکترونیکی

گرفتگی شدید

آشنایی با 5 روش شستشوی ممبران دستگاه آب شیرین کن صنعتی

نتیجه گیری

پاک سازی و شستشوی ممبران دستگاه آب شیرین کن و تصفیه آب صنعتی یکی از مهم ترین و واجب ترین مرحله های مراقبت و نگهداری از تجهیزات این دسته از دستگاه ها می باشد. پس از طی شدن و گذشتن زمان و استفاده شدن از دستگاه ، ممبران ها به آرامی و تدریج دچار مشکل گرفتگی می شوند . این معضل گرفتگی می تواند به دلیل های مختلفی مثل وجود ناخالصی های جامد، مواد آلی و بیولوژیکی و املاح محلول در آب ایجاد شود.

گزینش صحیح روش شستشوی ممبران ها فعلی است که باید از جانب متخصصان انجام گردد. تیم عرضه و فروش پاکاب با سابقه ای درخشان در فروش دستگاه های تصفیه آب ، این آمادگی را دارد تا در صورت وجود داشتن پرسش های بیشتر در این باره به آن ها در قسمت کامنت ها به صورت کامل و جامع پاسخ دهد. سلامت و برقرار باشید.

 

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز