لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی
تجهیزات آشپزخانه صنعتی شامل مجموعه ای از لوازم و تجهیزات است که برای پخت و پز، نگهداری از غذاها، سرو و توزیع مواد غذایی در رستوران ها و آشپزخانه های بزرگ، کافی شاپ ها، کترینگ ها، مدارس، بیمارستان و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب قصد داریم لیستی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی را به شما ارائه دهیم تا با این لوازم به طور کامل آشنا شوید.
لیست مهم ترین تجهیزات پخت و پز در آشپزخانه
آشپزخانه های صنعتی هر کدام از ظرفیت و متراژ متفاوتی برخوردار هستند که شما می توانید براساس آن و تعداد کارکنانتان مناسب ترین انواع تجهیزات و لوازم آشپزخانه را تهیه کنید. تجهیزات پخت و پزی که در آشپزخانه های صنعتی و بزرگ کاربرد دارد شامل موارد زیر می باشد:
- انواع فر صنعتی
- گریل
- سرخ کن
- اجاق گازهای چند شعله
- کباب پز اتوماتیک ریلی و معمولی
- دیگ برای پخت و پز برنج و خورشت
- ماهیتابه های معمولی و گردان
- گرمخانه غذا
- و غیره.
از ویژگی های بسیار مهم تجهیزات پخت و پز این است که باید از استیل درجه یک ساخته شده باشد و کیفیت آن ها بسیار بالا باشد. دارا بودن عملکرد قوی، قابلیت تنظیم دما و سرعت پخت، قابلیت کارکرد در ساعت های طولانی، ساختار قوی با بدنه محکم، کارکرد آسان، دسترسی راحت برای تعمیر و سرویس، بهداشتی بودن از جمله ویژگی های مهم و ویژه برای تجهیزات پخت و پز است. علاوه بر آن تمام تجهیزات باید استاندارد های بین المللی و گارانتی هم داشته باشند.برای خرید و استعلام قیمت اجاق پزهای چند شعله یا قیمت اجاق پلوپز صنعتی می توانید به سایت استیل ورک مراجعه کنید.
لیست مهم ترین تجهیزات شستشو در آشپزخانه های صنعتی
یکی دیگر از تجهیزاتی که وجود آن در تمامی آشپزخانه های بزرگ و صنعتی، الزامی است، تجیزات شستشو است تا بتوان به واسطه آن بهداشت و سلامتی مواد غذایی را تضمین کرد. برخی از مهم ترین تجهیزات شستشو در آشپزخانه های بزرگ، موارد زیر هستند:
- ماشین ظرفشویی صنعتی در انواع زیر کانتری، هود تایپ، نیمه اتوماتیک، تمام اتوماتیک یا ریلی
- ماشین لباسشویی صنعتی برای شستن روپوش و لباس کارکنان و آشپزها
- سینک صنعتی یا استیل
- دستگاه شستشو سطوح
- دستگاه خشک کن
- سیستم تصفیه آب
- وان استیل شستشو
برای استعلام قیمت و خرید تجهیزات شستشو از جمله خرید ماشین ظرفشویی صنعتی می توانید از نمایندگی های معتبر مانند استیل ورک https://steelworkco.com ، طبخ نوین ، البرز تجهیز و غیره کمک بگیرید و خریدی امن داشته باشید.
لیست تجهیزات حمل بار در آشپزخانه های صنعتی
ترولی های آشپزخانه های بزرگ برای حمل و نقل موارد غذایی، وسایل آشپزخانه و سایر لوازم به کار می رود. این ترولی ها داخل آشپزخانه و برای سرو غذا و یا جمع کردن میزهای غذای مشتریان مورد استفاده قرار می گیرد. ترولی دارای انواع مختلف و کاربردهای متنوعی هستند و به عنوان یک وسیله بسیار کارآمد برای حمل و نقل کاربرد دارند. لیستی از این تجهیزات را در ادامه ارائه می دهیم:
- حمل و نقل مواد غذایی
- حمل و نقل ظروف و سرویس دهی
- ذخیره سازی و مرتب سازی
- حمل و نقل تجهیزات سنگین
لیست مهم ترین تجهیزات سلف سرویس
تجهیزات سلف سرویس برای رستوران، فست فود ها و هتل و تالار مورد استفاده قرار می گیرد. با تجهیزات سلف سرویس مشتری می تواند غذا و نوشیدنی مورد علاقه خود را به اندازه ای که نیاز دارد، بردارد. از آن جایی که غذا از آشپزخانه به صورت مستقیم به میز مشتری ارسال نمی شود، بنابراین باید در محلی باشد که آن ها را گرم یا سرد نگهدارد. در این قسمت لیستی از تجهیزات سلف سرویس را به شما ارائه می دهیم:
- کانتر و شمارنده حرارتی گرم
- کانتر و شمارنده حرارتی سرد
- کانتر قاشق و چنگال
- شف اند دیش
- کانتر سلف سرویس ساده
- بن ماری حرارتی
- فواره های آبخوری
- خنک کننده
- سینک برای شستن دست ها
- میز پرداخت
- میز خدماتی
- استخرج کننده و تهویه مطبوع
لیست مهم ترین تجهیزات برودتی آشپزخانه های صنعتی
تجهیزات برودتی در آشپزخانه ها نقش مهم و حیاتی در حفظ ایمنی و کیفیت مواد غذایی دارند. این تجهیزات برای حفظ درجه حرارت مناسب غذا، سرمایش، یخ زدایی و نگهداری از مواد غذایی با درجه دمایی مناسب و طولانی مدت مورد استفاده قرار می گیرند. هر کدام از این تجهیزات برودتی کاربرد خاص خود را دارند و بدون آن ها ممکن نیست که بتوان در آشپزخانه های صنعتی تازگی مواد غذایی را حفظ کرد و از آن ها نگهداری کرد. در این قسمت لیستی از تجیهزات برودتی آشپزخانه های صنعتی را به شما ارائه می دهیم:
- یخچال های صنعتی
- فرزیرهای صنعتی
- کابینت های یخ زدایی
- فریزرهای سریع
- منابع سرمایشی متنوع
- سردخانه های صنعتی
- یخچال زیر گریلی
- فریزر زیر گریلی
- یخ ساز صنعتی
لیست تجهیزات فست فود در آشپزخانه های صنعتی
به طور کلی تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود بسته به ماهیت کسب و کار و همچنین نوع آن، ممکن است متفاوت باشد. اما در زیر لیستی از این تجهیزات را به شما ارائه می دهیم تا مهم ترین تجهیزات آشپزخانه فست فود آشنا شوید:
- جوجه گردان
- فر پیتزا
- شوتینگ سیب زمینی، ساندویچ، پیراشکی
- سرخ کن صنعتی
- تاپینگ پیتزا
- خمیر پهن کن
- گریل صنعتی
لیست تجهیزات لاندری
تجهیزات لاندری شامل دستگاه هایی می شود که برای شستشو، خشک کردن، اتو کردن و سایر عملیاتی که مربوط به لباس ها است به کار می رود. این دستگاه ها برای استفاده های صنعتی در هر نوع مکانی که صنعتی است، مورد استفاده قرار می گیرد. در این قسمت لیستی از تجهیزات لاندری را به شما ارائه می دهیم:
- ماشین لباسشویی صنعتی
- ماشین خشکشویی صنعتی
- اتو غلطک صنعتی
- سیستم پرس لباس
- سیستم پاک کننده ای خشک
- سیستم جمع آوری و حمل لباس
- سیستم کنترل و مدیریت