خبرگزاری کار ایران

5 نکته کاربردی که برای خرید چراغ خطی باید بدانید!

5 نکته کاربردی که برای خرید چراغ خطی باید بدانید!
کد خبر : ۱۳۹۳۹۸۶

 

چراغ خطی یا لاین نوری محبوبیت بسیاری برای نورپردازی ویلا و فضای مسکونی، فضای اداری و دفتر و حتی فروشگاه‌ها پیدا کرده‌است. با استفاده از امکان سفارشی‌سازی چراغ خطی بر اساس شکل و ابعاد، می‌توانید از نورپردازی خطی در هر فضایی استفاده کنید. له دلیل تنوع زیاد چراغ خطی و فرایندهای سفارشی‌سازی آن، ممکن است تا بدون داشتن اطلاعات اولیه مناسب یا بدون مشاوره، انتخاب نادرستی داشته‌باشید. بنابراین مهم است تا قبل از خرید نور خطی به نکات زیر توجه کنید:

 

تفاوت چراغ خطی ماژولار و غیر ماژولار

یک مسئله مهم در رابطه با چراغ خطی، شیوه نصب و نگهداری آن است. اگر لاین نوری به صورت یک نوار ال ای دی با ریسه‌ای باشد، در صورت سوختن باید منبع نور چراغ خطی خود را به صورت کامل تعویض کنید. مسلما این اتفاق، فرایند کم هزینه و کم دردسری هم نخواهد بود. راه حل این چالش، استفاده از چراغ خطی ماژولار است. در لاین نوری ماژولار منبع نور به صورت یک تکه یا ریسه‌ای نیست بلکه در بردهای جداگانه و متصل به هم (ماژول) قرار گرفته‌است. بنابراین اگر یک چیپ یا یک بخش از منبع نوری چراغ دچار سوختگی شود، می‌توان به راحتی ماژول یا برد مربوطه آن را به سهولت و با هزینه اندک تعویض نمود. البته باید به این نکته توجه داشت که هر ماژولی برای چراغ خطی خوب نیست. در مورد دوم، این نکته را توضیح داده‌ایم.

 

2- ماژول جریان ثابت یا ماژول ولتاژ ثابت؟

در بین انواع چراغ لاینری دو مدل سیستم عملکرد چراغ وجود دارد که ولتاژ ثابت و جریان ثابت است. اگر بخواهیم به صورت خلاصه به تفاوت این دو روش اشاره کنیم، نمودار زیر بهترین راه نمایش این تفاوت است:

 

ماژول جریان ثابت استاندارد زاگا

 

ماژول ولتاژ ثابت

 

عدم افت نور

 

امکان افت نور در طول خط نوری با وجود مقاومت الکتریکی

 

طول عمر بالا

 

کاهش طول عمر قطعات به دلیل حرارت

 

قابلیت جایگزینی با تمامی ماژول‌های استاندارد زاگا

 

نیاز به جست و جو برای تهیه ماژول مشابه در صورت سوختن

 

حرارت کم

 

حرارت زیاد به دلیل استفاده از مقاومت الکتریکی

بنابراین می‌توان به راحتی نتیجه گرفت که با استفاده از ماژول جریان ثابت استاندارد زاگا، می‌توانید بدون نگرانی از افت کیفیت یا نور چراغ خطی خود به نورپردازی بپردازید.

3- به عرض پروفیل چراغ خطی و نور خروجی آن دقت کنید.

هنگام انتخاب چراغ خطی حتما این نکته را مد نظر داشته‌باشید که عرض بیشتر پروفیل چراغ خطی الزاما به معنی نور بیشتر آن نیست زیرا ممکن است در پروفیل‌هایی با عرض‌های مختلف، از یک منبع نور استفاده شده‌باشد. همچنین باید توجه داشته‌باشید که الزاما، توان بالاتر چراغ خطی نشان‌دهنده نور بیشتر آن نیست بلکه برای سنجش نور خروجی باید به فاکتورهای دیگر نظیر راندمان نوری (Lm/W) نیز توجه داشته‌باشید.

4- شاخص نمود رنگ یا CRI چراغ، وضوح رنگی فضای شما را تعیین می‌کند

شاخص نمود رنگ یا CRI چراغ خطی یعنی چقدر چراغ خطی شما در نمایش رنگ‌های واقعی اجسام زیر نور خورشید، قدرت دارد. هرچه این عدد بالاتر و به صد نزدیک‌تر باشد، یعنی چراغ بهتری از نظر نمود رنگی و کیفیت نور دارید.

5- برای سفارش چراغ خطی حتما از مشاوره تولیدکننده چراغ خطی استفاده کنید

همه تولیدکنندگان چراغ خطی موظف هستند تا اطلاعات کامل محصول مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار دهند. بنابراین در گرفتن دیتاشیت، کاتالوگ، مشاوره طراحی نورپردازی و دریافت جزییات اجرایی، زمان بگذارید تا همه را از تولیدکننده چراغ خطی دریافت کنید و با مطالعه آن‌ها، بهترین چراغ خطی را برای فضای خود انتخاب کنید.

در این خصوص کارشناسان اکووات در هر مرحله از پروژه نورپردازی فضای شما، از طراحی اولیه و پیش نمایش 3D نورپردازی فضا تا روشنایی نهایی و نصب چراغ خطی در کنار شما خواهند بود. به این ترتیب برای مشاوره نورپردازی، سفارش و خرید چراغ خطی و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص انواع لاین نوری، با شماره تماس 58642-021 تماس بگیرید.

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز