سفارش خوشمزهترین بزقرمه های کرمان در کمترین زمان تنها با چند کلیک ساده
![سفارش خوشمزهترین بزقرمه های کرمان در کمترین زمان تنها با چند کلیک ساده](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/F1d8oV0cl5uR/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pl4d4FTm7Rqr7otfNPZWXfo,/058.jpg)
بزقرمه یکی از خوشمزهترین و لذیذترین آبگوشتهای اصیل و سنتی ایرانی است که اصالت آن به شهر کرمان برمیگردد. بزقرمه شباهت زیادی به بزباش دارد و در بسیاری از رستورانهای غذای ایرانی و سنتی کرمان و حتی شهرهای دیگر ایران نیز سرو میشود.
بزقرمه جزو محبوبترین غذاهای سنتی کرمانی شناخته میشود که در شهرهای دیگر ایران هم تهیه و طبخ شده و طرفداران زیادی دارد. این غذا فقط در 90 دقیقه تهیه و طبخ خواهد شد.
بزقرمه کرمان
بزقرمه علاوه بر طعم و مزه بینظیر، بسیار مقوی است و مواد مغذی مختلفی دارد. اگر شیوه تهیه این غذای کرمانی را بیاموزید و هفتهای حداقل یک بار این غذا را تهیه و نوشجان کنید، در واقع به برنامه زندگی خود یک غذای فوقالعاده مقوی اضافه کردهاید که موجب حفظ سلامتیتان میشود.
طرز تهیه آبگوشت بزقرمه کرمان اصیل
اطلاعات تکمیلی آبگوشت بزقرمه کرمان بهترتیب زیر است:
تعداد نفرات |
4 نفر |
زمان آمادهسازی |
30 دقیقه |
زمان پخت |
90 دقیقه |
میزان سختی |
متوسط |
در تهیه بزقرمه نیاز به مواد اولیه زیادی نیست؛ در این غذای کرمانی برخلاف بزباش گوجهفرنگی کاملا حذف میشود. حالا در ادامه لیست مواد اولیه بزقرمه را برایتان قرار میدهیم:
گوشت گوسفندی |
500 گرم |
پیاز |
1 عدد |
نخود |
1 پیمانه |
آب |
2 لیوان |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه |
به میزان لازم |
کشک غلیظ |
1 پیمانه |
نعنا و ترخون خشک |
1 قاشق غذاخوری |
سیر |
3 حبه |
برای تهیه این غذای خوشمزه و اصیل کرمانی باید طبق مراحلی که در ادامه میگوییم، پیش بروید:
- ابتدا نخودها را کاملا بشویید تا تمام آلودگیهای سطحشان از بین برود. حالا اجازه دهید که نخودها به مدت 1 شب داخل آب بمانند تا نفخشان گرفته شود و بافتی نرمتر و بهتر داشته باشند. در طی شب باید چندین بار آب نخودها عوض شود.
- پیازها را نگینی و گوشتها را مکعبی خرد کنید.
- قابلمهای را روی گاز بگذارید و کمی روغن داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود، سپس پیازها را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا بافتی نرم و سبک پیدا کنند.
- اکنون نوبت اضافهکردن گوشتها به قابلمه است. گوشتها را تا وقتی که رنگشان کاملا تغییر نکرده، تفت دهید.
- فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و خوب مواد را تفت دهید تا بوی خامی ادویهها نیز گرفته شود.
- سیرها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس سیرها را بههمراه ترخون و نعنا داخل قابلمه بریزید و تفت دهید تا مواد عطروبوی بهتری بگیرند. البته در این مرحله باید شعله گاز کمتر شود، چون سبزیجات خیلی زود میسوزند.
طرز پخت بزقرمه کرمان
- نخودها را به ترکیبتان اضافه کنید.
- اکنون داخل قابلمه آب بریزید و اجازه دهید مواد برای 90 دقیقه کاملا پخته شود. بعد از گذشت این زمان بافت گوشتها و نخودها را بررسی کنید، اگر نیاز بود اجازه دهید مواد زمان بیشتری بپزند.
- بعد از پخت کاملا مواد، زیر شعله گاز را خاموش کنید.
- اکنون شروع به کوبیدن مخلوط بزقرمه با گوشتکوب کنید.
- بعد از لهشدن مواد، کشک و نمک را به آنها بیفزاید و دوباره گاز را روشن کنید.
- با گرمشدن کامل بزقرمه، میتوانید آن را از روی شعله گاز بردارید و داخل ظرف مناسبی بریزید.
روش تهیه بزقرمه کرمان
اکنون بزقرمهتان آماده است و میتوانید این غذای کرمانی را با نان و سبزی نوشجان کنید. اگر حوصله طیکردن مراحل پخت غذا را ندارید، با مراجعه به اپلیکیشن اسنپ فود میتوانید بهترین رستورانهای غذاهای سنتی کرمان را بیاید و از طریق آنها یک بزقرمه خوشمزه و خوشعطروبو را سفارش دهید.
طرز تهیه بزقرمه کرمان با مرغ
اگر جزو طرفداران گوشت قرمز نیستید، پس میتوانید از گوشت مرغ در تهیه بزقرمه استفاده کنید. برای تهیه بزقرمه کرمانی با گوشت مرغ نیاز به طی کردن مراحل متفاوتی ندارید! کافیست همان مراحل قبلی را منتهی با گوشت مرغ طی کنید تا غذا آماده شود.
برای تهیه بزقرمه با مرغ پیشنهاد میدهیم از گوشت ران استفاده کنید. گوست رانی چربی بیشتری نسبت به سینه دارد و آبگوشت را غلیظتر میکند.
طرز تهیه بزقرمه با بادمجان
برای تهیه بزقرمه با بادمجان به مواد اولیهای که در ادامه میگوییم، نیاز دارید:
گوشت گوسفند |
500 گرم |
کشک |
2 قاشق غذاخوری |
پیاز |
1 عدد |
بادمجان |
5 عدد |
چغندر |
1 عدد |
خیار |
4 عدد |
نخود |
200 گرم |
لوبیا سفید |
100 گرم |
سیبزمینی |
1 عدد |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه |
به مقدار لازم |
حالا کافیست طبق مراحلی که در ادامه میگوییم، پیش بروید تا بزقرمه با بادمجان را تهیه کنید:
- نخود و لوبیا را کاملا بشویید و بگذارید یک شب در آب بمانند. آب را چندین بار در طی شب عوض کنید.
- پیازها را بههمراه گوشت خام خرد کنید و داخل قابلمه با روغن تفت دهید. در این حین زردچوبهها را نیز به مواد بیفزایید.
- داخله قابلمه آب بریزید تا جایی که مواد کاملا به زیر آب بروند. اکنون سیبزمینیها را نیز به قابلمه اضافه آن را روی شعله گاز بگذارید.
- بادمجانها را پوست بگیرید و کاملا سرخ کنید.
- اکنون چغندرها را نیز پوست بگیرید و کف یک ماهیتابه بچینید و سپس بادمجانها را روی آنها بگذارید.
- کمی از آب داخل قابلمه را در ماهیتابه بریزید و سپس درب ماهیتابه را بگذارید تا چغندرها و بادمجانها کاملا پخته شوند.
- وقتی مواد داخل ظرفها کاملا پخته شدند. مقداری از چغندرها و بادمجانها را برای تزیین کنار بگذارید و مابقی را بههمراه گوشت و نخود بکوبید.
- حالا مواد را داخل یک ظرف بگذارید و اطرافشان را با چغندر و بادمجان تزئین کنید. خیار ریزشده نیز برای تزیین بزقرمه بسیار مناسب است. کمی کشک نیز روی مواد بزقرمه بریزید.
اکنون بزقرمه کرمانی با بادمجان آماده است و میتوانید این غذای خوشمزه را نوشجان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه خورش بزقرمه
بزقرمه فقط یک آبگوشت نیست! شما میتوانید از این غذای کرمانی به عنوان خورش نیز استفاده کنید. برای این کار کافیست تا مواد را نکوبید و اجازه دهید آب بزقرمه غلیظتر شود.
خورش بزقرمه کرمان
این خورش را میتوانید در کنار برنج سرو کنید و خاطرهای زیبا و ماندگار از پذیرایی برای مهمانانتان به ارمغان بیاورید.
بزقرمه، غذای مخصوص کرمان که طعمی عالی دارد
اکنون روشهای مختلف طرز تهیه بزقرمه کرمانی را میدانید. شما میتوانید برای تهیه این غذا طبق دستورهای پختی که در این مطلب آوردیم، پیش بروید. اگر حوصله درستکردن غذا ندارید یا بههردلیلی نمیتوانید بزقرمه را داخل منزل بپزید، به اپلیکیشنهای سفارش اینترنتی غذا کرمان مراجعه کنید که از جمله آنها میتوان به اسنپ فود اشاره کرد. در این اپلیکیشنها میتوانید با چند کلیک ساده انواع بزقرمه را سفارش دهید و بعد از گذشت زمانی کوتاه آن را درب منزل تحویل بگیرید.