خبرگزاری کار ایران

کیمیاگران سرزمینم ایران

کیمیاگران سرزمینم ایران
کد خبر : ۱۳۶۹۵۰۱

عبدالرحیم صاحب الفصول مستند سازی که در این هشت سال گذشته به صورت جدی برروی گردشگری خوراک های ایرانی متمرکز شده است و تعداد دویست عنوان با مجموعه مستندهای ( طعم سفر) ،( بسیار سفر باید) ،( خوراک های ایرانی)،( ماچله) و بالغ بر سیصد عنوان از خوراکهای ایرانی را که تعدادی از آنها بسیار خاص هستند را مستند سازی کرده است که این اتفاق در نوبه خود بسیار ویژه و منحصر بفرد است وزنگی را به صدا در می آورد که به صنعت گردشگری غذا در ایران توجهی جدی تر شود .

صاحب الفصول در مستندهایش تلاش کرده است که در گردشگری و صنعت توریسم تمرکز را از روی یک منطقه برداشته و با بیان تصویری گردشگر را به واسطه خوراکهای ایرانی به تمامی مناطق هدایت کند و ظرفیت هر منطقه را با معرفی اقامتگاهها ، بستر فرهنگی هر منطقه ، آداب ورسوم، مناطق دیدنی واز همه مهمتر خوراکهای محلی زمینه ای ویژه را به گردشگران هدیه کند و در مستندهایش مخاطب را با خود هم تجربه می کند عبدالرحیم صاحب الفصول مستندسازی است که با استفاده از فرم و محتوایی که مورد توجهش بوده با تکنیک  مستندهای تعاملی  با مخاطب ارتباطی صمیمی و درهم آمیخته پیدا کند تا قبل از آن که گردشگر به آن منطقه سفر کند اول به واسطه تصاویر تجربه کند و سپس برنامه سفر را ترتیب دهد که همه مستندهایی که نام برده شده است از شبکه های سراسری و شبکه های استانی پخش شده اند و آخر ین مجموعه که در انتظار پخش می باشد ماچله که مجموعه ای مفصل در ده قسمت از استان بوشهر است که در این مجموعه بالغ بر صد عنوان خوراک معرفی شده است از این رو مستندساز با استفاده صحیح از دوربین و تدوین مناسب و موسیقی های خاص هر منطقه و ترکیب بندی جذاب در صحنه که بر گرفته از جغرافیا ، معماری و پوشش لباسی هر منطقه می باشد سعی بر توسعه این فرهنگ و میراث ناملموس گذاشته است و همانند باد مارا از منطقه ای به منطقه دیگر می برد از تجربه ای به تجربه دیگر ، دریک سو تجربه پختن خورش فسنجان که کهن ترین خوراک ایرانی است با اردک و گردو ودر گوشه دیگر ایران با همان خورش با پسته و خروس ویا در جنوب کشور ماهی شکم پر پیچیده در برگ نخل ودر زیرآتش و در شمال کشور ماهی شکم پر در میان سفال وزیر آتش واین است هنر

کیمیاگران سرزمینم ایران

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز