خبرگزاری کار ایران

آشنایی با وکیل قصور پزشکی و کلاهبرداری ارز دیجیتال موسسه حقوقی صدرا

آشنایی با وکیل قصور پزشکی و کلاهبرداری ارز دیجیتال موسسه حقوقی صدرا
کد خبر : ۱۳۳۱۲۰۱

پزشکان از حیث درمان بیماران دارای وظیفه خطیر و مهمی می باشند به نحوی که خطا و قصور آنان در امر طبابت می تواند برای آنان مسئولیت های مدنی و کیفری خاصی را به موجب قوانین و مقررات مربوطه به دنبال داشته باشد.

مطابق با قانون مجازات اسلامی منظور از قصور پزشکی مواردی چون بی احتیاطی، بی مبالاتی، بی مهارتی، بی توجهی و عدم رعایت نظامات دولتی می باشد. وکیل قصور پزشکی در چنین پرونده هایی می تواند نقش مهم و موثری ایفا کند و به وکالت از طرف شخص بیمار یا پزشک با دفاع از ادله و مستندات قانونی زمینه ی احقاق حقوق موکل خویش را فراهم آورد. در این نوشتار با توجه به اهمیت بحث قصور پزشکی در دعاوی و پرونده های پزشکی شما را با نقش وکیل متخصص جرایم پزشکی بیشتر آشنا خواهیم کرد.

قصور پزشکی

رفتار پزشک در راستای معالجه بیمار و قصور یا اشتباه او می تواند یا ناشی از یک تخلف باشد یا یک جرم پزشکی مقرر شده در قانون. اصولا مواردی که در آیین نامه انتظامی رسیدگی به تخلفات صنفی و حرفه ای شاغلین حرفه های پزشکی مقرر شده است از جمله موارد تخلف پزشک محسوب می شود. برای مثال می توان به مواردی مانند سهل انگاری در انجام وظیفه و عدم رعایت موازین علمی و شرعی، افشای اسرار بیماران و… اشاره کرد

طبیعتا تفکیک موارد تخلف از جرم پزشکی در خصوص قصور پزشک در امر طبابت از حیث حقوقی آثار مهمی خواهد داشت. یکی از آثار مهم این تفکیک در خصوص مرجع صالح به رسیدگی قضایی در امر قصور پزشکی است دیگر آن که نوع اتهام می تواند از حیث مجازات قانونی تفاوت هایی داشته باشد. در مواردی مطابق با قانون علاوه بر طرح دعوای کیفری در خصوص مسئولیت پزشک در جرایم پزشکی که با قصور پزشک رخ داده است، امکان مطالبه خسارات و ضرر و زیان های مادی و معنوی بیمار نیز وجود دارد که در این زمینه مشورت با وکیل قصور پزشکی بسیار راهگشا و مفید فایده خواهد بود.

در خصوص جرایم پزشکی که با قصور پزشک ارتکاب می یابد می توان به مواردی چون عدم تشخیص درست و عدم مراقبت بعد از عمل جراحی اشاره کرد. از آنجا که مقررات مربوط به مسئولیت پزشک به صورت پراکنده در قوانین و مقررات بیان شده است حضور وکیل قصور پزشکی به سبب احاطه و اشراف کامل او به این دسته از مقررات و همچنین آشنایی او با رویه قضایی مراجع صالح به رسیدگی به جرایم و تخلفات پزشکی می تواند بسیار کمک کننده باشد.

طرح شکایت و رسیدگی

مطابق با قانون رسیدگی به دعوا نیازمند طرح شکواییه است.در خصوص مرجع صالح به رسیدگی در موارد قصور پزشکی با بررسی پرونده مربوطه مراجع مختلفی چون سازمان نظام پزشکی و دادسرای مخصوص پیگیری جرایم پزشکی می باشد. توجه داشته باشید که تنظیم شکواییه و ارائه ادله و مستندات و مدارک قانونی جهت احقاق حقوق شاکی نقش بسیار موثری دارد به همین خاطر توصیه ما این است که از همان ابتدای کار با وکیل قصور پزشکی در خصوص چگونگی طرح و پیگیری دعوا مشورت کنید. در برخی از موارد بسیار دیده شده است که اشخاص به سبب عدم آگاهی از تشریفات تنظیم شکواییه و چگونگی پیگیری دعوا در مراجع صالح به رسیدگی با تضییع حقوق خود و بعضا پیچیده تر شدن فرآیند دادرسی کیفری یا حقوقی مواجه شده اند. حضور وکیل قصور پزشکی این مزیت را دارد تا شما را از مواجهه با بن بست های دادرسی دور نگه دارد و در سریع ترین زمان ممکن بدون اطاله دادرسی موجبات احقاق حقوق از دست رفته شما را فراهم آورد.

وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال

امروزه در بین مردم خصوصا جوانان بحث سر سرمایه گذاری می باشد و همین امر سبب شده است که صحبت از ارزهای دیجیتال و رمز ارزها بسیار زیاد باشد. با رشد زیاد رمزهای دیجیتال امروزه افراد بسیار زیادی در سراسر جهان معاملات و مبادلات زیادی را از این طریق برای حفظ پول خود انجام می دهند یا به امید سود زیاد روی به این تجارت و این روش سرمایه گذاری می آورند. شاید شما هم در صفحات مجازی مانند اینستاگرام اصطلاحاتی را مانند: توکن، بیت کوین، لایت کوین، رمز ارز، کلاهبرداری پانزی و … را شنیده باشید. چنین اصطلاحاتی مرتبط با ارزهای دیجیتال مانند بورس و داد ستدهای مالی می باشد. افزایش این روش سرمایه گذاری ها امروزه سبب شده است که جرایم مالی زیادی مانند: کلاهبرداری، سرقت و … نیز در این عرصه صورت گیرد. در چنین شرایطی وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال می تواند به شما عزیزان کمک کند. اگر دوست دارید اطلاعات مفید تری در زمینه وکیل کلاهبرداری ارز دیجیتال و نحوه کلاهبرداری و … کسب کنید؛ توصیه ما به شما همراهان گرامی این است که تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

آشنایی با وکیل قصور پزشکی و کلاهبرداری ارز دیجیتال موسسه حقوقی صدرا

منظور از ارز دیجیتال چیست؟

ارزهای دیجیتال در اواخر دهه ۹۰ میلادی در شرکت دیجی کش ایجاد شد. به این دلیل به این ارزها، ارزهای دیجیتال گفته می شود زیرا این پول ها با استفاده از علم رمزنگاری ایجاد شده است! رمزنگاری ارزهای دیجیتال سبب شد تا بتوان از آن ها برای بانک ها شرایط انتقال ارزش پولی را به صورت الکترونیکی ایجاد کرد.

به طور کلی ارز دیجیتال یا همان پول الکترونیکی به ارزی گفته می شود که ذخیره و انتقال آن بر خلاف واسطه های فیزیکی مانند: سکه و اوراق بانکی، به صورتی مجازی و الکترونیکی انجام شود و به صورت یک دیجیتال در اینترنت تبدیل شود. به طور کلی ارز دیجیتال یک نوع پول مجازی می باشد که در طراحی آن از فناوری رمزنگاری استفاده شده است.

در انتها لازم به ذکر می باشد که پول های الکترونیکی یا همان ارزهای دیجیتال مانند پول های بدون پشتوانه (طلا و نقره) قابل مبادله و خرید فروش آنلاین است. توجه داشته باشید که ارز دیجیتال مانند ارزهای فیزیکی می تواند مورد استفاده قرار گیرد با این تفاوت که ارزهای دیجیتال مانند پول فیزیکی نمی باشد و می توان از آن در درون شبکه های اجتماعی، بازی و … نیز استفاده کرد.

پایان رپرتاژ آگهی

منبع:sadrains.ir

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز