تشخیص چای اصل| راه های تشخیص چای تقلبی
در این محتوا قصد داریم راه های تشخیص چای اصل ایرانی از چای های تقلبی را به شما آموزش دهیم.پس تا انتها محتوا همراه ما باشید
تشخیص چای اصل
چای یکی از پر طرفدارترین نوشیدنیها در کشور ایران است. بسیاری از ایرانیان با نوشیدن این محصول احساس شادابی و نشاط پیدا کرده و قادر به انجام فعالیتهایشان خواهند بود. این افراد ترجیح میدهند از میان انبوه چایهای موجود در بازار به خرید چای ایرانی خوب، اصیل و با کیفیت دست بزنند تا طعم و عطر واقعی این نوشیدنی را احساس کنند.
این دسته از علاقهمندان به نوشیدن چای، باید با راههای تشخیص چای سبز اصل و یا چای سیاه مرغوب از محصولات تقلبی و بی کیفیت آشنا باشند تا خریدی مناسب را تجربه کنند. در این مقاله به روشهای تشخیص چای اصل ایرانی از چای تقلبی اشاره خواهیم کرد. پس اگر این موضوع برای شما هم دغدغهای به وجود آورده با ما همراه باشید . برای خرید چای لاهیجان اصل و با کیفیت به سایت نورجعفری مراجعه نمایید.
تشخیص چای اصل ایرانی
همانطور که میدانید در حال حاضر تعداد زیادی از افراد سودجو و کلاهبردار در بازار مشغول به فعالیت هستند که چایهای غیر اصل و تقلبی خود را با عنوان کالای اصل و مرغوب در اختیار متقاضیان قرار میدهند.
بسیاری از این افراد به محصولات خود رنگ و اسانسهای شیمیایی اضافه میکنند که سلامت انسانها را با تهدید مواجه میسازد. پس تشخیص چای اصل و مرغوب ایرانی از چای تقلبی و غیر اصل ضرورت اساسی دارد. برای اینکه بتوانید چای اصل را از محصولات غیر اصل تشخیص دهید میتوانید از راهکارهای مختلفی کمک بگیرید.
آزمون چای اصل ایرانی با آب سرد
برای انجام این کار باید پیش از هر اقدامی نوعی چای اصل و یک نوع چای تقلبی فراهم سازید و از دو لیوان آب سرد هم کمک بگیرید. در هر کدام از لیوانهای آب سرد فراهم شده، یکی از انواع این چایها را بریزید تا متوجه تفاوتهای میان چای اصل ایرانی و غیر اصل شوید.
حالا باید به چند فاکتور هم توجه داشته باشید که در ادامه به شرح مختصر این فاکتورها خواهیم پرداخت .
توجه به میزان ته نشینی برگههای چای
اگر چای ریخته شده در لیوان آب سرد از نوع تقلبی و یا غیر اصل فراهم شده باشد برگههای آن پس از ریخته شدن در لیوان آب سرد، شروع به ته نشین شدن خواهند کرد.
پس مشاهده میکنید که با سرعتی بالا به ته لیوان رفته و در آنجا خواهند نشست. در حالی که چای اصل ایرانی به راحتی در لیوان آب سرد ته نشین نخواهد شد.
توجه به رنگ مصنوعی چای
یکی از فاکتورهای مهم تشخیص چای مرغوب ایرانی از نوع غیر مرغوب، توجه به نحوه رنگدهی چای و سرعت این فرآیند است. برای این آزمایش نیز برگههای دو نوع چای مرغوب و غیر مرغوب را در لیوان آب سرد بیندازید.
اگر چایهای مورد نظر از نوع تقلبی و یا غیر اصل باشند با سرعتی بسیار بالا و به محض وارد شدن به لیوان آب سرد شروع به رنگدهی خواهند کرد. رنگ این نوع چای با سرعتی بالا در لیوان پخش شده و تا زمانی که این فرآیند تکمیل شود ادامه پیدا میکند.
در حالی که اگر چای شما اصل بوده و از مرغوبیت کافی هم برخوردار باشد با ریخته شدن در لیوان آب سرد دچار رنگدهی نخواهد شد. حتی اگر رنگدهی هم داشته باشد این اتفاق با سرعت بالایی نخواهد افتاد. در واقع باید مدت زمانی طولانی طول بکشد تا چای اصل و مرغوب به رنگ دهی بیفتد .
حل شدن در آب سرد
اگر میخواهید به تشخیص چای اصل ایرانی از نوع غیر اصل دست بزنید میتوانید این راهکار را نیز امتحان کنید. برای اجرای این روش نیز برگههای چای را در درون لیوان آب سرد بیندازید و کمی تأمل کنید.
به این نکته دقت داشته باشید که چایهای غیر اصل و تقلبی در آب سرد امکان حل شدن دارند. در حالی که این اتفاق برای چای اصل و باکیفیت نخواهد افتاد. چای ایرانی مرغوب و اصیل، در آب سرد به هیچ عنوان حل نشده و میتوانید از این فاکتور به عنوان یک ملاک تشخیص اساسی برای تعیین اصالت چای استفاده کنید.
در حال حاضر چایهای ایرانی اصیل و مرغوب از قیمت پایینتری نسبت به بسیاری از چایهای خارجی و غیر اصل برخوردار شدهاند. با اینکه از نظر کیفیت و مرغوبیت در حد بسیار بالایی قرار دارند .
آزمونهای دیگر برای تشخیص چای اصل و مرغوب ایرانی
میتوانید چای مورد نظر خود را دم کنید. سپس آن را در یک فنجان و یا استکان بریزید. چیزی در حدود یک ساعت صبر کنید تا چای در تماس با هوای محیط خود قرار بگیرد.
بعد از گذشت این مدت زمان چای را بررسی نمایید. اگر رنگ آن با گذشت این مدت زمان سیاه یا کاملاً تیره شده، متوجه خواهید شد که در این نوشیدنی از انواع مختلف مواد رنگی و شیمیایی استفاده شده است. این مواد در اثر تماس با اکسیژن و یا هوای موجود در محیط به واکنش شیمیایی دچار شده و رنگی تیره و یا سیاه پیدا کردهاند.
در حالیکه چای اصل و باکیفیت در تماس با هوای محیط دچار تغییر و تبدیلات شیمیایی نشده و ثابت و خوشرنگ باقی خواهند ماند که این عامل نیز نشاندهنده این است که در فرایند تولید آنها از مواد رنگی و یا شیمیایی استفاده نشده و این محصولات کاملا ارگانیک و طبیعی هستند.
نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که این گونه تغییر و تبدیلات شیمیایی در بدن مصرف کننده نیز صورت خواهند پذیرفت. یعنی مواد شیمیایی و رنگی که در چایهای غیر اصل و تقلبی وجود دارند میتوانند در دستگاه و سیستم گوارش شما نیز این واکنشها را انجام دهند. به همین دلیل مصرف این محصولات در طولانی مدت بدن را با آسیبهای جدی مواجه خواهد ساخت.
شما میتوانید با توجه به مدت زمان دم کشیدن چای نیز از اصالت و کیفیت آن مطمئن شوید. لازم است بدانید که چای اصل و خوب برای دم کشیدن به مدت زمانی در حدود ۲۰ دقیقه نیاز دارد. در حالیکه چایهای غیر اصل به دلیل رنگ دهی بالایی که دارند بلافاصله دم کشیده و مصرف میشوند.
یکی دیگر از آزمونهایی که میتوانید برای تشخیص چای سبز اصل و یا چای سیاه ایرانی مرغوب از نمونههای غیر مرغوب انجام دهید این است که چای دم کشیده را درون یک استکان و یا لیوان شیشهای بریزید و ۲۴ ساعت صبر کنید.
اجازه دهید چای درون لیوان و استکان باقی بماند. بعد از گذشت این مدت زمان چای را بررسی کنید. اگر سیاه شده و یا ته نشین شده باشد، نشان دهنده تقلبی بودن آن است. از سوی دیگر چای تقلبی و غیر اصل به سختی از روی استکان و یا لیوان پاک خواهد شد چرا که رنگهای آن مصنوعی هستند.
خرید از فروشگاه، فروشنده و تولیدکننده معتبر
با اینکه روشهای تشخیص چای اصل ایرانی، کاملاً ساده هستند با این حال ممکن است شما تمایلی به استفاده از این راهکارها نداشته و یا وقت و حوصله کافی برای انجام این آزمایشات را در اختیار نداشته باشید.
در این صورت بهترین کاری که میتوانید انجام دهید خرید چای اصل از یک فروشنده و یا واحد تولید کننده و توزیع کننده معتبر و با تجربه کافی است.
شما میتوانید از طریق کارخانه نور جعفری انواع چای سیاه وسبز تهیه فرمایید.در این صورت خیالتان بابت اصالت محصول خریداری شده، کیفیت و سلامت آن مطمئن خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده لیست چای اطلاع از قیمت و خرید چای سیاه به صفحه مربوطه مراجعه نمایید.