ایدههای جذاب برای نورپردازی با چراغ خطی روکار
چراغ خطی یکی از مینیمال و مدرنترین چراغهای امروزی است که در هر فضایی قابلیت نصب دارد. چراغ خطی به دلایل مختلف از جمله قابلیت سفارشی سازی در اشکال و ابعاد مختلف و همچنین نور با کیفیت و ظاهر مینیمال و مدرن خود بسیار مورد توجه معماران و طراحان قرار گرفت است.
چراغ خطی به صورت توکار، روکار و آویز قابلیت نصب دارد اما بارها پیش آمده که برای نورپردازی فضا، با چراغ خطی محدودیتهایی وجود داشته یا ممکن است بدنه چراغها به عنوان المانی از دکوراسیون فضا در نظر گرفته شده باشد. برای همه این موارد چراغهای خطی روکار از بهترین گزینهها هستند.
کدام چراغ خطی روکار را انتخاب کنیم؟
مسلما چراغ خطی که به آن نیاز دارید، باید نور مناسبی را تامین کند و کیفیت بالایی هم داشته باشد. باید گفت نور مناسب نوری است که چشمک و یا فیلیکر نداشته باشد و شاخص نمود رنگ بالایی( بیشتر از 90) داشته باشد تا رنگ واقعی اجسام در زیر نور چراغ نمایش داده شود، علاوه بر این نباید در طول خط نوری، پیوستگی رنگ و شدت نور دچار اختلال شود و یا به زیبانی ساده چراغ خطی در طوی خط نوری نباید نقاط تاریک و روشن داشته باشد.
در مورد کیفیت بالای چراغ هم باید گفت کیفیت متریال به کار رفته در بدنه و آلومینیومی بودن آن، کیفیت چیپ و ماژول و علاوه بر آن، اتصالات به کار رفته بسیار مهم هستند. هنگام خرید چراغ خطی روکار خود سراغ چراغهای خطی با استاندارد زاگا بروید چرا که همه موارد بالا در این چراغها رعایت شده و این چراغها بهترین چراغ خطی موجود در بازار هستند.
ایدههای نورپردازی سقف با چراغ خطی روکار
- برای نورپردازی سقف با چراغ خطی روکار، میتوانید از این چراغها در بین شیارهای سقفهای بافل چوبی استفاده کنید. ارتفاع بدنه چراغهای خطی معمولا کمتر از 10 سانتیمتر است، بنابراین قابل استفاده در میان این بافلها هستند.
- با استفاده از چراغ خطی و بدنه آلومینیومی آنها میتوانید به ایجاد جلوهای مدرنتر در فضا کمک کنید. این اتفاق در فضاهایی که برای نصب چراغ آویز ارتفاع کمی دارند و همچنین امکان نصب چراغ توکار در آنها نیست، راه حلی بسیار مناسب است.
- برای نورپردازی فضاهای بزرگ میتوانید به صورت ساخت سفارشی از اشکال هندسی متفاوت استفاده کنید. زاویه دار شدن خطوط نوری و یا ایجاد شکلهای مختلف هندسی مانند مربع، مستطیل یا خطوط L شکل، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. علاوه بر این با این کار میتوانید چشم افراد حاضر در فضا را از نقطهای به نقطهی دیگر هدایت کنید.
ایدههای نورپردازی دیوار با چراغ خطی
استفاده از چراغ خطی روی دیوار از جذابترین روشهای نورپردازی است. نور این چراغها به دلیل اینکه به صورت دیفیوز شده و غیر مستقیم میتابد، چشم را دچار خیرگی نمیکند و میتوان از آن بر روی دیوار هم استفاده کرد. نورپردازی دیوار با چراغ خطی هم میتواند برای روشن کردن یک قسمت خاص و یا نور اطراف لوگو و میز منشی به کار رود و یا میتواند به عنوان یک نور دکوراتیو یا عمومی باشد.
برای نورپردازی دیوار با چراغ خطی روکار نیز ایدههای بسیار زیادی وجود دارد. برای مثال میتوانید از این چراغها مانند نورپردازی سقف، روی دیوار هم با استفاده از وافلهای چوبی یا آلومینیومی جلوهای بسیار زیبا خلق کنید و یا در قسمتهایی از فضا که یک شیار یا فرورفتگی طولی مناسب جهت نصب چراغ خطی وجود دارد، مثل اطراف ستونهای گوشه دیوار، میتوانید از این چراغها استفاده کنید.
یکی دیگر از روشهای خاص و زیبای نورپردازی با چراغ خطی بر روی دیوار، ادامه دادن آن بر روی سقف است. بدلیل انعطاف و قابلیت زیاد چراغ خطی در سفارشیسازی، میتوانید در فضاهایی که محدودیت فضای کمتری دارد، چراغ سقفی را به چراغ دیواری وصل کنید و از سقف تا روی دیوار را با استفاده از یک چراغ خطی یکپارچه روشن کنید.
برای مشاوره رایگان فضای خود با استفاده از چراغ خطی با مشاورین و مهندسین نورپردازی اکووات در ارتباط باشید.