کارآفرینی در حوزه های ممتاز مرا تبدیل به مولتی میلیاردر کرد
یکی از بزرگ ترین افتخارات زندگی من این است که در حوزه های عالی و پول ساز زیر شروع به کارآفرینی کردم و در این راستا به ثروت های زیادی دست یافتم و در کنار آن به اشتغال افراد زیادی کمک کردم. اکنون به عنوان یک مولتی میلیاردر در این حوزه ها از شما می خواهم تا این محصولات پرکشش را بهتر بشناسید.
پاستا
در دو دهه گذشته، به دلیل تقاضای مصرف کنندگان آگاه از سلامت برای غذاهای کاربردی، تلاش های تحقیقاتی زیادی برای بهبود ارزش غذایی پاستا فتوچینی پستو با گنجاندن مواد غیر متعارف انجام شده است. این مواد میتوانند بر ویژگیهای تکنولوژیکی پاستا تأثیر بگذارند، اما تأثیرات سلامتی آنها همیشه اندازهگیری نمیشود بلکه استنباط میشود. این بررسی یک نمای کلی از پاستا اسفناج وگان تهیه شده از گندم دوروم ارائه می دهد که در آن بلغور تا حدی با طیف وسیعی از مواد (بخش جو، منابع فیبر غذایی، مواد تشکیل دهنده ماهی، گیاهان، اینولین، نشاسته های مقاوم، حبوبات، سبزیجات و عصاره های پروتئینی) جایگزین شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این محصول پیشنهاد می کنیم به سایت غلاتین مراجعه بفرمایید.
قیمت پنیر پیتزا
قیمت پنیر پیتزا بسته به کیفیت و مارک متفاوت می باشد. به طور کلی در ایران دو نوع پنیرپیتزا تولید می شود؛ نوع اول پاستافیلا یا همان موزارلاست که در حقیقت پنیر پیتزای اصلی و نوع دوم پنیر پیتزای پروسس است که چربی و پروتئین به کار رفته در آن منشاء لبنی (مانند روغن کره، کازئین و کازئینات) دارد؛ اما در نوع گیاهی آن، منشاء چربی، گیاهی و پروتئین آن لبنی است .پنیر موزارلا از مهم ترین محصولات خانواده پاستافیلا است و منشاء پیدایش آن جنوب ایتالیاست و در زبان ایتالیایی پاستافیلا به پنیرهای نرم و کشدار می گویند. وجه تمایز این نوع پنیر با پنیر پروسس در فرایند تولید آن (استفاده از پنیر اولیه یا مخلوط چند نوع پنیر) است.
قیمت پنیر پارمزان
قیمت پنیر پارمزان در صورت خرید عمده ای ارزانتر می باشد. پنیر پارمزان در انواع مختلف طعم وجود دارد که ممکن است تلخ، تند، شیرین و شور باشد و دارای بافتی بسیار سفت بوده و رنگ پنیر پارمزان به زرد تیره می باشد و این نوع پنیر مورد تاییدیه کشور اروپا بوده است. برای انجماد شدن پنیر پارمزان از مایه پنیر استفاده می شود که یکی از پر طرفدار ترین و پر مصرف ترین مایه پنیر، مایه پنیر حیوانی گاو می باشد و لازم به ذکر است که با خورد مقدار کمی از پنیر پارمزان می توانید مقدار زیادی مواد مغذی را جذب بدن خود کنید.