خامه قنادی رنگی را چگونه درست می کنند؟
ساخت خامه برای قنادی ها و شیرینی های مختلف، مراحل خاص خود را دارد که باید به دقت رعایت شود تا خامه خاصیت خود را از دست ندهد و شل نشود.
خامه های قنادی که برای تهیه دسر مخصوصا دسرهای میوه ای به کار گرفته می شوند با نام خامه لخته شده به فروش می رسند و برای تهیه آنها از خامه سنگین استفاده می کنند.
اگر بنا باشد تا برخی از نوشیدنیهای خاص، کیک و یا شیرینی را تهیه کنند محصولی به نام شیر خامه وجود دارد که ترکیبی از شیر و خامه است.فرانسویها در تهیه غذاها و شیرینیهای مخصوص به خود از خامه فریشه در سطح گسترده ای استفاده می کنند.تزئینات زیبا و فرمهای خاصی که بر روی انواع شیرینی و کیک مشاهده می کنید با کمک خامه غلیظ پدید آمده اند و در واقع چندان هم برای سلامتی مفید نمی باشد اما متاسفانه به دلیل شکل پذیری آسان از این مدل خامه بیش از سایرین استفاده می شود.نوع دیگری از خامه که برای تزئینات کیک مناسب است خامه دوبل نام داشته و چربی آن 50 درصد می باشد که باز هم به دلیل چربی بالا می تواند کلسترول خون را افزایش دهد.اگر بخواهیم مقداری از چربی خامه کم کنیم و آن را به حد 30 درصد کاهش دهیم خامه ویپینگ به دست می آید که فرم پذیری کمتری خواهد داشت.برای تزئین قهوه، اسپرسو، موکا و غیره که نیاز نداریم خامه پف کند حتما از خامه سبک استفاده خواهد شد.برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت آراد برندینگ مراجعه کنید.
خامه قنادی رنگی
شکل ظاهری که در تولید کیکها و شیرینیهای قنادی به کار می رود، مهمترین عامل برای فروش این محصول است، خامه های قنادی رنگی می تواند بیش از پیش به شکل ظاهری و زیبایی محصول کمک کند و عامل بسیار خوبی در فروش محصول گردد.
اولین و اصلی ترین موردی که در کیفیت و ساخت خامه قنادی رنگی باید مد نظر قرار گیرد این است که خامه نباید تحت عوامل مختلف شل شود و خاصیت خود را از دست بدهد، به همین دلیل بهتر است در تولید خامه قنادی از خامه پر چرب استفاده گردد، معمولا در تولید خامه قنادی از خامه سی درصد استفاده می کنند که بهترین مدل برای تولید خامه قنادی می باشد، نکته دیگر در تولید خامه قنادی این است که ظرفی که در آن خامه را فرم می دهید باید از جنس ظروف شیشه ای و یا فلزی و یا چینی باشد و همچنین دمای بالایی نداشته و کاملا سرد باشد، به این دلیل که اگر ظرف گرم باشد به هیچ عنوان خامه شکل نخواهد گرفت. برای فرم دادن خامه سعی شود که به همان اندازه که نیاز هست خامه فرم داده شود و از زیاد آن جلوگیری گردد، بهترین زمانی که می توان خامه را فرم داد زمانی هست که خامه را از فریزر خارج می کنید، در این زمان اطراف ظرف شروع به آب انداختن می کند که این زمان بهترین و مناسب ترین زمان برای فرم دهی خامه می باشد
خامه قنادی بدون شکر
یک نوع خامه شیر قنادی در سطح بازار وجود دارد که از طرفداران خاص و کمی برخوردار می باشد که این مدل از خامه قنادیها بدون شکر سفید نیز است، برای افرادی که از بیماری قند بالا رنج می برند می توان این مدل از خامه را استفاده نمود که به هیچ عنوان مضر هم نمی باشد.
بهتر است بدانید در تولید خامه قنادی بدون شکر مواد گیاهی نیز استفاده شده است که باعث می شود این نوع محصول از فواید خاصی هم نیز برخوردار باشد.یکی از فواید این مدل کالا در زمینه کاهش قند خون می باشد که به دلیل مواد گیاهی موجود در آن به قند خون نیز کمک بسیار زیادی خواهد کرد و همچنین این نمونه از خامه ها به سلامت دندان هم کمک می کند و لازم به ذکر است افراد دیابتی می توانند به راحتی از این نمونه محصول استفاده نمایند. اکثر افراد درباره تفاوت این دسته از خامه ها با سایر آن از متخصصین ما سوال خواهند پرسید که در پاسخ به آنها خواهیم گفت، در تولید این مدل کالا از شکر معمولی استفاده نخواهد شد و مواد طبیعی نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت که کاملا هم طبیعی نیز می باشد و نام این نوع ماده استویا خواهد بود که برخی از شرکتهای تولیدی هم از آن استفاده خواهند کرد.