ماهی قزل آلا یک گرمی جایگزین مناسب گوشت قرمز
تامین پروتئین مورد نیاز بدن از راه های مختلفی صورت می گیرد، پروتئین گیاهی مانند سویا و همچنین پروتئین های گوشتی مانند گوشت سفید مرع و گوشت ماهی روزانه برای بدن لازم و ضروری است
امروزه همه از خواص بی شمار ماهی ها اطلاعات داریم و می دانیم که به صورت عمده و ارزان هم پخش می شوند یکی از این ماهی های فوق العاده قزل آلا طلایی تازه است که در شهر تهران بسیار وجود دارد.
ماهی قزل آلا همانند ماهی سرخو جنوب یک نوع ماهی سرد آبی است که نام دیگرش را گل ماهی قرار دادن می توان گفت یک نوع ماهی آزاد است اما دم و باله بزرگ تری در برابر ماهی آزاد دارد ماهی های آزاد در آب های شیرین به دنیا می آیند و برای رشد و پرورش به اقیانوسها می روند و بعد از به بلوغ رسیدن کامل برای تخم گذاری و تولید مثل به آبهای شیرین باز می گردند و مراحل تخم گذاری را در آنجا طی می کنند.تا فرزندان خود رشد و نمو پیدا کنند این ماهیها در ماه های بهمن و اسفند شروع به تخم گذاری می کنند و مجددا به آبهای اقیانوس باز گردند این کار را هر ساله انجام می دهند و البته هستند ماهیهای که موقع تخم گذاری جان خود را از دست می دهند ماهی قزل آلا طولی بین 120 تا 150 سانتی متر دارد و ن آن حدودا به 5 تا 7 کیلو گرم می رسد و دارای گوشتی مقوی است. شرکت آراد برندینگ کوشیده است تا این ماهی مقوی و مورد نیاز را به صورت عمده در اختیار شما عزیزان قرار دهد و این امکان را برای شما فراهم کرده تا بتوانید این محصول را به صورت اینترنتی سفارش دهید تا در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید.
ماهی قزل آلا بزرگ
دلایل بسیار زیادی وجود دارد که نشان می دهد ماهی قزل آلا یکی از سالم ترین ماهیها جهت خرید می باشد که یکی از آنها این است که میزان آلاینده های طبیعی مانند: جیوه قرمز در این ماهی بسیار پایین تر می باشد.هنگامی که ماهی را در ابعاد بزرگ تهیه می کنید میزان گوشتی که از آن حاصل می گردد بیشتر است در نتیجه تهیه ماهی به این صورت به صرفه تر است.همچنین اگر می خواهید برای مهمانی ماهی درست کنید و آن را در وسط سفره قرار دهید تا همه به آن دسترسی داشته باشند انتخاب ماهی در ابعاد بزرگ به شما پیشنهاد می شود.
اگر از افرادی هستید که علاقه دارید در مهمانیها همه چیز به یک اندازه و مرتب باشد می توانید از ماهی قزل آلا بزرگ را قطعه قطعه کنید و استفاده کنید که در بشقاب هر یک از مهمانها به صورت جداگانه و تک نفره یک ماهی قرار گیرد.با استفاده از ماهی غذاهای مختلفی را می توان پخت و به شکلهای گوناگونی مانند: ماهی شکم پر، سرخ شده و کبابی می توان آن را میل کرد.طرز تهیه و پخت ماهی قزل آلا به شرح زیر می باشد:در ابتدا شکم ماهی را بریده و محتویات داخل آن را جدا می کنیم، سپس ماهی را به پشت برمی گردانیم و فشاری به آن وارد می کنیم تا استخوانها از گوشت جدا شوند.سپس گوشتی که در انتهای آبشش قرار دارد را از استخوان جدا کرده و به وسیله چاقو سایر استخوانهای ماهی را نیز جدا می کنیم.
ماهی قزل آلا یک گرمی
قزل آلا یکی از ماهیهای خوشمزه و پر از فایده است که بسیاری از افراد به خوردن آن علاقه دارند و آن را برای غذا انتخاب می کنند. معمولا قیمت ماهی قزل آلا یک گرمی به صورت عمده بسیار مقرون به صرفه و مناسب تر خواهد بود زیرا با خرید به صورت عمده هزینه های شما نیز کمتر خواهد شد، برای اطلاع بیش تر در مور این ماهی قزل آلا زنده و قیمتهای مربوط به آن می توانید تا ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید. ماهی قزل آلا سرشار از پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3 است و نسبت به فواید بی شماری که دارد قیمت این ماهی بسیار مناسب و خوب می باشد، همچنین ماهی قزل آلا یک جایگزین بسیار عالی برای پروتئین می باشد.
این ماهی قزل آلا یک گرمی خواص بسیار زیادی دارد و سرشار از مواد غذایی مغذی، آهن، پتاسیم، پروتئین، اسید چرب امگا 3، ویتامینهای گروه B و فسفراست و می تواند به حفظ سلامت قلبی عروقی، درمان تیروئید، بهبود افسردگی، بهبود روند شناختی مغز، اختلال بیش فعالی، برای لاغری و غیره نیز کمک کند.