خبرگزاری کار ایران

قیمت فلفل دلمه ای تلخ کاهش یافته است

قیمت  فلفل دلمه ای تلخ  کاهش یافته است
کد خبر : ۱۲۷۶۲۳۷

انواع مختلفی از فلفل دلمه ای در رنگهای زرد، قرمز، سبز در بازار یافت می شود، استفاده از این محصول در غذا علاوه بر خوش طعم کردن غذا موجب رنگین شده آن نیز می گردد.

فلفل دلمه ای که دارای طبعی گرم و ترد است در بسیاری از غذاها  سالادها مورد استفاده قرار می گیرد و سبب زیبایی و خوش طعمی آن ها می شود. خرید و فروش فلفل سبز دلمه ای عمده و به صورت بدون واسطه بسیار به صرفه است.برای اطلاعات بیشتر با آراد برندینگ همراه شود.

داشتن ویژگی های کیفی مناسب از جمله رنگ و اندازه سبب افزایش فروش عمده این محصول است. هرچه فلفل ها قالب بهتری داشته باشند و بزرگتر باشند قیمت گران تری نیز دارند. در بسیاری از شهرها وجود واسطه ها و دلالان سبب افزایش قیمت این محصول است که با اضافه شدن هزینه های جانبی به محصول به طبع قیمت آن افزایش می یابد.

فروش بسته بندی فلفل دلمه صادراتی به صورت فله و بسته بندی انجام می شود و به دلیل داشتن کیفیت بالا علاوه بر بازارهای داخلی به کشورهای دیگر نیز ارسال می شود. در سال های اخیر به دلیل توجه به بسته بندی، ایجاد شرایط گلخانه ای مناسب و گلخانه های تخصصی و رعایت استانداردهای کیفی در تولید صادرات این محصولات افزایش یافته است.

قیمت فلفل دلمه ای

عوامل مختلفی در تعیین قیمت فلفل دلمه ای سبز موثرند و البته باید به این نکته اشاره کنیم که این رنگ از فلفل دارای قیمت کمتری نسبت به فلفل دلمه ای قرمز است، زیرا میزان تولید بیشتری دارد.

عواملی چون مرغوبیت فلفل، اندازه، سالم بودن، تازه بودن و هزینه ی حمل و نقل در تعیین قیمت آن اثرگذارند. تورم موجود در کشور نیز بر همه اقلام مصرفی و حتی این محصول نیز موثر بوده به نحوی که با افزایش نرخ تورم هزینه هایی مانند حمل و نقل، نیروی انسانی نیز افزایش می یابد که در قیمت فلفل دلمه ای نهایی دخیل اند.

قیمت  فلفل دلمه ای تلخ  کاهش یافته است

زیستگاه اولیه ی این محصول در امریکای جنوبی و مرکزی است و این نوع از سبزیجات قابلیت رشد و پرورش در شرایط اقلیمی و آب و هوایی متفاوت را دارد. نام علمی این گیاه کپساسین است و  مانند چیلی، سیب زمینی، فلفل قرمز، بادمجان و گوجه جزء بادنجانیان محسوب می شود

فلفل دلمه ای تلخ

فلفل دلمه محصولی است که با سابقه تاریخی هزار ساله، بومی آمریکای جنوبی و مرکزی می باشد. این محصول در زمره فلفل ها و از خانواده صیفی جات می باشد، که به دلیل دارا بودن ارزش غذایی فراوان بسیار پر مصرف است.

فلفل دلمه در  رنگ های زرد، سبز، قرمز و طعم های مختلف از قبیل تند و تلخ و شیرین تولید می شود که از روی برخی ویژگی های ظاهری مثل رنگ و بوی فلفل می توان به طعم و مزه آن پی برد. به این صورت که فلفل دلمه ای تلخ عموما دارای رنگ سبز و تیره می باشد و فلفل های کاملا رسیده دارای طعم شیرین تری هستند.

قیمت  فلفل دلمه ای تلخ  کاهش یافته است

این محصول خوشمزه به صورت خام برای سالاد و پخته داخل غذا ها مصرف می شود. همچنین به صورت خشک شده و تازه نیز به بازار عرضه می شود که نوع خشک شده این محصول به صورت آسیاب و پودر شده داخل غذاها ریخته می شود که به آن پاپریکا می گویند. فلفل دلمه ‌ایهایی با چهر برجستگی ماده هستند تخمهای بسیاری دارند و از طعم شیرین برخوردار می ‌باشند بنابراین در انواع سالاد کلم سفید می ‌توان از آن استفاده کرد و حتی بسیاری از افراد آن را به ‌صورت خام در کنار غذا می ‌خورند.

فلفل دلمه ‌ای که سه برجستگی در انتهای خود دارد نر می ‌باشد و دارای تخم کمتری هستند و از طعم تندی برخوردار می‌ باشد و برای پخت انواع غذا م ی‌توان از آن کمک گرفت و بیشتر از فلفل دلمه‌ای ماده در آشپزی کاربرد دارد.

این فلفل دلمه ‌ای را می ‌توان به‌ راحتی تفت داد و نگران تلخی و از بین رفتن طعم آن نبود. این میوه دارای سه‌رنگ سبز زرد و قرمز می‌باشد که رنگ سبز آن خاصیتهای بیشتری دارد و ویتامینهای بیشتری و در آن موجود می‌باشد

این میوه دارای ارزش غذایی مناسبی می باشد و افراد برای حفظ سلامت خود باید آن را در وعده های غذایی خود قرار دهند و از این طریق بسیاری از بیماریهای خود را درمان کنند. افرادی که رژیم غذایی دارند بایستی این میوه را در برنامه خود بگذارند و با مصرف آن به کاهش وزن خود کمک کنند.

اگر این فلفل را به صورت خام مصرف کنید اشتهای شما در هنگام غذا خوردن باز می شود بنایراین حتی برای افرادی که قصد اضافه وزن دارند نیز بسیار مناسب است.

 

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز