خبرگزاری کار ایران

آغاز تحول نوین در صنعت تلکام کشور

آغاز تحول نوین در صنعت تلکام کشور
کد خبر : ۱۲۶۱۲۲۰

مدیرعامل اپراتور تالیا رضا توکلی در آیین امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشکده کارآفرین، بر استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه تهران برای ایجاد اپراتور کارآفرین تأکید کرد. ایشان همکاری با دانشگاه را فرصتی مناسب برای استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه تهران جهت ارائه سرویس‌های بهتر دانست و تأکید کرد: «با کمک شما عزیزان می‌توانیم یک اپراتور کارآفرین در قالب پژوهش‌های صنعت تلکام داشته باشیم.»

برگزاری مراسم امضای تفاهم‌نامه به مناسبت روز کارآفرینی

به گزارش خبرنگار تالیا، رضا توکلی راد مدیرعامل اپراتور تالیا در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشکده کارآفرینی و این شرکت که به مناسبت روز ملی کارآفرینی و با حضور رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار شد، با تأکید بر اهمیت پیوند میان صنعت و دانشگاه، گفت: «این تفاهم‌نامه فرصت خوبی است که ارتباط بین صنعت و دانشگاه را تقویت کنیم.»

استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه تهران برای ایجاد اپراتور کارآفرین

همکاری اپراتور تالیا با دانشگاه کارآفرین

رضا توکلی راد در ادامه، همکاری با دانشگاه را فرصتی مناسب برای استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه تهران جهت ارائه سرویس‌های بهتر دانست و گفت: «با کمک شما عزیزان می‌توانیم یک اپراتور کارآفرین در قالب پژوهش‌های فی‌مابین ایجاد کنیم.»

مدیرعامل اپراتور تالیا در ادامه با اشاره به اینکه تالیا یک اپراتور چابک است و می‌تواند تصمیمات را به‌سرعت اجرایی کند، گفت: «تلکام صنعت بزرگی در کشور است که درآمد بالایی دارد؛ بنابراین استفاده از سرمایه‌های انسانی ناب و نخبه‌ی دانشگاه تهران به‌ویژه در حوزه کارآفرینی می‌تواند فرصت‌آفرین باشد و علاوه‌برآن نیز می‌توان برنامه‌های لازم را به‌صورت تعاملی پیش برد.»

همکاری اپراتور تالیا و دانشکده کارآفرینی در جهت توسعه کشور

در این مراسم که با حضور رئیس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار شد، جناب آقای جهانگیر یداللهی فارسی با ابراز امیدواری از این همکاری، گفت: «اولویت ما همکاری و تعامل با شرکت‌های فعال این حوزه است تا دانشجویان، متناسب با بازار کار آینده تربیت شوند. علاوه‌برآن، در راستای انجام مأموریت کارآفرینی و مشارکت در توسعه کشور گام شایسته‌ای برداشته شود؛ لذا این تفاهم‌نامه همکاری با اپراتور تالیا، در همین راستا امضا شده است.»

ایشان با اشاره به تاریخچه‌ی دانشکده کارآفرینی، اظهار داشت: «رشته کارآفرینی سال 1383 در دانشکده مدیریت تأسیس شد که حدود سه سال در مقطع کارشناسی ارشد فعالیت داشته است. این دانشکده از سال 1386 به‌صورت مستقل در مقطع کارشناسی ارشد از سه گرایش رشته به سه رشته و 12 گرایش، توسعه‌یافته و در مقطع دکتری نیز با 4 گرایش در حال فعالیت است.»

آغاز تحول نوین در صنعت تلکام کشور

دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

یداللهی فارسی در ادامه، با اشاره به برگزاری کرسی یونسکو در رشته کارآفرینی در این دانشکده، گفت: «مرکز آموزش‌های آزاد دانشکده نیز فعال بوده و آموزش‌های حرفه‌ای و مهارت‌محور موردنیاز سازمان‌ها، شرکت‌ها و کارآفرینان در همین دانشکده برنامه‌ریزی می‌شود.»

وی با تأکید بر اینکه فلسفه شکل‌گیری دانشکده کارآفرینی، افزایش توانایی انجام کار است، گفت: «همواره این سؤال برای اقتصاد‌دانان مطرح بود که گرچه ما در دانشگاه‌ها افرادی دانا تربیت می‌کنیم، اما چرا توانایی انجام کار را ندارند؟» در پاسخ به این سؤال «شومپیتر» اقتصاددان معروف می‌گوید «می‌بایست دانش، مهارت و نگرش کارآفرینی به این افراد اضافه شده و توانایی با دانایی جمع شود.»

سرمایه‌گذاری تالیا در حوزه کارآفرینی

تالیا در هجدهمین سال فعالیت خود، قصد دارد بیش از قبل در حوزه کارآفرینی و توسعه فرصت‌های شغلی که مبتنی بر تکنولوژی ارتباطات است، سرمایه‌گذاری کند. این اپراتور چابک که به‌تازگی خدماتی همچون سرویس احراز هویت دیجیتالی را راه‌اندازی کرده است، در راستای اهداف خود، سعی دارد از بزرگی و لختی سایر اپراتور‌ها دوری کند و به طور خاص روی پیشرفت این حوزه در ایران، فعالیت نماید.

تالیا به دنبال جذب سرمایه انسانی جوان در صنعت تلکام است

رضا توکلی در ادامه با اشاره به اینکه تالیا به دنبال جذب در صنعت تلکام است، گفت: «تالیا می‌تواند یک فرصت شغلی و کارآفرینی شایسته‌ای برای سرمایه‌های انسانی دانشگاه تهران باشد، این تفاهم‌نامه، زمینه مناسبی برای شکل‌گیری همکاری فی‌مابین است؛ چرا که جذب در صنعت تلکام موضوعی کاملاً پیچیده بوده و دنیای متفاوتی با IT دارد.»

وی در ادامه با تأکید بر ایجاد کارگروه مشترک برای ایجاد راه‌حل‌های نوآورانه در صنعت تلکام، گفت: «همچنین با طراحی و تشکیل کارگروه‌های آموزشی، می‌توانیم از دانش اساتید باتجربه در دانشکده بهره‌مند شویم.»

باتوجه‌به رویکرد تالیا در عرصه فعالیت‌های دانش بنیانی و پیشرفت‌های دیجیتالی، امیدوار است که تمام توسعه‌دهندگان و فعالان این صنعت از میان جوانان ایرانی باشند. در واقع حضور جوانان در عرصه دانش‌بنیان و فناوری‌های تلکام، می‌تواند افق‌هایی از بیانیه‌ی رهبری درباره گام دوم انقلاب، محور اصلی تحرک و پیشبرد را تحقق بخشد.

تغییر، رکن اصلی تحولات نوین و بومی

آغاز تحول نوین در صنعت تلکام کشور

همکاری دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و اپراتور تالیا

 

در حال حاضر تمامی نیروهای فعال در تالیا، با علم به این موضوع که تحولات دنیای دیجیتال در سال‌های گذشته آن‌قدر بالا بوده که تغییر، تنها عضو ثابت این حوزه به‌حساب می‌آید، به‌صورت مداوم با ابزار‌های جدید و فناوری‌های نوین خود را تطبیق داده است. به همین خاطر آمادگی کامل برای این همکاری دوجانبه بین شرکت تالیا و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران وجود دارد.

جناب آقای دکتر رضا توکلی راد، مدیرعامل محترم تالیا، پیش‌تر در مراسم سالگرد هجده‌سالگی این شرکت، بر استفاده از نیروهای متخصص ایرانی تأکید کرده بودند. در حال حاضر تالیا این افتخار را دارد که به‌عنوان اولین اپراتور کشور که از CRM بومی استفاده می‌کند، در مسیر تحقق اهدافی چون ایجاد فرصت‌های شغلی و کارآفرینی جدید، از جوانان مستعد ایرانی برای توسعه زیرساخت‌های اداری، سازمانی و حقوقی شرکت استفاده کند.

امضای تفاهم‌نامه همکاری اپراتور تالیا و دانشکده کارآفرینی

مدیرعامل اپراتور تالیا در این مراسم با تأکید بر اینکه تالیا نمونه کوچکی در صنعت تلکام و به‌عنوان یک فرصت برای تعریف پروژه‌های پژوهشی است، گفت: «امید است ایجاد پروژه‌های پژوهشی به معرفی نیروی انسانی توانمند منجر شود.»

پیش‌ازاین یداللهی فارسی از در اختیار قراردادن فضا‌هایی برای مشارکت نوآوران و صنعتگران خبر داده بود. با امضای این تفاهم‌نامه، می‌تواند فرصت‌ها و منابع بیشتری برای انجام ماموریت‌های کارآفرینی و مشارکت در توسعه کشور ایجاد کند‌. به گزارش تالیا، در پایان مراسم روز کارآفرین تفاهم‌نامه‌ی همکاری مابین اپراتور تالیا و دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران امضا شد.

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز