خبرگزاری کار ایران

چند نکته برای مدیریت و حسابداری رستوران

چند نکته برای مدیریت و حسابداری رستوران
کد خبر : ۱۱۹۵۸۶۳

مدیریت رستوران و فست فود شو اصنافی که با مواد غذایی در ارتباط هستند، کار چندان ساده‌ای نیست، فسادپذیری مواد غذایی باعث می‌شود که مدیریت انبار رستوران کار سخت و چالش برانگیزی باشد. آمارگیری دقیق از زمان ورود مواد غذایی و اتمام آن‌ها، یکی از مهمترین کار‌های مدیریت برای رسیدن به بهره‌وری رستوران است که در مدت زمان طولانی باعث سوددهی بیشتر و موفقیت کسب و کار می‌شود. بنابراین باید گفت مدیریت رستوران با یک سیستم حسابداری کاملاً پیشرفته که شامل مدیریت انبار و موجودی باشد کار حرفه‌ای‌تری خواهد بود.

مدیریت رستوران با نرم‌افزار‌های جامع حسابداری

امروزه در همه کسب و کار‌ها، نرم‌افزار‌های مالی، حسابداری و مدیریتی جای نیروی انسانی و فعالیت‌های دستی را گرفته‌اند. این نرم‌افزار‌های با خطای کم و سرعت عمل بسیار بالا، می‌تواند بهترین شرایط مدیریتی را برای صاحبین کسب و کار به همراه داشته باشد. برای صاحب رستوران هیچ امری مهمتر از کنترل انبار نیست، چرا که تهیه اغذیه سالم و با مواد اولیه تازه بیشترین رضایت مشتریان را در پی خواهد داشت. همچنین محاسبه دقیق اقلام قیمت منو، دفتر محاسبات صندوق و... از جمله موارد دیگری است که می‌تواند در یک سیستم حسابداری جامع به خوبی پوشش داده شود.

مزایای بهره‌مندی از نرم‌افزار‌های مدیریتی و مالی در رستوران

با توجه به مطالبی که در خصوص مدیریت رستوران‌ بیان شد، کاملاً واضح است که استفاده از نرم‌افزار‌های مدیریتی و مالی تا چه اندازه در مدیریت بهتر رستوران‌ها اهمیت دارد. در ادامه با مهمترین مزایای استفاده از چنین نرم‌افزار‌هایی آشنا می‌شویم:

صرفه‌جویی در هزینه‌ها

یکی از مهمترین مزایای استفاده از سیستم حسابداری رستوران، کنترل و مدیریت موجودی انبار در چنین صنفی است که با کاهش هزینه‌های مربوط به مواد غذایی خوراکی همراه است. انتقال داده‌ها به چنین سیستم‌هایی به شما کمک می‌کند تا ریز هزینه‌ها و مبالغ مرتبط با انبار و خرید مواد غذایی و موجودی آن‌ها را در اختیار داشته باشید که در حساب و کتاب و آمار‌های نهایی مورد نیاز است. گاهی ممکن است به دلیل خطا‌های انسانی بسیاری از محسابات ریز عددی با اشتباه همراه باشد اما استفاده از سیستم‌های حسابداری و مدیریتی چنین مشکلی را به همراه ندارد و محاسبه سود و ضرر دقیق و بدون خطا خواهد بود.

مدیریت زمان و صرفه‌جویی در وقت

معمولاً انبارگردانی و حساب و کتاب‌های مالی در رستوران با توجه به حجم بالای اعداد و ارقام موجود کار سخت و وقتگیری خواهد بود، اگر قرار باشد همه این محاسبات را با روش‌های دستی و سنتی انجام دهید، مدام باید در حال محاسبه باشید، اما استفاده از سیستم‌های حسابداری و مالی همه اطلاعات مورد نیاز شما در کمتر از چند ثانیه محاسبه می‌کند، در این صورت مهمترین وظیفه شما ورود اطلاعات به سیستم و در نهایت چک کردن آمار است.

تغییرات سریع در آمار‌ها

در رستوران‌ها با توجه به سفارشات مشتریان ممکن است اقلام موجود در انبار تمام شوند، در سیستم حساب و کتاب دستی ممکن بود زمان زیادی برای انبارگردانی صرف شود و شما اطلاعی از موجودی آنی نداشته باشید، اما در سیستم‌های مدیریتی و حسابداری چنین محاسباتی به صورت خودکار انجام می‌گیرد و شما با چک کردن داده‌ها می‌توانید از تغییرات آنی انبار مطلع باشید، حتی زمانی که در محل رستوران حاضر نباشید امکان مدیریت این شرایط برای شما مهیا خواهد بود.

محاسبه قیمت غذای تهیه شده

یک رستوران منوی غذایی متنوعی دارد، محاسبه هزینه‌های مربوط به مواد غذایی و پخت و سرو آن که درگیری هزینه‌ها نامیده می‌شود، کمک می‌کند تا بتوانید بهای تمام شده محصول را محاسبه کنید. محاسبه سود و ردگیری هزینه‌های رستورانی با استفاده از نرم‌افزار‌های مدیریتی و مالی در چنین کسب و کاری بسیار ساده‌تر از محاسبات دستی خواهد بود.

چند نکته برای مدیریت و حسابداری رستوران

لیست سفارشات

کمبود مواد غذایی در انبار مشکلی است که در سیستم‌های محاسبات دستی انبارگردانی به وفور دیده می‌شود، اما با یک ابزار خوکار این فرآیند به صورت کاملاً اتوماتیک صورت می‌گیرد، به این ترتیب تهیه لیست سفارشات ضروری انبار با یک سیستم مدیریتی کار شما را بسیار ساده‌تر می‌کند.

نکته‌های مهم مدیریتی و حسابداری رستوران

همانطور که در مقاله توضیح داده شد استفاده از سیستم‌های مدیریتی و مالی مناسب می‌تواند وظیفه مدیریت و حسابداری رستوران را تا اندازه زیادی کاهش دهد. ضمن این که احتمال خطا و اشتباه در آن را به حداقل برساند. نکاتی وجود دارند که توجه به آن‌ها می‌تواند در مدیریت بهتر رستوران نقش داشته باشد که با هم آن‌ها را مرور می‌کنیم.

پرسنل آموزش دیده

برای این که در کار مدیریت رستوران موفق باشید باید پرسنل شما هم آموزش‌های لازم برای استفاده از برنامه‌های مالی و مدیریتی را دیده باشند. استفاده از چنین سیستم‌هایی کار را برای همه پرسنل رستوران ساده‌تر می‌سازد.

تحلیل مرتب گزارشات و تعیین استراتژی

شما به عنوان مدیر یک رستوران باید مرتب گزارشات فروش و انبار را مشاهده کرده و آن‌ها را آنالیز کنید. به این ترتیب می‌توانید استراتژی‌های خود را در خصوص خرید مواد غذایی، قیمت‌گذاری روی محصولات و... تغییر دهید. استفاده از نرم‌افزار‌های مالی و مدیریتی رستوران به شما کمک می‌کند تا در جمع‌آوری و تحلیل گزارشات کار ساده‌تری داشته باشید.

نرم‌افزار مناسب انتخاب کنید

نرم‌افزار حسابداری رستوران به شما کمک می‌کند تا بتوانید مدیریت بهتر و حرفه‌ای‌تری داشته باشید. انتخاب یک نرم‌افزار جامع با رابط کاربری ساده، تنوع گزارشات مدیریتی و... می‌تواند شما را در مدیریت بهتر رستوران یاری کند. بهتر است به دنبال نرم‌افزاری باشید که علاوه بر نظارت دقیق بر انبار و ثبت داده‌های این بخش، محاسبات مالی و گزارشات مرتبط با آن را نیز در اختیار شما قرار دهد. بنابراین استفاده از نرم افزار رستوران دقیقا همان چیزی است که یک مدیر در این صنف به آن نیاز دارد. سپیدز بزرگترین تولیدکننده نرم افزار رستوران است و سروفراز به عنوان بهترین نمایندگی تهران خدمات کامل در خصوص فروش و خدمات پس از فروش نرم افزار رستورانی سپیدز ارائه می‌دهد.

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز