خبرگزاری کار ایران

ویژگی های چای ایرانی و چای خارجی را بشناسید

ویژگی های چای ایرانی و چای خارجی را بشناسید
کد خبر : ۱۱۷۹۲۲۳

انتخاب چای ایرانی یا خارجی، یکی از موضوعاتی است که خیلی از افراد در هنگام خرید چای به آن توجه می کنند. در این مطلب به بررسی ویژگی های چای ایرانی و چای خارجی می پردازیم.

خرید چای برادران حسینی

فروشگاه ها و مراکز زیادی در زمینه فروش محصولات گیاهی خود به خصوص انواع چای فعال هستند. خرید چای برادران حسینی می تواند گزینه مطمئنی باشد. برادران حسینی سعی کرده اند، انواع چای ها را با بهترین کیفیت ها به مردم عرضه کنند. انواع این چای ها در بسته بندی ها و اندازه های مختلف در این سایت موجود هستند و افراد می توانند آنها را با مناسب ترین قیمت ها خریداری کنند. از آدرس زیر می توانید تهیه کنید:

https://hosseinibrothers.ir/160-چای

انواع چای ایرانی

چای سیاه یکی از نوشیدنی های برتر جهان است که در ایران هم تولید می شود. چای های ایرانی به چند دسته چای شکسته، چای قلم ممتاز، چای سرگل و چای قلم تقسیم می شوند، این چای ها دارای شکل های متفاوتی هستند و هر کدام از کیفیت، رنگ و مرغوبیت متفاوتی برخوردار می باشند.

چای سرگل

چای سرگل همان جوانه های گیاه کاملیا سیننسیس می باشد، این چای دارای برگ هایی ریز و کوچک می باشد، اما طعم آن کمی گس می باشد، این چای بسیار خوشرنگ است.

چای شکسته

چای شکسته از برگ های پایین گیاه چای به دست می آید، این نوشیدنی سرخ رنگ دارای طعم و رنگ خوبی می باشد.

چای قلم ممتاز

چای قلم ممتاز از جوانه و برگ های زیر جوانه گیاه چای به دست می آید و طعم خوبی دارد. طعم این چای ملایم می باشد و تلخی کمتری دارد.

چای قلم درشت

چای قلم درشت شامل سرگل، برگ های پایین سرگل و ساقه گیاه چای می باشد. این چای نیز دارای رنگی روشن و طعمی ملایم می باشد.

در میان این چای ها، چای سرگل دارای طعم و رنگ بهتری می باشد، به همین دلیل از قیمت بالاتری نسبت به دیگر چای ها برخوردار می باشد و خریداران بیشتری دارد.

ویژگی های چای ایرانی و چای خارجی

به طور کلی چای های ایرانی در سه فصل بهار، تابستان و پاییز برداشت می شوند. در این میان چون گیاه چای در فصل زمستان استراحت می کند، چای فصل بهار بسیار خوش طعم تر و خوشبو تر می باشد، این چای در فصل بهار به خوبی جوانه می زند و تازه است.

زمان  رنگ دهی  و بو

چای های ایرانی دارای رنگی سرخ و آلبالویی می باشند. چای هایی که از بوی بسیار مناسبی برخوردار می باشند ، افراد از خوردن این نوع چای ها لذت بیشتری می برند. چای های خارجی دارای رنگی متغیر می باشند و بوی آنها با یکدیگر متفاوت است.

چای های ایرانی را باید با استفاده از آب جوش و برای مدت ده تا 15 دقیقه دم کرد تا به خوبی رنگ بدهند و بتوان از طعم آنها لذت برد. به عبارتی دیگر چای های ایرانی دیر رنگ می دهند. چای های خارجی در آب جوش رنگ می دهند. گفتنی است که انواع چای های خارجی بلافاصله و در مدت زمان بسیار کوتاهی رنگ می دهند.

طعم

تانن ماده ای می باشد که سبب تلخی چای می شود، به طور کلی تانن موجود در چای های ایرانی کمتر از چای های خارجی است، به همین دلیل چای های ایرانی تلخی کمتری دارند، اما درجه تلخی چای های خارجی بیشتر می باشد.

با توجه به مطالب گفته شده به این نتیجه رسیدیم که انتخاب چای ایرانی یا خارجی بسیار راحت می باشد و افراد می توانند با مطالعه برچسب روی بسته بندی های چای ها، بهترین نوع آنها را خریداری کنند. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز