خبرگزاری کار ایران

ووکامرس؛ فروشگاه ساز محبوب دنیا

ووکامرس؛ فروشگاه ساز محبوب دنیا
کد خبر : ۱۱۷۸۶۵۴

در دنیای امروز با پیشرفت و توسعه خدمات الکترونیک؛ اکثر کاربران به سمت و سوی وبسایت‌های فروشگاهی کشیده شده‌اند و خریدهای خود را به صورت آنلاین و از طریق این فروشگاه‌ها انجام می‌دهند زیرا در دنیای وب امکان مشاهده، بررسی و مقایسه انواع محصولات به صورت 24 ساعته فراهم است و کاربر قادر است از هر مکانی سفارش موردنظر خود را ثبت و دریافت کند.

به دلیل محبوبیت و استفاده بسیار از فروشگاه‌های آنلاین؛ افراد به منظور افزایش جذب مخاطب و درآمد بیشتر، تصمیم به پیاده‌سازی کسب‌وکار خود در اینترنت گرفته‌اند که این اقدامات تنها با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و فروشگاه‌ساز ووکامرس به آسانی امکان‌پذیر است. چنانچه شما نیز به فکر راه‌اندازی یک فروشگاه برای فروش کالاها و خدمات خود در فضای وب هستید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا مقدمات لازم و آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس را به شما آموزش دهیم.

ووکامرس چیست؟

بعد از اینکه آموزش وردپرس را مشاهده کردید و کار کردن با وردپرس را آموختید، شاید دلتان بخواهد یک فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنید و مشغول به فروش محصول یا خدمتی شوید. برای این منظور باید از یک افزونه قدرتمند به نام ووکامرس کمک بگیرید. در این کتاب ارزشمند در حوزه آموزش ووکامرس، هرچه که برای نصب و راه‌اندازی و مدیریت فروشگاه اینترنتی وردپرس یعنی ووکامرس بر روی کامپیوتر شخصی یا بر روی سایت خود نیاز دارید (راه اندازی فروشگاه، تنظیم فروشگاه، افزودن محصول، قیمت گذاری، درگاه های بانکی ایرانی و …) به صورت تصویری و کاملا استاندارد بیان شده است.

WooCommerce یک افزونه رایگان و بسیار کاربردی در وردپرس است که قابلیت تجارت الکترونیک را به وب‌سایت وردپرسی شما اضافه می‌کند و امکاناتی را برای شما فراهم می‌کند تا بتوانید یک فروشگاه آنلاین داشته باشید. این پلاگین پرطرفدار تنها با چند کلیک، وب‌سایت وردپرسی شما را به یک وب‌سایت تجارت الکترونیک کاملاً کاربردی و پیشرفته تبدیل می‌کند. در ادامه به معرفی برخی از مزایای راه‌اندازی فروشگاه آنلاین خواهیم پرداخت.

آموزش ووکامرس

در عصر حاضر استفاده از خدمات الکترونیک روز به روز در حال افزایش است و اکثر مردم نیز به این پیشرفت تکنولوژی علاقه زیادی نشان می‌دهند، از همین جهت فروشگاه ساز قدرتمند و همه کاره‌ای مانند WooCommerce توانسته توجه کاربران بسیاری را به خود جلب کند.

کار با این پلاگین کاربردی برای هر شخص و با هر تخصصی آسان بوده و قادر است با کمترین هزینه بدون نیاز به استخدام طراح، برنامه نویس و غیره کسب‌وکار آنلاین خود را بر پا کند. این پلاگین در بستر مدیریت محتوای وردپرس نهفته است و برای استفاده از آن تنها کافیست نحوه کار کردن با آن را بیاموزید. ووکامرس به صورت یک پلاگین وردپرس بوده و تنها با چند کلیک ساده قابل نصب است؛ تنها کاری که باید انجام دهید انتخاب یک قالب فروشگاهی مطابق با نیازهای سایت و سپس وارد کردن محصولات به همراه تصویر، توضیحات و قیمت آن‌ها می‌باشد.

ووکامرس خود به طور جداگانه دارای تعداد زیادی افزونه‌های کاربردی رایگان و پرمیوم می‌باشد که می‌توانید در راستای بهبود، تکمیل و افزودن قابلیت‌های پیشرفته به فروشگاه خود بکار بگیرید. برخی از امکانات این پلاگین‌ها مربوط به ارسال فاکتور برای مشتریان، شماره‌گذاری سفارشات، ویرایش گروهی محصولات، افزونه‌های پرسش و پاسخ، نمایش حرفه‌ای ویژگی‌های محصولات، نمایش اسلایدری محصولات، فروش لایسنس، محاسبات نرخ حمل  نقل، فروش کارت هدیه و غیره می‌باشد؛ هزاران افزونه دیگر وجود دارد که افزودن آن‌ها، فروشگاه شما را بسیار حرفه‌ای و کاربرپسند نمایش می‌دهد.

مزایای راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

امروزه اکثر صاحبان کسب‌وکارها در تلاش هستند تا فعالیت سنتی خود را به الکترونیکی تغییر دهند تا با به نمایش گذاشتن کالاها و ارائه خدمات خود در بستر اینترنت بتوانند فروش خود را افزایش داده و مشتریان بیشتری را جذب کنند. یکی دیگر از مواردی که لازم است بدانید این است که بسیاری از فروشگاه‌هایی که در اینترنت مشغول به کار هستند فقط به صورت آنلاین فعالیت می‌کنند و فروش فیزیکی و سنتی ندارند؛ پس اگر محصول یا کالایی برای فروش ندارید نگران نباشید، زیرا در این صورت نیز قادر به راه‌اندازی فروشگاه خواهید بود؛ در ادامه با مزایای داشتن فروشگاه اینترنتی آشنا خواهید شد.

  • کسب درآمد به صورت شبانه‌روزی: با پیاده‌سازی یک فروشگاه آنلاین به آسانی می‌توانید در هر ساعت از شبانه روز کالا و خدمات خود را بدون هیچگونه محدودیتی به فروش برسانید، با استفاده از این امکان کاربران قادر خواهند بود بدون محدودیت زمانی و به صورت اینترنتی کالاهای موردنظر خود را مشاهده و سفارشات را ثبت کنند.
  • کاهش بسیاری از هزینه‌ها: یکی از مهمترین مزایایی که ساخت فروشگاه اینترنتی دارد مقرون به صرفه بودن آن است. در کسب‌وکارهای سنتی داشتن یک مکان فیزیکی برای به نمایش گذاشتن کالاها از ضروری‌ترین اقدامات است که تهیه و یا اجاره مکان هزینه بسیار زیادی می‌طلبد؛ علاوه بر این هزینه‌های گزاف دیگری مانند تهیه انبار، خرید محصولات، حقوق کارکنان، دکوراسیون و غیره وجود دارد که در فروشگاه آنلاین هیچکدام از این هزینه‌ها را نخواهید داشت.
  • دسترسی به اطلاعات و ارتباط مستقیم با مشتریان: در این روش به آسانی می‌توانید با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید، به سوالات و مشکلات آن‌ها گوش داده و در راستای بهبود وضعیت فروشگاه خود بکوشید، این اقدامات اعتماد و رضایت مشتریان را افزایش داده و جزو مشتریان بالقوه فروشگاه شما خواهند شد.
  • کسب اعتبار و جهانی شدن برند: با پیاده‌سازی یک فروشگاه اینترنتی و ارائه خدمات و محصولاتی که شما را نسبت به سایر رقبا متمایز کند می‌توانید به منظور جلب نظر کاربران و در نهایت جهانی شدن برند خود کمک کنید. برندینگ احساس اعتماد را در افراد زنده می‌کند و موجب خرید بیشتر آنان نیز می‌گردد.
  • امکان فروش انواع کالا: از دیگر مزایایی که ساخت فروشگاه آنلاین با ووکامرس دارد این است که در مقایسه با کسب‌وکارهای سنتی، فروش انواع کالا و خدمات هیچگونه محدودیتی نخواهید داشت و امکان فروش هرگونه کالا امکان‌پذیر است. با دسته‌بندی کالاها در دسته مخصوص به خود می‌توانید از نابسامانی فروشگاه جلوگیری کنید و به مشتریان کمک کنید تا بدون مشکل کالای دلخواه خود را بیابند.

مراحل ایجاد فروشگاه آنلاین

برای ساخت یک وبسایت فروشگاهی با فروشگاه‌ساز ووکامرس چندین اقدام لازم است که با توجه به آن‌ها می‌توانید سایت خود را راه‌اندازی و شروع به کسب درآمد کنید. در ادامه با این مراحل آشنا خواهید شد.

  • انتخاب دامنه: نخستین گام برای حضور در دنیای وب انتخاب نام برای فروشگاه است، این نام همان دامنه می‌باشد که دیگران شما را با این نام می‌شناسند و می‌بایست کاملا منحصربفرد و یکتا ‌باشد.
  • خرید هاست: گام بعد تهیه یک فضا به نام هاست است که برای بار بارگذاری اطلاعات وبسایت بر روی اینترنت کاملا ضروری است.
  • نصب وردپرس: پس از انتخاب نام دامنه و تهیه هاست لازم است سیستم مدیریت محتوای وردپرس را بر روی هاست خود نصب نمایید تا بتوانید در بستر آن فروشگاه خود را بنا کنید.
  • افزودن فروشگاه‌ساز ووکامرس: پس از انجام مراحل فوق، از بخش پلاگین‌ها، افزونه ووکامرس؛ پلتفرم محبوب تجارت الکترونیک را به صورت کاملا رایگان یافته و آن را بر روی وردپرس خود نصب نمایید.
  • انتخاب و نصب قالب دلخواه: مرحله بعد انتخاب یک قالب مناسب است؛ مهمترین بخش هر وبسایت مربوط به ظاهر زیبایی است که دارد. در وردپرس نیز قالب‌های رایگان و غیررایگان بسیاری وجود دارد که لازم است بنا به ساخت فروشگاه، یکی از قالب‌های فروشگاهی را به دلخواه خود انتخاب و نصب کنید.
  • افزودن و تعریف محصولات: در این مرحله می‌توانید محصولات و کالاهای خود را در دسته‌بندی‌های مخصوص به خود به همراه قیمت و اطلاعات لازم در سایت قرار دهید و آن‌ها را به فروش برسانید.

ساخت فروشگاه شما به همین آسانی و با موفقیت به پایان رسید.

ووکامرس؛ فروشگاه ساز محبوب دنیا

امکانات افزونه قدرتمند ووکامرس

امروزه فروشگاه‌ساز WooCommerce در جایگاه ویژه‌ای در بین کاربران قرار گرفته و توانسته طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است؛ به طوری که وبسایت‌های فروشگاهی بسیار بزرگ و معتبر دنیا، از طریق این افزونه اعتبار و برند خود را جهانی کرده و با جذب هر چه بیشتر مشتری، درامد خود را چندین برابر کنند. برخی از مزایای ووکامرس عبارتند از:

  • رایگان بودن
  • نصب و راه‌اندازی آسان
  • امکان جستجو و فیلتر کردن محصولات
  • دسته‌بندی کالاها
  • امکان نمایش محصولات مرتبط
  • امکان قرار دادن تخفیف برای کالا
  • امکان چند زبانه کردن سایت
  • امکان افزودن هزینه مالیات و حمل و نقل
  • سازگار با درگاه‌های پرداخت بانکی
  • سازگاری با زبان فارسی
  • قابلیت زوم کردن محصولات
  • امکان رتبه‌بندی و نظرات محصول
  • بارگذاری تصاویر نامحدود برای کالا
  • فروش محصولات فیزیکی، دیجیتالی و یا هر دو
  • امنیت بالا
  • و غیره

روش‌های کسب درآمد با فروشگاه اینترنتی

ممکن است که علاقه بسیاری به داشتن یک فروشگاه داشته باشید اما کالا و خدماتی برای فروش و ارائه به مشتریان خود نداشته باشید؛ جای هیچگونه نگرانی نیست زیرا چند روش برای کسب درآمد از طریق راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی وجود دارد که آن‌ها را با شما در میان خواهیم گذاشت:

  1. دراپ شیپینگ ((Dropshipping: در صورتی که خود هیچگونه کالای فیزیکی یا دانلودی برای فروش ندارید می‌توانید با راه‌اندازی یک وبسایت دراپ شیپینگ بدون نیاز به سرمایه و داشتن کالا به درآمد برسید. در این سایت‌ها می‌توانید هر نوع کالایی را از تامین کننده در فروشگاه خود قرار دهید و نگران مدیریت، نگهداری و ذخیره سازی کالاها و محصولات را نباشید زیرا این کالاها مستقیماً توسط فروشنده ارسال می‌شود. به این صورت که مشتری سفارش خود را در سایت شما ثبت و هزینه را پرداخت می‌کند، شما می‌بایست آن کالا را از تامین کننده خریداری کرده و از آن‌ها بخواهید تا محصول را به صورت مستقیم برای مشتری ارسال کنند.
  2. همکاری در فروش (Affiliate marketin)از دیگر روش‌های رایج کسب درآمد اینترنتی همکاری در فروش می‌باشد، کسب‌وکارهایی وجود دارند که برای بازاریابی واسطه‌ای یا همکاری فروش به بازاریاب نیاز دارند. در این روش شما می‌توانید با داشتن یک وبسایت فروشگاهی و قرار دادن کالاهای کسب‌وکار موردنظر، بازدیدکنندگان سایت خود را در هنگام خرید به سایت هدف انتقال دهید و در ازای هر فروش پورسانت دریافت کنید. همچنین همکاری در فروش شامل انواع مختلفی از جمله دریافت پورسانت در ازای تکمیل فرم، ثبت نام کاربر و یا افزایش بازدید سایت صورت می‌گیرد.

پلتفرم رایگان وردپرس زمانی به اوج محبوبیت خود رسید که افزونه فروشگاهی ووکامرس به آن اضافه شد، این فروشگاه ساز مقرون به صرفه امکان ساخت یک فروشگاه معتبر، استاندارد و مدرن را برای شما فراهم می‌آورد. چنانچه به عنوان شغل اصلی یا در کنار شغل سنتی خود تمایل دارید کسب‌وکار الکترونیکی خود را پیاده‌سازی کنید پلتفرم محبوب وردپرس گزینه مناسبی برای این کار است. در این مقاله به معرفی و بررسی پلاگین WooCommerce، مزایای داشتن وبسایت فروشگاهی و امکانات آن پرداختیم؛ امیدواریم مطالعه این مقاله به شما کمک کند تا بتوانید فعالیت خود را در دنیای مجازی آغاز و کسب درآمد کنید. شما می­توانید سوالات و نظرات خود را از بخش دیدگاه­ها با ما مطرح کنید؛ همچنین اگر محتوای امروز همیار وردپرس برای شما مفید بود، خوشحال می­شویم آن را با دوستان خود در شبکه­ های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

برگرفته از مجله خبری همیاروردپرس https://www.hamyarwp.com

پایان رپرتاژ آگهی
ارسال نظر
پیشنهاد امروز