دانلود حل المسائل طراحی دیجیتال (مدار منطقی) موریس مانو به زبان فارسی
- ویرایش 5
- نویسندگان: موریس مانو
- ترجمه :آلا بحرانی,اسما بحرانی
- تایپ شده با کیفیت بالا
- 509 صفحه
- فرمت :PDF
دانلود کتاب
راهنمای حل المسائل طراحی دیجیتال یا مدار منطقی نوشته موریس مانو که ویرایش 5 آن به تازگی منتشر شده است با ترجمه آلا بحرانی و اسما بحرانی به زبان فارسی توسط وب سایت نازبوک با کیفیت بالا و در قالب پی دی اف ارایه شده است
حل المسائل کتاب طراحی دیجیتال موریس مانو ویرایش پنجم
بخشی از متن کتاب:
خط 1: استفاده از کاراکتر خط تیره (dash) در شناسه مجاز نیست. از زیر خط (underline) استفاده کنید: Example_3. خط را با نقطه ویرگول (سیمیکالن) خاتمه دهید.
خط 2: inputs باید input باشد (در پایان هیچ s وجود ندارد). آخرین کاما (،) را به نقطه ویرگول (؛) تغییر دهید. output اعلام میشود اما در لیست پورت ظاهر نمیشود و اگر قرار باشد در لیست ورودیها باشد باید با کاما دنبال شود. اگر output اشتباه نوشتاری output باشد و قرار است پورتهای خروجی را اعلام کند، C باید با یک نقطه ویرگول (؛) و F باید با یک نقطه ویرگول (؛) دنبال شود.
خط 3: B را نمیتوان هم به عنوان ورودی (خط 2) و هم به عنوان خروجی (خط 3) اعلام کرد. خط را با نقطه ویرگول (;) خاتمه دهید.
خط 4: A اگر ورودی ماژول باشد نمیتواند خروجی اولیه باشد.
خط 5: ورودیهای زیاد برای not gate (ممکن است فقط یک ورودی و یک خروجی داشته باشد). خط را با نقطه ویرگول، نه کاما، خاتمه دهید.
خط 6: OR باید با حروف کوچک باشد: آن را به "or" تغییر دهید. نقطه ویرگول را با کاما (B،) در لیست پورتها جایگزین کنید.
خط 7: نقطه ویرگول را بردارید (بعد از پایان ماژول بدون نقطه ویرگول است).
حل المسائل مدار منطقی موریس مانو ویرایش پنجم
مکمل آزمایش شماره 17.
توصیف رفتاری HDL مولفهها در نمودار بلوکی شکل 9.23 در راهحلهای آزمایشهای قبلی، همراه با برنامههای آزمایشی و نتایج شبیهسازی آنها شرح داده شده است: 74161 در آزمایش 10؛ 7483 در آزمایش 7(الف)؛ 74194 در آزمایش 14؛ و 7474 در آزمایش 8(الف). توصیف ساختاری جمع کننده موازی این مولفهها را برای نشان دادن نحوه به هم پیوستگی آنها نشان میدهد (راهحل مکمل برای آزمایش 17 را برای یک روش مشابه ببینید). یک مسند آزمایش و نتایج شبیهسازی برای واحد یکپارچه در زیر آورده شده است.