خبرگزاری کار ایران

اتصالات اسپیس چیست و انواع آن کدامند؟

اتصالات اسپیس چیست و انواع آن کدامند؟
کد خبر : ۱۱۲۴۹۳۱

اتصالات اسپیس نام های گوناگونی دارد و ممکن است هر کس با نام دیگری اتصالات اسپیس را بشناسد. به عنوان مثال بست و یراق. همانطور که می دانید باید برای استفاده از اسپیس ها در کنار هم و وصل کردن آنها به یکدیگر از اتصالات استفاده کنیم به عنوان مثال بست اسپیس. جنس بست ها بسیار مهم است زیرا به طور کلی آنها مقاومت و نگهداری سازه را انجام می‌دهند.

اتصالات اسپیس نام های گوناگونی دارد و ممکن است هر کس با نام دیگری اتصالات اسپیس را بشناسد. به عنوان مثال بست و یراق. همانطور که می دانید باید برای استفاده از اسپیس ها در کنار هم و وصل کردن آنها به یکدیگر از اتصالات استفاده کنیم به عنوان مثال بست اسپیس. جنس بست ها بسیار مهم است زیرا به طور کلی آنها مقاومت و نگهداری سازه را انجام می دهند، به همین خاطر طبق استاندارد ساخته می شوند و جنس آن ها از ورق های سه میل می باشد و برای اینکه استقامت اسپیس ها افزایش یابد و دوام سازه بیشتر شود اتصالات را آبکاری می کنند.

اسپیس ها از نظر نوع کاربرد متفاوت هستند و از انواع اسپیس فریم ها می توان به تک رکابی ها و یا 66 رکابی ها اشاره کرد. در تک رکابی ها در هر متر یک رکاب و بست استفاده می شود؛ ولی در 66 رکابی ها در هر 66 سانتی متر از یک رکاب و یک بست استفاده می شود. این نوع اتصال محکم تر هستند زیرا فاصله ی رکاب ها کمتر است.

اتصالات اسپیس و فروش اتصالات اسپیس:

اتصالات اسپیس می تواند از نوع بست اسپیس، گوی و یا قطعه های جوشکاری شده باشند. اتصالات اسپیس های صنعتی باید بسیار مقاوم تر از دیگر انواع آن باشند، زیرا باید فشار بیشتری را تحمل کنند؛ در حالی که اتصالات سازه های نمایشگاهی متحمل وزن زیادی نخواهند بود.

قبل از هر چیزی تمامی اتصالات و بست های اسپیس فریم طراحی می شوند و سپس وارد مرحله ی تولید می شوند و آنگاه اتصالات در کارخانه به وسیله جوش co2 انجام می شود.

اتصالات اسپیس نقش بسیار مهمی دارند زیرا کل وزن و بار سازه ی تولید شده را متحمل می شوند.

فروش اتصالات اسپیس هم به صورت آنلاین و هم تلفنی و هم به صورت حضوری امکان پذیر است. حتما باید برای سفارش گیرنده توضیح دهید که اتصالات اسپیس فریم را برای ساخت چه سازه ای در نظر دارید؛ زیرا هنگام تولید و جوشکاری و منظم کردن آن ها در کارخانه زاویه های آنها در نظر گرفته می شود و این کار بسیار با دقت انجام می شود. مهم ترین حسن اتصالات اسپیس این است که بسیار مقرون به صرفه و سبک و مقاوم  هستند. فروش اتصالات اسپیس در نمایشگاه‌ها نیز قابل دسترس است.

اتصالات اسپیس چیست و انواع آن کدامند؟

یکی از عوامل موثر در قیمت اسپیس و اتصالات اسپیس همان کیفیت مواد و متریال استفاده شده در ساختار آنهاست. ولی در کل هزینه ی آنها مقرون به صرفه است.

بست اسپیس:

وظیفه ی اصلی  بست (یا گیره ) در ساخت سازه توسط اسپیس ها، ایجاد اتصال مابین اسپیس هاست. وصل کردن اسپیس ها به بست ها و به اسپیس بعدی با آچار های آلن 6 که آچار مخصوص اسپیس است صورت می پذیرد و برای انجام این کار باید حتما از متخصص کمک گرفت؛ زیرا کوتاهی و نابلدی در هنگام اتصالات و استفاده از بست ها ممکن است خطرات جدی به همراه داشته باشد.

ضخامت و استحکام بست ها بسیار بالا می باشد و از آن جایی که بست ها در مجاورت هوا و رطوبت  قرار می گیرند آبکاری می شوند و آبکاری توسط ورقی به ضخامت 3 میلی متر انجام می شود و به هیچ وجه دچار زنگ زدگی و خوردگی نخواهند شد. در ساختار یک بست از دو ورق به طول 5 سانتی متر، پیچ و مهره  استفاده می شود؛ به دلیل وجود بست و نوع ساختار آنها و اسپیس هاست که به راحتی انواع سازه ها با شکل های هندسی ساخته می شوند.

 ضروری ترین تجهیزات در ساختار یک اتصال اسپیس، بست اسپیس است؛ اگر کیفیت آن بالا نباشد خسارت های مالی و جانی را به همراه خواهد داشت.

قیمت بست اسپیس:

تعداد بست ها باید 4 برابر تعداد شاخه های اسپیس باشد. بست اسپیس را می توان به صورت جزئی و یا کلی تهیه کرد، ولی بستها قیمت های ثابتی ندارند. قیمت اسپیس ها و بست های اسپیس خیلی زیاد نیست؛ ولی تنوع سایز و اندازه ی آن ها بسیار زیاد است و این امر در قیمت آنها موثر است.

قیمت بست اسپیس به همراه پیچ و مهره ی آن از 6500 تومان شروع می شود و چون ضخامت برخی از بست ها و مصارف آنها نیز متفاوت است بنابراین قیمت آن ها نیز می تواند متفاوت باشد.

بست اسپیس فریم:

برخی اسپیس فریم را با نام دیگری می شناسند؛ بله، غرفه های نمایشگاهی. به طور کلی می توان گفت که اسپیس فریم همان داربست های نمایشگاهی است که تمام تجهیزات و ابزار لازم برای برپا کردن داربست را در بر می گیرد؛ اسپیس فریم یک سازه و ساختار فضایی است که می توان با آن شکل های هندسی فراوانی را به صورت پیش ساخته بنا کرد و ساخت و کنار هم قرار دادن اسپیس ها تنها به وسیله ی بست اسپیس امکان پذیر است.

نوع بستها و جنس آن ها بسیار بسیار مهم است و نوع و جنس و استقامت بست کاربرد آن را در سازه مشخص می کند.

یکی از تقسیم بندی های اسپیس فریم ها بر اساس سایز و نوع متریال آنها عبارتند از: طرح  z ، طرح زیگزال، پر رکاب، لوله ای، فریم کرو و .....

امروزه کاربرد اسپیس فریم بیش از داربست های فلزی است زیرا به دلیل داشتن ساختارهای بسیار منظم هندسی، داربست ها بسیار محکم هستند و خرید و اجاره اسپیس ها بسیار مرغون به صرفه است، ایمنی سازه بسیار بالاست، تنوع طرح های اسپیس ها بسیار زیاد است و سرعت نصب بالای آنها و امکان احداث و نصب آن ها در تمامی نقاط سرباز و سربسته امکان پذیر است و در هرگونه آب و هوا می توان از آنها استفاده کرد.

از اسپیس فریم در موارد زیر استفاده می شود: غرفه های نمایشگاهی، ساختن و متصل کردن لوله های موقت و یا دائم، ساخت سن و استیج های گوناگون، ساخت قاب های نگهدارنده ی بنرها، در ساخت و بنا کردن پارکینگ های دائم و یا موقت، ساخت انواع قفسه ها، ساخت برخی از طاق ها.

نکته ی مهم در مورد اتصالات اسپیس به کار رفته در ساختار یک سازه علاوه بر زیبایی این است که امنیت بالایی داشته باشد و این امر فقط در گرو اتصالات و بست اسپیس فریم خواهد بود.

برای رسیدن به این مهم تمامی اتصالات آبکاری می شوند تا علاوه بر استحکام، عمر زیادی را هم داشته باشند.

منبع سایت: www.spacegostaran.com

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز