خرید پلاگین وردپرس از ژاکت
همانطور که می دانید از اولین گام ها در طراحی سایت وردپرسی، تهیه پلاگین های مناسب برای آن است. اما فرآیند خرید پلاگین وردپرس، به ویژه اگر جزو طراحان تازه کار باشید، ممکن است کمی چالش برانگیز باشد. به همین منظور در این مطلب با پلاگین های وردپرس بیشتر آشنا می شویم. همچنین به نکاتی مهم در خرید پلاگین وردپرس نیز اشاره می کنیم.
پلاگین چیست؟
پلاگین یا افزونه در هر برنامه ای یک عنصر کمکی است که توسط خود شرکت سازنده آن برنامه یا توسط شرکت های شخص ثالث طراحی می شود. در واقع در اکثر برنامه ها، پلاگین ها فقط می توانند قابلیت های آن برنامه را ارتقا داده و یک ویژگی خاص به برنامه اضافه کنند.
اما وقتی صحبت از وب سایت های وردپرسی است، باید بگوییم که تمام نقش های اساسی، به عهده پلاگین هاست. در واقع در سیستم وردپرس، پلاگین ها را نه به عنوان یک عنصر کمک کننده، بلکه به عنوان عناصر اصلی و پایه ای وردپرس نصب می کنیم.
به عنوان مثال یک سایت فروشگاهی را در نظر بگیرید. تمامی مراحل خرید شامل نمایش محصولات، مقایسه محصولات، اضافه کردن محصول به سبد خرید، پرداخت هزینه محصول، انتخاب نوع ارسال محصول، دریافت کد رهگیری و ... بر دوش پلاگین های وردپرس است.
نحوه تشخیص پلاگین مناسب
در خرید پلاگین وردپرس با مجموعه ای گسترده از پلاگین ها رو به رو هستیم. بنابراین آگاهی از چند فاکتور مهم در تشخیص پلاگین مناسب، می تواند انتخاب را بسیار راحت تر کند. در ادامه 5 مورد از این فاکتورها را با هم بررسی می کنیم.
1- تعیین کردن نیازهای سایت
برای انتخاب بهترین پلاگین ها، اول باید نیازهای دقیق سایت خود را بشناسید. بنابراین پیش از هر اقدامی از افزونه های لازم برای وردرپرس خود لیستی تهیه کنید. سعی کنید تا جای ممکن این نیازها را دقیق تر مشخص کنید. با این کار وقتی قابلیت های افزونه های گوناگون را مقایسه می کنید، به راحتی متوجه می شوید که بعضی از افزونه ها برای نیازهای شما کافی نیستند.
2- اطمینان از معتبر بودن پلاگین
در فرآیند خرید پلاگین وردپرس، قبل از هر چیزی باید از معتبر و ایمن بودن پلاگین مطمئن شوید. چراکه پلاگین ها یکی از راحت ترین روش ها برای نفوذ هکرها هستند. وقتی یک پلاگین را روی وردپرس خود نصب می کنید، در واقع یک سری کد را به سورس کدهای سایت خود اضافه می کنید. بنابراین باید مطمئن شوید که افزونه ای که دانلود و نصب کنید، شامل هیچ کد مخربی نیست، لازم به ذکر است که در حال حاضر حدود 22 درصد از سایت های وردپرسی از طریق پلاگین های نامعتبر هک می شوند.
3- بررسی تاریخ به روزرسانی ها
بعد از این که از معتبر بودن خود پلاگین مطمئن شدید، نوبت به این می رسد که از بین این پلاگین های معتبر، افزونه ایده آل را پیدا کنید. یکی از مهم ترین فاکتورها در تشخیص پلاگین مناسب، بررسی آخرین به روزرسانی هاست. پلاگین ها در بازه های زمانی گوناگون از جانب تیم طراح خود آپدیت می شوند. برای انتخاب بهترین پلاگین، تاریخ آخرین به روزرسانی آن افزونه را بررسی کنید.
4- بررسی تغییرات پلاگین
وقتی یک پلاگین به روزرسانی می شود، تغییراتی نیز در آن ایجاد می شود. از طرفی زمانی که یک پلاگین را نصب می کنید، می توانید هر بار که نسخه جدید آن منتشر می شود، آن پلاگین را روی وردپرس خود نیز آپدیت کنید.
5- مقایسه میزان فروش افزونه ها
معمولاً افزونه هایی که فروش بیشتری داشته اند، از محبوبیت بیشتری هم برخوردار هستند و طبیعتاً کاربردی تر خواهند بود. بنابراین اگر افزونه ها را بر اساس میزان فروش آنها به صورت نزولی مرتب کنید، در واقع رتبه های اول این لیست، افزونه های محبوب را به شما نشان خواهند داد.
علاوه بر این، بررسی امتیازی که کاربران به هر افزونه داده اند هم می تواند بسیار کمک کننده باشد. همینطور می توانید بخش نظرات را برای هر افزونه بررسی کنید.
پلاگینهای ضروری
همانطور که اشاره کردیم اولین قدم برای تشخیص پلاگین مناسب، تعیین کردن نیازهای سایت است. به همین منظور در این قسمت به 5 مورد از پلاگین های ضروری سایت های وردپرسی اشاره می کنیم تا در انتخاب پلاگین های لازم برای وردپرس خود راهنمای دقیق تری داشته باشید.
1- پلاگین سئو
یکی از دغدغه های اساسی طراحان وب، رسیدگی دائم به وضعیت سئو سایت است. از طرفی اقدامات لازم برای تأمین سئوی حرفه ای برای سایت شامل موارد متعددی است. اما خوشبختانه برای رسیدگی به وضعیت سئو، افزونه هایی هستند که می توانند مانند یک دستیار به شما کمک کنند.
در حال حاضر بهترین و محبوب ترین افزونه برای سئو سایت، افزونه "Yoast SEO" است. قدرت این افزونه به اندازه ای است که می تواند قابلیت های پایه ای و مهم سئو را به راحتی در اختیارتان قرار دهد.
2- افزونه امنیتی
از آنجایی که وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در سرتاسر دنیاست، جای تعجبی ندارد که مدام مورد هدف هکرها قرار می گیرد. بنابراین باید به کمک یک پلاگین امنیتی به فکر تأمین امنیت وردپرس خود باشید. یکی از بهترین پلاگین های امنیتی نیز"iTheme Security" است. این پلاگین بعد از نصب، فوراً کار خود را شروع کرده و از سایت اسکن می گیرد. همینطور بخش وسیعی از اقدامات امنیتی مانند نظارت بر تغییر فایل ها، بک آپ گیری از دیتابیس، ایجاد رمزهای قوی و ... را پوشش می دهد.
3- پلاگین بهینه سازی سرعت
سرعت سایت، فاکتوری کلیدی است که اگر به فکر آن نباشید، رتبه بالای گوگل را به راحتی از دست خواهید داد. یکی از اقداماتی که می توانید در جهت ارتقای سرعت سایت انجام دهید، استفاده از پلاگین های بهینه سازی سرعت است.
پلاگین WP-Optimize یکی از بهترین پلاگین های این زمینه است که به روش های مختلف سرعت سایت را ارتقا می دهد. روش هایی مانند کوچک سازی فایل های CSS، HTML، JavaScript، فشرده سازی تصاویر، فشرده سازی فایل های سایت به صورت Gzip، پاکسازی پایگاه داده و ... .
4- پلاگین فرم ساز
از کلیدی ترین راه های ارتباطی کاربران با یک سایت، فرم های آن سایت هستند. بنابراین باید در طراحی آنها فکر شده عمل کنید. برای طراحی هر چه بهتر این فرم ها نیز می توانید از پلاگین های فرم ساز استفاده کنید. پلاگین های خوب زیادی برای این منظور طراحی شده اند که WPForms یکی از آنهاست.
از کجا پلاگین بخریم
در حال حاضر چندین و چند منبع آنلاین برای فروش پلاگین در فضای وب در دسترس هستند. اما به دلیل اهمیت ایمن بودن پلاگین ها که بالاتر نیز به آن اشاره کردیم، طبیعتاً همه این منابع برای خرید پلاگین انتخاب مطمئنی نیستند. اما در این میان پلتفرم ژاکت را داریم که اولین و بزرگ ترین مارکت محصولات وردپرسی است. پلاگین های موجود در این منبع همگی دارای ضمانت کیفیت و اصالت هستند. بنابراین با خرید پلاگین وردپرس از ژاکت، دغدغه ای از بابت تأمین امنیت وردپرس خود نخواهید داشت.
علاوه بر این با نصب به روزرسان هوشمند، پلاگین های نصب شده روی وردپرس شما به طور خودکار به روز رسانی خواهند شد. لازم به ذکر است که محصولات ژاکت از 6 ماه پشتیبانی نیز برخودارند.
در این مقاله به بررسی سوال " نحوه انتخاب و خرید پلاگین" پرداختیم که دغدغه بسیاری از طراحان سایت است.از همراهی شما سپاسگزاریم.