خبرگزاری کار ایران

عرضه و فروش انواع شیشه رنگی در ایران

عرضه و فروش انواع شیشه رنگی در ایران
کد خبر : ۱۰۹۱۱۸۳

نقش شیشه رنگی در معماری ایرانی

استفاده از شیشه رنگی این روزها درست همانند گذشته به وفور در دکوراسیون مدرن و کلاسیک مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 در زمان‌های قدیم تنها برای تزیین دیوارها و پنجره خانه‌ها استفاده می شدند، اما این روزها این شیشه‌ها به بخشی از دکوراسیون مدرن آپارتمان‌های لوکس و امروزی تبدیل شده اند.

قدمت استفاده از شیشه رنگی به حدود هزار سال پیش بر‌می‌گردد. در گذشته استفاده از  شیشه‌ رنگی، برای ایجاد فضاهای رنگی و همچنین جلوگیری از ورود نور آفتاب به داخل ساختمان استفاده می‌شد، اما امروزه این شیشه‌ها تنها در معماری خانه‌های قدیمی و کافه‌های سنتی به چشم ‌نمی‌خورند و در معماری جدید نیز به وفور از آن‌ها استفاده ‌می‌شود.

ضرورت شیشه های رنگی

هنرمندان قطعات شیشه‌های رنگی مختلف را می‌بریدند و در کنار هم جفت می‌کردند تا پنجره‌های زیبایی شکل بگیرد که به یک کار هنری بسیار زیبا تبدیل می‌شد. همچنین استفاده از شیشه‌ رنگی در مناطق کویری ایران که دارای شدت نور زیاد و تنوع رنگی کمی در طبیعت هستند، رواج بیشتری داشته است. امروزه می‌توان در طراحی داخلی بنا و همچنین نمای بیرونی ساختمان از شیشه های رنگی استفاده کرد. همچنین طراح با استفاده از شیشه‌های رنگی می‌تواند به عنوان پارتیشن جهت جدا کردن دو فضا از جنبه زیبایی این شیشه‌ها بهره گیرد و محیطی شاد و مفرح را ایجاد کند.

 

شیشه های رنگی قدمتی دیرینه داشته به گونه ای که از همان زمان های دور صنعت و هنر مورد استفاده بشر قرار می گرفت و قرین به هزار سال قدمت داشته . مراحلی تولید و تهیه شیشه های رنگی نظم و ترتیب خاص خود را داشته که در ابتدا طرح اولیه را بر روی کاغذ ریخته می شد و در مرحله بعد تفکیک بندی رنگ هر قسمت و شماره گذاری و تعیین جهت آن که باید با بافت و جنس شیشه سازگاری داشته باشد.

 

شیشه رنگی براق یا لاکوبل

شیشه لاکوبل در واقع محصولی نوین، مدرن و دکوراتیو است. این محصول چند سالیست در عرصه دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار گرفته و می‌گیرد.

شیشه های رنگی لاکوبل که به صورت قواره بزرگ می‌باشد، کاربرد بسیاری در آشپزخانه‌ها، سرویس‌های بهداشتی، دیوارپوش شرکت‌ها، فود کورت، ساخت کابینت، صفحه کابینت، پوشش نمای ساختمان، پشت تلویزیون، درگاه‌های مراکز تجاری، داخل کابین آسانسور، دور تا دور دیواره درب آسانسور، رومیزی و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شیشه‌های رنگی مانند لاکوبل، همگی قابلیت سوراخکاری و جاسازی دارند. یعنی برای مثال امکان جاسازی کلید، پریز، سوراخهای یراق و غیره در شیشه رنگی وجود دارد.

انواع شیشه رنگی بر حسب ضخامت

ضخامت 4 میل

شیشه رنگی با ضخامت 4 میلی متری کاربردهای گوناگونی از قبیل نمای درب کابینت، نمای درب کمد دیواری، رومیزی‌های کوچک و غیره دارد.

ضخامت 5 و 6 میل

شیشه های رنگی با ضخامت 5 و 6 میل غالبا با کاربری پوشش فضای دیواره بین کابینت، بعنوان دیوار پوش دکوراتیو، تخته وایت برد شیشه ای، رومیزی و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرد. این شیشه‌ها بیشترین مصرف را در عرصه دکوراسیون داخلی دارند.

ضخامت 10 میل

بیشترین کاربرد این سایز و موارد مشابه دیگر آن از قبیل شیشه رنگی‌های 8 و 12 میل بعنوان صفحه کابینت، رومیزی، نمای ساختمان و غیره می‌باشد.

عرضه و فروش انواع شیشه رنگی در ایران

ضخامت 16 و 20 میل

با توجه به هزینه بالای شیشه‌های ضخیم، استفاده از این سایز به نسبت سایزهای دیگر کمتر است. اصلی ترین کاربرد شیشه رنگی ضخیم بعنوان صفحه کابینت، صفحه‌ی بار شیشه‌ای، اوپن آشپزخانه، رومیزی های بزرگ از قبیل میز کنفرانس، میزهای دکوری و فضای باز می‌باشد.

شیشه‌های رنگی در عصر حاضر تاثیر بسزایی در عرصه دکوراسیون داخلی را دارا می‌باشند. شیشه‌های رنگی انواع متنوع رنگبندی، طرح، ضخامت و … دارند و با توجه به کاربرد آن موارد استفاده گوناگونی دارند.

انواع شیشه رنگی

شیشه های رنگی به سه دسته اصلی تقسیم می شوند:

شیشه رنگی براق (لاکوبل)

شیشه رنگی مات (متلوکس)

شیشه رنگی متالیک (متلاک)

شیشه رنگی سنتی

شیشه رنگی سنتی در معماری قدیمی و سنتی ایرانی همیشه مشهود و محبوب بوده و معمولا با پنجره های ارسی همراه بوده است. نمونه های سنتی شیشه رنگی پنجره ارسی از تلفیق تکه های کوچک چوب که گره ها را ایجاد می کند و شیشه رنگی سنتی که این گره ها را پر می کند، ایجاد می شود. برای استفاده از شیشه رنگی سنتی کاربردهای مختلفی وجود دارد از جمله تامین نور ورودی همراه با کاهش شدت نور آفتاب و گرما ضمن حفظ حریم داخل، ایجاد زیبایی و اثرات مثبت روانشناختی، دور کردن حشرات، داشتن خواص صوتی و اکوستیک. امروزه برخی برای ترمیم گره های فرسوده قدیمی به شیوه قدیمی پنجره ارسی با شیشه رنگی سنتی می سازند، گاهی از دستگاه های برش CNC و برش چوب، گره چینی درست کرده، گاهی با رنگ و رزین مخصوص، شیشه های ارسی می سازند.

 

در همان ابتدا شیشه های رنگی در صنعت شیشه تولید می شد و اکنون هم این نوع شیشه ها در طرح های بسیار متنوعی وجود دارد ، با توجه به اینکه معماری ایرانی بر پایه ی رنگ ها بنا شده است به طبع استفاده از رنگ ها در طراحی دکور اسیون داخلی و خارجی ساختمان اهمیت فراوانی دارد .

شیشه رنگی سنتی به طور کلی به دو دسته ی شفاف و مات تقسیم می شود که هر یک از آن ها در قسمتی از ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد به طور مثال بین درب های چوبی قدیمی از شیشه های رنگی با ابعاد و اشکال هندسی مختلف استفاده می شد که نمای زیبایی را در فضای داخلی خانه به وجود می آورد .

شیشه رنگی سنتی – مشجر

متداول ترین نوع شیشه های رنگی که به دو صورت چکشی و ذره بینی تولید می شود البته شیشه های رنگی ذره ببنی بسیار کم یاب است و از قیمت بالایی نیر برخوردار می باشد اما شیشه های رنگی چکشی در کارخانه های متعددی به صورت انبوه تولید می شود .

شیشه رنگی سنتی – شفاف

شیشه های رنگی شفاف سنتی با ضخامت های ۲ میل و ۳ میل و در رنگ های آبی ، قرمز ، سبز و زرد وجود دارد که متاسفانه در کشور ما تولید نمی شود و از قیمت بسیار بالایی برخوردار است به همین دلیل در پروژه های محدودی از این نوع شیشه های رنگی بکار برده خواهد شد لازم به ذکر است از پلکسی گلاس های رنگی به عنوان جایگزین شیشه رنگی استفاده می شود .

شیشه رنگی سنتی – سکوریت

امروزه در پروژه های ساختمانی از شیشه های سکوریت رنگی استفاده می شود این نوع شیشه ها از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است ، برای تولید شیشه سکوریت رنگی ابتدا شیشه رنگی سنتی در ابعاد مورد نظر برش داده شده سپس جهت سکوریت شدن داخل کوره های با درجه حرارت بسیار بالا قرار داده خواهد شد .

شیشه رنگی سنتی – لمینت

چنانچه در پروژه ای ابعاد شیشه ها بیش از حد استاندارد در نظر گرفته شده و از روش فریم لس برای اجرای پروژه استفاده شود باید از شیشه های رنگی لمینت استفاده کرد ، برای تولید شیشه های رنگی لمینت ابتدا دو عدد شیشه رنگی سکوریت با ابعاد یکسان تولید شده سپس توسط لایه PVB به یکدیگر چسبیده می شوند در این صورت حتی اگر یکی از شیشه ها شکسته شود ذرات آن از هم جدا نخواهد شد .

 شیشه رنگی سنتی – خم

برای تولید شیشه های رنگی خم ابتدا شیشه رنگی در ابعاد مورد نظر برش داده شده سپس قالب فلزی با شعاع خم مورد نیاز ساخته می شود در مرحله ی بعدی شیشه به همراه قالب فلزی داخل کوره های با درجه حرارت بسیار بالا قرار داده خواهد شد تا اینکه شیشه به طور کامل به شکل قالب فلزی درآید .

شیشه رنگی سنتی – حکاکی شده

با استفاده از دستگاه هوشمند مستر طرح های مختلفی روی شیشه های رنگی حکاکی یا اینگریوینگ می شود به عبارتی در این روش طرح مورد نظر روی شیشه تراشیده ( کنده کاری ) خواهد شد .

عرضه و فروش انواع شیشه رنگی در ایران

قیمت شیشه رنگی سنتی

قیمت شیشه رنگی سنتی به پارامترهای مختلفی وابسته است. روشی که برای ساخت این نوع شیشه به کار رفته می تواند به طور ویژه در قیمت نهایی آن تاثیرگذار باشد. اطلاعات کامل توسط کارشناسان بخش فروش در اختیار شما قرار خواهد گرفت. نوسانات اقتصادی می تواند سبب افت و خیز در قیمت شیشه رنگی سنتی باشد.

 

 با در نظر گرفتن مواد اولیه مرغوب شیشه های رنگی تولید شده و با قیمت مناسب به دست مشتری می رسد. امروزه شیشه های قرمز رنگ گران تر از سایر انواع شیشه های رنگی می باشند و این تفاوت قیمت شیشه رنگی سنتی به این دلیل است که اگر مدت طولانی در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار می گیرد، رنگ خود را حفظ کند.

 

آدرس : تهران : شهریار

تلفن همراه: 09132887344

تلفن همراه : 09132360936 — کارشناس و طراح درب و پنجره تمام چوب سنتی

تلفن همراه : 09130100655

ارسال توسط تبلیغ گوگل ادز الگانت وب

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز