خبرگزاری کار ایران

چگونه می‌توان با طراحی یک وب سایت کسب و کار خود را گسترش دهیم!؟

چگونه می‌توان با طراحی یک وب سایت کسب و کار خود را گسترش دهیم!؟
کد خبر : ۱۰۷۷۳۸۱

در روزگاری نه چندان دور طراحی سایت اینترنتی برای همه مقدور نبود و کمتر کسی آدرس اینترنتی برای کسب و کار خود داشت. می توان گفت تنها سازمان های بزرگ و شرکت های فناوری از وب سایت بهره می بردند. از طرفی تنها از طریق کامپیوتر می توانستم وب سایت ها را مشاهده کنیم و گوشی های موبایل این قابلیت را نداشت. می توان گفت کمتر کسی می توانست یک سایت را جستجو کند.

در دهه گذشته اینترنت جهان ما را متحول کرده است و هیچ حد و مرزی نمی شناسد. تقریبا می توان گفت قریب به 80 درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و با سرچ و وب سایت آشنایی دارند. امروزه هر نوع اطلاعاتی را می توانید با استفاده از اینترنت به دست آورید. از خواندن یک خبر تا خریدهای اینترنتی که به صورت غیرحضوری و تنها با چند کلیک صورت می گیرد. همه ی این ها را مدیون اینترنت هستیم.

در این مقاله می خواهیم بگوییم یک کسب و کار چگونه با طراحی وب سایت گسترش می یابد. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

سایت اینترنتی چیست؟

سایت اینترنتی یک محیط آنلاین است که دامنه و آدرس مخصوص به خود را دارد و اطلاعاتی که درون آن قرار داده می شود حاوی خدمات، محصولات و یا محتوای مرتبط با خدمات و محصولات است. هر سایت یک واحد اطلاعاتی مستقل در نظر گرفته می شود و محتوای مخصوص به خود را دارد. برای داشتن یک وب سایت لازم است که یک وب سرور، دامنه و آدرس سایت و یک سیستم مدیریت محتوا داشته باشید.

محتوای هر وب سایت به صورت اختصاصی شامل تصاویر، متن، فایل صوتی و یا تصویری، انواع داده ها، اطلاعت سازمان و یا شرکت مورد نظر و ... می باشد. برای هر منظوری که شما نیاز دارید که دیده شوید می توانید یک وب سایت داشته باشید. هر شخص، سازمان و یا شرکتی می تواند یک سایت مخصوص به خود و با نام انتخابی خود داشته باشد و محدودیتی برای داشتن سایت وجود ندارد.

چگونه می‌توان با طراحی یک وب سایت کسب و کار خود را گسترش دهیم!؟

چرا اشخاص و کسب و کارها به وب سایت اینترنتی نیاز دارند؟

تا چندین سال قبل کسب و کارها و افراد نیازی به داشتن یک وب سایت اینترنتی حس نمی کردند. چون دسترسی به اینترنت برای عموم مردم امکان پذیر نبود. از زمانی که گوشی های هوشمند روی کار آمده است و فناوری اینترنت پر سرعت رشد کرده است وبگردی دیگر امری روزمره و عادی محسوب شده است و اکثریت مردم به شبکه های اینترنتی دسترسی دارند. به طوری که مردم امروزه برای کسب اطلاعات پیش پا افتاده ترین مسائل نیز به سرغ اینترنت می روند. اینترنت سبب افزایش سرعت در تبلیغات و حتی فروش شده است.

همانطور که افراد برای حضور در جامعه می بایست هویت داشته باشند، برای حضور در سطح اینترنت به وب سایت نیاز دارند. کسب و کارهای برای رقابت مجازی می بایست دارای وب سایت باشند چرا که گردونه رقابت حضوری کم کم حذف شده و رقابت مجازی روی بورس است. در واقع سایت هویت مجازی هر فرد یا کسب و کار است.

بسیاری از کسب و کارها در صورت نداشتن سایت به مرور از گردونه رقابت حذف می شوند. اما به کمک طراحی سایت فروشگاهی می توان با تمامی مشتری ها بدون حد و مرز ارتباط داشت و خدمات ارائه داد. اطلاع رسانی، تبلیغات، خرید و فروش محصولات، یافتن و ارتباط با مشتری، پشتیبانی از خدمات یا محصولات و بسیاری مسائل دیگر به کمک وب سایت، برای هر کسب و کار و فردی امکان پذیر است.

برای ساخت سایت به چه چیزهایی نیاز داریم؟

ساخت سایت نیازمند دانش خاصی است و عامه مردم نمی توانند از پس این کار بربیایند، بنابراین کار را به کاردان خود بسپارید. در حالت کلی یک وب سایت با استفاده از دامنه و وب سرور روی کار می آید و بدون این دو گزینه وب سایت معنی ندارد. دامنه همان آدرس وب سایت است که در مرورگر وارد می شود و برای هرکس به صورت اختصاصی می باشد. وب سرور نیز رایانه ای است که محتوای وب سایت شما بر روی آن ذخیره می شود و در زمان مراجعه کاربران به وب سایت این اطلاعات و داده ها در اختیار او قرار داده می شود.

برای اینکه یک سایت از نظر بصری نیز جذاب و کاربردی باشد و کاربر با ورود به آن احساس رضایت کند به یک سیستم تولید محتوا نیاز است که داده ها را روی یک قالب درون ریزی کند. طراحان سایت این کار را با توجه به درخواست مشتری طراحی می کنند.

دامنه:

دامنه سایت گستردگی فراوانی دارد و هریک از افراد متناسب با کسب و کار خود می توانند یک نام برای دامنه خود انتخاب کنند. برخی از معروف ترین دامنه ها com. ، org. می باشند که هریک زمینه مخصوص به خود را دارد. بهتر است از هر دامنه متناسب با زمینه کاری آن استفاده کنیم.

وب سرور

رایانه ای که اطلاعات شما را ذخیره می کند و به هنگام ورود کاربر آن ها را در اختیار کاربر قرار می دهد. از کامپیوترهای خانگی هم می توان به عنوان وب سرور استفاده کرد اما به دلیل هزینه نگهداری و ایمنی پایین کمتر کسی این کار را انجام می دهد. وب سرورها دارای فضای ذخیره سازی بسیار زیادی هستند که شما با توجه به نیاز خود می توانید به اندازه دلخواه از آن ها فضا خریداری کنید و داده خود را در آن جای دهید.

طرز کار وب سرور به این صورت است که، هر بار کاربری وارد سایتی می شود و صفحه ای را درخواست می دهد. این درخواست به وب سرور انتقال میابد و در پاسخ به درخواست کاربر، اطلاعات صفحه مورد نظر بارگزاری می شود. هر چه وب سرور از نظر قدرت پردازش قویتر باشد، سرعت بارگزاری سایت بیشتر می شود.

نقد و بررسی

در این مقاله در مورد دلیل روی کار آمدن وب سایت و نقش آن ها در کسب و کار و خدمات شما بیان شد. با توجه به پیشرفت تکنولوژی و حرکت جهان رو به سمت فضای مجازی، هر کسب و کاری برای باقی ماندن در گردونه رقابت می بایست دارای یک وب سایت اینترنتی باشد. به کمک شرکت طراحی سایت تارینوتک می توانید با مشتریهای خود بی حد و مرز در ارتباط باشید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز