خبرگزاری کار ایران

میکروتیک چیست ؟ چقدر با تجهیزات میکروتیک آشنایی دارید؟

میکروتیک چیست ؟ چقدر با تجهیزات میکروتیک آشنایی دارید؟
کد خبر : ۱۰۵۶۹۰۳

کمپانی میکروتیک در سال ۱۹۹۷ مهم ترین محصول خود یعنی سیستم عامل میکروتیک RouterOS را با هدف پایداری، کنترل و انعطاف پذیری گسترده تولید نمود. این سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که با عنوانMikroTik RouterOS معرفی شده است.

تاریخچه میکروتیک

در سال1996 کمپانی قدرتمند میکروتیک با هدف توسعه روترها و سیستم های ارائه دهنده خدمات اینترنت ISP در ریگا، پایتخت لتونی شروع به فعالیت نمود. این کمپانی قدرتمند امروزه تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری متنوعی را با برند میکروتیک در بازار عرضه نموده است.

مهم ترین محصول ارائه شده این کمپانی سیستم عامل میکروتیک است که بر اساس هسته ی لینوکس طراحی شد.

کمپانی میکروتیک در سال ۱۹۹۷ مهم ترین محصول خود یعنی سیستم عامل میکروتیک RouterOS را با هدف پایداری، کنترل و انعطاف پذیری گسترده تولید نمود. این سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که با عنوانMikroTik RouterOS  معرفی شده است.

تجهیزات میکروتیک به عنوان یکی از پرفروش‌ترین تجهیزات رادیویی با کارایی بالا مورد استفاده کاربران در سراسر جهان می باشد.

یکی از محصولات این کمپانی (Mikotik) روتر میکروتیک می باشد که از این وسیله برای مسیریابی در محیط های کوچک استفاده می شود. این تجهیزات بسیار مقرون به صرفه، متنوع و با دسترسی بالا توسط این کمپانی ارائه می گردد.

شما می توانید با نصب سیستم عامل میکروتیک روی تجهیزات MikroTik و یا با نصب بر روی رایانه شخصی تان، سخت افزار خود را به یک مسیریاب قدرتمند تبدیل نمایید که قابلیت هایی مانند مسیریابی در شبکه، استفاده به عنوان دیواره آتش Firwall، DHCP Server،NAT Server ، DNS Server، QOS، MPLS، LoadBalancing ، پروکسی سرور، ردیوس سرور، راه اندازی شبکه خصوصی ، مدیریت کاربران و ... را نیز داشته باشد.

چنانچه قصد دارید عملکرد سیستم عاملتان را افزایش دهید لازم است مجوز (License) آن را تهیه نمایید.

استفاده از مجوز ها به شما امکان مدیریت کاربران بیشتر را می دهد. مجوز های میکروتیک در چهارسطح 3،4،5،6 دسته بندی می شود. یکی از دلایل قیمت پایین تجهیزات میکروتیک همین دسته بندی مجوز ها است.

مدیریت میکروتیک

علاوه بر دسترسی محلی به میکروتیک می توان از طریقFTP، Telnet، SSH به این تجهیزات دسترسی داشت.

در سال ۲۰۰۲ اولین سخت افزار میکروتیک با برند RouterBoard نیز به بازار ارائه گردید. سخت افزار میکروتیک شامل

 رادیو میکروتیک، روتربرد های میکروتیک، روتر های میکروتیک، سوئیچ های میکروتیک، تجهیزات LTE و.. است.

یکی از ویژگی های تجهیزات میکروتیک پایداری آن ها است. این تجهیزات مانند یک روتر قوی عمل می کنند و از سرعت بوت بالا بهرمند هستند. یکی از قابلیت های دیگر این تجهیزات نصب و راه اندازی ساده آنها بوده و به هیچ گونه Login در نرم افزار های جانبی نیازی ندارند. همچنین میکروتیک سرعت نصب بالایی دارد و در صورت نیاز می توانید تنظیمات تجهیزات میکروتیک تان را Import و یا Export نمایید.

دوره های آموزشی میکروتیک

جهت آشنایی با امکانات سیستم عامل میکروتیک می توانید سرفصل های آموزشی که توسط کمپانی میکروتیک ارائه شده است را در 7 گروه متنوع و 3 سطح مورد بررسی قرار دهید.

شرکت میکروتیک جهت آموزش افراد متخصص اقدام به برگذاری دوره های آموزشی نموده است، دوره های آموزشی میکروتیک فقط توسط مدرسین فعال شرکت، به صورت رسمی برگذار می شود و مدرسان رسمی این کمپانی قادر به برگزاری آزمون های بین المللی هستند. بنابراین بدون شرکت در دوره های آموزشی و کلاس های فنی میکروتیک به هیچ عنوان فرد نمی تواند در آزمون های بین‌المللی میکروتیک شرکت نماید

دوره های میکروتیک عبارتند از:

  • MTCNA – MikroTik Certified Network Associate
  • MTCRE – MikroTik Certified Routing Engineer
  • MTCWE – MikroTik Certified Wireless Engineer
  • MTCTCE – MikroTik Certified Traffic Control Engineer
  • MTCUME – MikroTik Certified User Management Engineer
  • MTCINE – MikroTik Certified Inter-networking Engineer
  • MTCIPv6E – MikroTik Certified IPv6 Engineer

مدارک به 3 سطح زیر تقسیم می شود

  • Basic Level 
  1. MTCNA
  • Engineer Level 1
  1. MTCRE
  2. MTCWE
  3. MTCTCE
  • Engineer Level 2
  1. MTCUME
  2. MTCINE
  3. MTCIPv6E

 

میکروتیک چیست ؟ چقدر با تجهیزات میکروتیک آشنایی دارید؟

چقدر با رادیو ها و روتر های میکروتیک آشنایی دارید؟

روتر ها و سوئیچ های میکروتیک در مقایسه با روتر ها و سوئیچ های سیسکو (این شرکت همانند میکروتیک یکی از تامین کنندگان تجهیزات شبکه در مقیاس بزرگ تر است .) بسیار مقرون به صرفه بوده و برای محیط های کوچک جهت راه اندازی سرویس های مختلف و مسیریابی توصیه می شود.

اغلب روتر های میکروتیک معمولا دارای پورت اترنت، پورت گیگابایت اترنت، پورت USB و بعضی روتر های این کمپانی دارای ماژول SFP فیبرنوری نیز می باشد . روتر RB2011UIAS-RM یکی از نمونه های این نوع روتر ها می باشد.

پرفروش ترین روتر های این کمپانی شاملRB951UI-2HND ، RB951G-2HN، RB2011UIAS-IN و... می باشد.

از رادیو های میکروتیک جهت برقراری لینک های نقطه به نقطه Point To Point و لینک های یک نقطه به چند نقطه Point To Multipoint نیز استفاده می شود. رادیو های میکروتیک قادر اند ارتباطات وایرلس با فاصله های بالا را نیز پوشش دهند. البته برقراری لینک های ارتباطی به قدرت رادیو بستگی دارد معمولا از رادیو های Sxt Sq Lite 5 برای برقراری ارتباطات تا مسافت 2 کیلومتر و از DynaDish تا مسافت 45 کیلومتر استفاده می شود.

برخی از پرفروش ترین رادیو های این کمپانی شامل Sxt Lite5، Sxt Sq Lite5، LHG5، QRT5، Sextant G و... می باشد.

 میکروتیک چیست ؟ چقدر با تجهیزات میکروتیک آشنایی دارید؟

تهیه این تجهیزات در ایران

گروه تجاری آیفوم  (iFOM Business Group)به عنوان یکی از تامین کنندگان و ارائه دهندگان برتر تجهیزات شبکه و قطعات کامپیوتر در ایران می باشد . شما می توانید انواع تجهیزات شبکه، تجهیزات میکروتیک مانند روتر و روتربرد های میکروتیک، رادیو های وایرلس میکروتیک، سوییچ های میکروتیک، تجهیزات LTE و... را به صورت اورجینال و گارانتی دار از آیفوم تهیه نمایید.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز