چطور پنیر پیتزا خوشمزه برای طبح پیتزای خانگی انتخاب کنیم؟
مهمترین بخش پختن یک پیتزای خانگی خوشمزه و همه پسند، پنیر پیتزای استفاده شده در آن است. البته که انتخاب اول همه ما پنیر موزارلا است. اما فکر میکنم وقت آن رسیده کمی جسارت در انتخاب طعمهای جدید به خود دهیم و از یک جایی برای خلق مزههای جدید تلاش کنیم. در ادامه به شما 3 روش عالی و امتحان شده برای انتخاب پنیر پیتزای خوشمزه برای پیتزای خانگی شما را معرفی میکنیم.
روش اول: انتخاب پنیر پیتزا موزارلا
1: موزارلای از قبل خرد شده خریداری نکنید. به جای این که موزارلای خرد شده خریداری کنید؛ موزارلا را سالم و خرد نشده را خریداری کرده و در زمان استفاده و اندازه نیاز خود آن را خرد یا رنده کنید. با این روش پنیر بافت خامهای و چرب خود را حفظ کرده و نتیجه نهایی یک پتیزای خوشمزهتر با بافتی چربتر را خواهید داشت.
2: از بین شیرهای کامل یا بدون چربی یکی را انتخاب کنید. موزارلایی که با شیر کامل تهیه شده است دارای بافت کرمیتری است و طعم قویترین سنبت به انواع پنیرهایی دارد که با شیر بدون چربی درست شدهاند. داشتن بافت خامهایتر و ظهم بهتر آن به دلیل چربی بالاتر شیر است. با این حال، در هر وعده تنها 2 گرم چربی بیشتر در این نوع پنیر در مقایسه با پنیر موزارلایی وجود دارد که با شیر بدون چربی درست شده است.
3: موزارلای تازه را امتحان کنید. استفاده از موزارلای تازه نسخه کلاسیک ایتالیایی است که برای تهیه پیتزا وجود دارد. موزارلای تازه به صورت توپکاهی هشت اونسی به فروش میرسد. معمولا هم پنیر را در ظرفی پر از آب پنیر بسته بندی میکنند و چون پنیر در این حالت بسیار نرم است؛ نمیتوانید آن را خرد کنید.
- هنگام استفاده از پنیر روی پیتزا، آن را برش زده و تکههای آن را با فاصله روی پیتزا قرار دهید. موزارلا خودش روی پیتزا آب میشود.
- موزارلای تازه ماندگاری کمی دارد و بهتر است در طول یک هفته آن را مصرف کنید.
روش دوم: ترکیب انواع پنیرها برای داشتن طعم مناسب پتیزا
1: پنیر پروولون را انتخاب کنید. پروولون یک پنیر عالی برای ترکیب با موزارلا روی پیتزا است. مانند موزارلا، پروولون را هم میتوانید در خانه خرد کنید. این پنیر عطر و طعم بیشتری دارد و اگر از ترکیب این دو زیاد مطمئن نیستید از ترکیب 70 درصد موزارلا و 30 درصد پروولون استفاده کنید.
2: پنیرهای نیمه سفت را انتخاب کنید. پنیرهای نیمه سفت مانند Gouda ، Gruyere ، fontina ، Emmental و Edam بافتی سفتتر و خامهای دارند و اگر با موزارلا ترکیب شوند طعم عالی به وجود میآید. برای خوشمزهتر شدن باید این پنیرها را ابتدا روی پیتزا رنده یا خرد کنید و سپس روی آنها پنیر پیتزا بپاشید.
- پنیر گودا با پیاز کارملی، بیکن یا سبزیجات سرخته شده مزه فوق العادهای خلق میکند.
- یک قسمت گودا را با چهار قسمت موزارلا مخلوط کنید.
3: یک پنیر سفت را امتحان کنید. پنیرهای سفت مانند پنیر پارمزان، گرانا پادانو و پکورینو رومانو از بهترین پنیرهای سفتی هستند که طعم عالی به پیتزای خانگی شما میبخشند. آنها را میتوانید روی پیتزای خود رنده کنید.
- Parmigiano Reggiano دارای طعمی بسیار قوی است و نسبت به پنیر پارمزان تندتر است.
4: پنیر خامهای را در نظر بگیرید. پنیرهای خامهای مانند پنیر خامهای معمولی، ماسکارپونه، بورسین و پنیر بز گزینههای بسیار خوبی برای ترکیب با موزارلا هستند. تکههای کوچک را روی خمیر قرار دهید. این پنیرها سریع میسوزند پس آنها را بهتر است زیر لایههای سوسیس و دیگر مواد غذایی قرار دهید.
- پنیر خامهای را با عطرها و طعمهای دیگر ترکیب کنید. میتوانید مثلا پنیر خامهای را با سیر، رزماری یا ریحان ترکیب کنید.
روش 3: استفاده از پنیر در پیتزا
1: از پنیر سرد استفاده کنید. برای جلوگیری از پخت بیش از حد پنیر، قبل از قرار دادن پنیر روی پیتزا از سرد بودن آن اطمینان خاصل کنید. در غیر این صورت ممکن است پنیر بسوزد. همچنین سعی کنید از پنیر زیاد استفاده نکنید.
2: از برخی از پنیرها استفاده نکنید. از پنیرهای روغنی یا فرآوری شده استفاده نکنید. اینها شامل پنیرهایی میشود که از قبل خرد شدهاند. برای داشتن بهتر عطر و طعم یک نوع پنیر مانند چدار یا Velveeta را خریداری کرده و در خانه آن را خرد کنید.
3: بعدا پنیرهای سفت را اضافه کنید. پنیرهای سفت مانند پارمزان، گرانا پدانو و رومانو بسیار خشک و لطیف هستند. اگر آنها را با پیتزا داخل فر بگذارید میسوزند و طعم فوق العاده خود را از دست میدهند. بنابراین، این پنیرها را فقط بد از بیرون آمدن از فر روی آن قرار دهید.
4: خودتان پنیر را رنده کنید. برای خرد کردن پنیر خود میتوانید از رنده دستی، رنده پنیر، غذاساز یا پوست کن استفاده کنید. پنیرهای نرم را یک ساعت قبل از رنده کردن داخل فریزر بگذارید تا راحتتر رنده شوند.
گروه لبنیات کالین با استفاده از تکنلوژی روز و دستگاه های پیشرفته محصولات لبنی خاص و متفاوتی را ارائه نموده است. استفاده از شیر تازه و متریال مناسب در تولید و همچنین نظارت کامل و کنترل کیفی محصولات، باعث شده تا خروجی محصولات این محموعه از نظر کیفی بسیار مطلوب و ارزنده باشد. این محموعه با ارائه انواع پنیرهای مختلف با طعم های متنوع، کره حیوانی و گیاهی، انواع خامه و دیگر محصولات مرتبط از سال 1380 فعالیت خود را آغاز نموده و توانسته با افزایش دانش روز افزون بسته های سالم لبنی را به سبد غذایی ایرانیان اضافه نماید.
اکنون مجموعه کالین با بسیاری از برندهای معتبر رستوران، تالار و هتل ها در سراسر ایران همکاری می نماید و همواره در تلاش است تا در عین سلامت محصولات بالاترین تراز کیفی را برای کلیه مشتریان و خریداران محترم فراهم سازد.