مقایسه انواع و ابعاد ورق گالوانیزه
فروشگاه اینترنتی آهن پخش به عنوان یکی از مراکز معتبر فروش، پخش و توزیع آهن آلات ساختمانی و صنعتی در کشور می باشد. از جمله خدماتی که در این فروشگاه اینترنتی عرضه شده، ارائه قیمت روز ورق گالوانیزه همراه با امکان خرید است. در ادامه این مطلب به بررسی ورق گالوانیزه و مقایسه انواع و ابعاد آن می پردازیم.
فروشگاه اینترنتی آهن پخش به عنوان یکی از مراکز معتبر فروش، پخش و توزیع آهن آلات ساختمانی و صنعتی در کشور می باشد. از جمله خدماتی که در این فروشگاه اینترنتی عرضه شده، ارائه قیمت روز ورق گالوانیزه همراه با امکان خرید است. در ادامه این مطلب به بررسی ورق گالوانیزه و مقایسه انواع و ابعاد آن می پردازیم.
ورق های گالوانیزه، ورق هایی هستند که از فولاد یا آهن با پوششی از آلیاژ فلزهای دیگر به دست می آیند. این تعریف می تواند خود، تعیین کننده نوع ورق گالوانیزه و ابعاد آن نیز باشد. با توجه به این که ورق های گالوانیزه را می توان در ضخامت های متفاوت و با نام ها و ویژگی های خاصی در بازار یافت سوال این است که، انواع مختلف این نوع از ورق چه تفاوت هایی ممکن است با هم داشته باشند و حتی در چه کاربردهایی مورد استفاده قرار می گیرند؟
ضخامت ورق گالوانیزه
مقاومت پوشش های فولادی و آهنی، تعیین کننده ضخامت آن ها خواهد بود. انجام عمل گالوانیزاسیون به منظور محافظت طولانی مدت از فولاد در برابر خوردگی، زنگ زدگی و... انجام می پذیرد. اغلب عمل گالوانیزه کردن با غوطه وری ورق فلزی در مواد مذابی که روکش نامیده می شود، انجام می پذیرد. غلظت و جرم این مواد می تواند تعیین کننده ضخامت ورق گالوانیزه باشد.
انواع ورق گالوانیزه از نظر شکل ظاهری
فولاد، فلزی از آلیاژ های آهن به همراه 1.5 درصد کربن می باشد. این مقدار می تواند در انواع فولاد متفاوت باشد. در واقع درصد کربن، تعیین کننده نوع آن است. ورق های گالوانیزه که در کارخانه ها تولید می شوند به دو شکل رول فوم و فابریک به دست مصرف کننده خواهند رسید. به طول معمول ضخامت این دو شکل از ورق گالوانیزه متفاوت خواهد بود و هر کدام ضخامت های متفاوتی به شرح زیر دارند:
ورق رول فوم گالوانیزه:
- ضخامت: 0.18 تا 6 میلی متر
- عرض: 100 و 125 سانتی متر
- وزن تقریبی: 5 تا 7 تن
ورق های فابریک گالوانیزه:
- ضخامت: 0.18 ، 0.4 ، 0.9 ، 2 ، 6
- وزن کویل: 3.5 الی 1 تن
انواع ورق گالوانیزه
ورق های گالوانیزه در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می شوند که عبارتند از:
ورق فولادی گالوانیزه
ورق فولادی گالوانیزه، ورقی است از جنس فولاد که توسط روی کاور شده باشد. این نوع از ورق گالوانیزه دارای کیفیت مطلوبی بوده و به همین دلیل می تواند در صنایع مختلف و در ساخت محصولاتی مثل موارد زیر، مورد استفاده قرار گیرد:
- ساخت بدنه لوازم خانگی
- ساخت دودکش
- ساخت ناودان و لوله
- تولید ساندویچ پانل
- ساخت انواع کانکس
- بدنه کابینت آشپزخانه
- و ...
ضخامت ورق گالوانیزه فولادی
ضخامت ورق فولادی با نوع آلیاژ آن رابطه مستقیم دارد اما بیشترین ضخامت روی استفاده شده بر سطح ورق گالوانیزه فولادی از 0.3 تا 3 میلی متر متغیر می باشد. لازم به ذکر است که ورق های گالوانیزه تولید شده از نظر ضخامت، دارای استاندارد هایی هستند که در نهایت ضخامت کل این ورق ها نباید از میزان مشخص شده، تخطی کند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد ضخامت ورق گالوانیزه با کارشناسان مجرب آهن پخش در تماس باشید.
مزیت های ورق گالوانیزه فولادی
از جمله مزایای ورق های گالوانیزه فولادی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- کاهش هزینه: ورق های گالوانیزه نیازی به رنگ آمیزی و استفاده از ضد زنگ نخواهند داشت و همین امر باعث دوام بالاتر آن ها می شود. همچنین ورق گالوانیزه فولادی هزینه خاصی برای تعمیر و نگهداری نخواهد داشت.
- دوام آلیاژ سطحی: ورق های فولادی گالوانیزه در کمترین حالت می توانند دوامی بین 40 تا 50 سال داشته باشند.
- عدم زنگ زدگی: ورق های گالوانیزه فولادی حتی در صورت آسیب دیدن و شکستن از زنگ زدن مصون هستند.
- نصب و حمل و نقل آسان: سهولت و سرعت در نصب، تعمیر، حمل و نقل و جابجایی از مزایای ورق گالوانیزه فولادی است.
ورق آهنی گالوانیزه
این نوع از ورق گالوانیزه در واقع ورق آهنی پوشش داده شده است. اما تمام ورق های آهنی گالوانیزه به یک شکل نیستند و هر کدام با توجه به کاربرد، دارای شکل و ضخامت متفاوت خواهند بود. انواع ورق آهنی گالوانیزه به شرح زیر می باشد:
- RA: این نوع از ورق ها دارای پوشش ترکیبی آهن و روی می باشند و ظاهر آن ها مات و خاکستری رنگ است.
- RB: این نوع از ورق، پوششی با کیفیت تر از مورد قبلی دارد و ضخامت آن نیز بیشتر می باشد.
- RC: این نوع از ورق ها نیز دارای پوشش روی و آهن می باشند و مستعد رنگ آمیزی هستند.
ضخامت ورق آهنی گالوانیزه
ورق های گالوانیزه آهنی با توجه به کاربردی که دارند، دارای ضخامت های متفاوتی می باشند. به طور مثال ورق های گالوانیزه نورد سرد که در صنایعی مانند خودرو سازی، تانکر سازی، مخازن خاص و ... استفاده می شوند، ضخامتی از 1.5 تا 100 میلی متر دارند.
عوامل موثر در ضخامت ورق آهنی گالوانیزه
- ترکیبات شیمیایی آلیاژ
- شرایط ورق گالوانیزه
- زمان لازم برای گالوانیزاسیون
- نرخ خروج از حمام مذاب
- نرخ سرد کردن آهن
- و...
ورق گالوانیزه ساندویچ پانل
ورقی که برای ساخت ساندویچ پانل مورد استفاده قرار می گیرد از آلیاژ آهن و روی می باشد. ساختار متالوژیکی خاص، مقاومت بالایی به آن خواهد داد. ساندویچ پانل ها در دو نوع پلی اورتان و پلی استارین با استفاده از ورق های گالوانیزه ساخته می شوند.
کاربرد ساندویچ پانل گالوانیزه
- استفاده در سوله های کارخانه ها، سالن ها، انبارها
- استفاده در ساختمان ها
- استفاده برای کانکس
- استفاده در مکان هایی مانند فرودگاه، نیروگاه و ...
- استفاده در مرغداری ها، گاورداری ها
- و ...
ویژگی ورق گالوانیزه ساندویچ پانل
از ویژگی های ورق گالوانیزه ساندویچ پانل می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- جرم کم
- مقاوم در برابر عوامل محیطی
- سرعت در تولید و نصب
- دوام بالا
- بهینه سازی انرژی
- قابلیت بازیافت
- توجیه اقتصادی بالا
- قابلیت شست و شو
- و ...
ضخامت ورق گالوانیزه ساندویچ پانل
ورق گالوانیزه ساندویچ پانل با توجه به کاربردی که دارد، دارای ضخامت های متفاوتی خواهد بود به طور مثال بسیاری از ساندویچ پانل های مورد استفاده در صنایع، دارای ضخامت ورق لایه بیرونی 0.5 و لایه درونی 0.5 سانتی متر می باشند.
به دلیل وجود نوسانات در بازار خرید، فروش و عرضه محصولات فولادی اعم از قیمت میلگرد، ورق، تیرآهن، نبشی و .. که ناشی از تغییر قیمت ارز در ماه های اخیر می باشد و همچنین وجود محصولات بی کیفیت در بازار، توصیه ما به شما عزیزان خرید محصولات فولادی از جمله انواع ورق گالوانیزه از مراکز معتبر و شناخته شده می باشد. آهن پخش با سال ها سابقه در زمینه تولید و عرضه محصولات فولادی به عنوان یکی از معتبرترین فروشگاه های آنلاین در کشور می باشد که با جلب اعتماد و رضایت مشتریان خود، همواره سعی در ارائه محصولات با کیفیت عالی و قیمت مناسب داشته است.